Licurici de ianuarie-februarie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Seara buna,

Alinuk, eu ziceam de Parc Floreasca ca sa vina si Bee....noi oricum venim cu masina asa ca inca un pic in plus nu e o tragedie.
ce zici?

IRINA C, preotii aia de la botez erau si profesori de innot in particular??!! ...Doamne ca i-au facut lui Ochila...
Bebe SUPERB si tu minunata in rosu. Sa va fie de bine botezul

Nu stiu cine zicea de kk verde.....si noi facem la fel.
Mie mi-au zis asa Dr. (noi avem doua pediatre). Prima a zis ca este normal in perioada asta 3-4 luni ca se maturizeaza sistemul digestiv si sa nu ma sperii. iar alta a zis ca este de la Fe din laptele praf.
oricum nici una nu a zis ca ar fi ceva rau.

Oxigen, fata ta este minunata!!! Si are niste falcute superbe. Cine ti-a zis tie ca nu ar fi bine?? este perfect!

Stela, ma bucur ca mai auzim de tine. te asteptam mai des pe forum cu noutati

Am o noutate: tocmai am venit de la stomatolog unde mi-am scos blestemata aia de masea care mi-a dat de furca si cat am fost gravi, daca va mai amintiti. Azi am scapat de ea!!! YUPIIIII!!

Bee!!!! Unde esti?? Ne vedem in parc??

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

IrinaC, te rog sa-mi spui si mie ceva: la vaccinul care se face de la stat la 4 si 6 luni mai trebuie sa iau ceva in plus ca sa aiba aceleasi efecte cu infanrixul?
Adica asa cum am completat la 2 luni cu HIB, acum trebuie ceva adaugat?

merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumesc fetelor!

Lisa eu folosesc food processor si juice maker. La juice maker dupa ce faci sucul ramane si pulpa maruntita bine in alt compartiment.
nu am de gand sa ma complic cu razatoare.
O sa-i dau si la borcanase.

Nu am vazut razatoare de plastic sau sticla pe aici.
Mi-am comandat si un food steamer pt legume, le fierb bine la abur si apoi le procesez cu aparatura din dotare (am un robot mic, cat pt o cana).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Multumesc pentru incurajari.Adevarul e ca toti licuricii sunt superbi.Eu mereu ma uit la pozele voastre.Ma oftic putin cand le puneti pe mailul comun ca nu le pot vedea si eu.Poate ma baga si pe mine lumea mai mult in seama si ma fac si eu cu adresa de mail.
Cred ca pe primul loc la kg este Aidan si Mara pe ultimul.Eu ma consolez cu gandul ca fata mea e micuta si finuta.
Felicitari Miere ! Fetelor mie mi-e dor de munca.Cred ca m-am dus de tot.Cand eram la munca visam sa am si eu ceva libere si acum vreau munca.

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009

POZE CU NOI http://picasaweb.google.ro/andreeazamfir1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Si eu la primul copil am folosit cu succes un robot care scotea si sucul din fructe si legume si apoi il amestecam cu pulpa extrasa separat si iesea un fel de piure. Eu nu prea am dat suc, am adaugat destul de repede pulpa in zeama. Asa voi face si acum, de la 5 luni.
Iar piureurile de legume 'gatite' le fac in cuptor in vas Jena de sticla, acoperit. Se coc in suc propriu, asemanator cu steamerul dar mi se pare ca au alt gust, mai bun.
Eu nu inteleg cum se face suc din fruct ras pe razatoare de sticla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Oxigen, ai PM!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Selene, din cate stiu eu daca ii dai fructul sau leguma rasa imediat chiar si pe metal e ok...atata tot ca se oxideaza daca il tii peste 5 ore. De aia aici se zice ca nu e recomandat sa ii faci mancare in plus, doar atat cat ia la una-doua mese. Daca e de tinut pe a 2-a zi atunci trebuie fiert sau copt( asta daca vrei sa-i faci tu borcanse pe mai incolo). Si eu tot juicerul si food procesorul o sa-l folosesc

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

MULTUMIM tuturor pt aprecieri!!asta este pt voi fetelor

Ochila face nani, sper sa fie de bine , ca eu vreau la picnic duminica.Am pogramat o "mica" cinste pt gasca noastra care a fost la botez , ca sa "udam" cadourile si "copchilu'" si iar ne-am facut 20.Acuma eram si noi happy ca ne-am platit meniurile si avem si bani de celule stemasa ca m-am gandit eu sa-i cheltuim cumva

Oxigen nu cred ca esti cea mai mica si nici Aidan nu era cel mai grasunel licurici--parca era cineva cu 8,4 kg nu?Si la ce conteaza asta??LA NIMIC!Hai sa fie bbeii sanatosi ca "grasosi" au toata viata!

Am vzt si eu din poze,ce-mi amintesc:

Aidan e din ce in ce mai frumusel si mai ..tati al lui!

Sabinutza e o scumpa, am recunoscut rochita Alina f faina, dar surioara si mai si!Tu si tati doi frumusei, si f fancy cu ingerasi , ursitoare, fantana de cioco!!Yamiii

Lisa!!!CASA DE PIATRA! f inediti voi 2!cea mica o rotunjoasa si o dragalasa, sa va bucurati de ea sa fiti fericiti!

Aalina f faine hainute, ma repet, iar cei 2 frati seamana!!!Mai ai o saptamana si gata!Iasul te asteapta!si...aproape ca ai scapat de varicela!stii tu!

Ariya chiar ca barbatel!ce frumusel e baiatul!!!Bravo domne tu faci copii nu frumosi , SUPERBI!

Porumbita!Mie cel mic mi se pare ok!ce a zis neuroped nr2???

Dark ce sa mai zic, e un frumos baietul tau, aproape ca o , fetitaca doar fetita era sa fie!

mai aveam da s a sculat gandacu!pup

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

felicitari miere pt teza!
iulia,,mi-am si comandat! multumesc!

fetelro,Ana inca nu prinde jucariile cu manuta,intinde mana dupa ele si atat...de abia astept sa o vad cum se joaca...acum saracuta se cam plictiseste si nu stiu cum sa o mai inveselesc. voi cum va jucati cu licuricii?
noi avem urmatorul program,dimineata in bouncer,ne jucam,povestim...certam animalutele pe acolo...dormim cam 30 de min,papam,ne jucam in patut cu mobilul si vorbim cu tweety si prietenii ei, papam,o pun in legan,mai adorme ,,seara o pun in gym,unde se plictiseste tare de tot...da cu manuta in gonaga aia care canta dar atat,momentan nu stim ce sa facem acolo...si cam atat...pana de idei,da nici la mama in brate nu ii prea place,ca se plictiseste tare si incepe scandalul. aaa,a primit niste carti cpt bebelasi,ii plac tare,zambeste la desene dar si acolo se plictiseste si incepe sa strige la ele.
si ne trece ziua...poate ca astept eu sa facem mai multe,dar e cam plictisitoare viata asta de bb.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Oxigen, nu cred ca are rost sa comparam sau sa ierarhizam greutatile sau copiii. Fiecare copil e diferit, unul se naste cu 2.500 altul cu patru, iar la patru luni unul are 8 si altul 5-6 kg,asta nu inseamna ca nu sunt sanatosi amandoi, din moment ce si-au dublat greutatea si sunt in graficele de dezvoltare.
La fel cu cantarirea obsesiva a copilasilor si proba suptului, in timp duce la o grija exagerata si stress suplimentar atat pt mama cat si pt copil.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput