Licurici de ianuarie-februarie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
Aalina spune:
A mancat la 2.45. La 3.15 am iesit la plimbare si a bagat somn instant. Ne-am intors la 5 ca am zis sa nu il apuce foamea pe afara. Si acum astept si il controlez daca respira ca el doarme fara nici un stres Se pare ca e bine sa il parasc pe forum
Dark mi se pare foarte interesanta ceremonia aia si mai ales foarte sincera si plina de caldura familiei. Ca sa nu mai zic cat mi-a placut costumul lui Mister pentru eveniment.
Anculet si Veronica felicitari pentru control.
Stela si Oxigen am vazut poze foarte frumoase
Noi udam scutecul noaptea in schimb ziua de cateva zile nu il mai umplem la fiecare masa cu diverse chestii ci numai o data pe zi dar atunci sanatos. La noi cred ca are legatura cu Debridatul cu care am mai rarit-o.
Am rezolvat-o cu masina si mi-am luat o piatra de pe inima. Sa vad in saptamana ramasa ce se mai poate intampla ca sa stau totusi in stres pana in ultima clipa Nu de alta dar sa nu ma plictisesc.
No spuneti voi...stam toti imbracati ca fraierii si il pazim pe asta sa se scoale sa manance ca sa putem iesi la cumparaturi si plimbare si lui i se rupe in 14.
DarkBendis spune:
Selene, pai nu o poti lua pe Daria cu tine? Io la control m-am dus cu bebe cu tot ca nici eu nu am cu cine sa-l las in timpul zilei... de fapt, oriunde ma duc, ma cam duc cu bebe. Ieri seara a fost prima data cand am iesit singura, la reiki - l-am lasat pe jupan cu tati lui. Asa de ciudat mi s-a parut...In rest, mergem in gasca mare: mami + MisterMister + Winnie the Pooh
Cami, am citit in Dr Spock si zice ca e OK caca verde la bebe alaptat la san... si jupanul mai are uneori caca verzui. Pediatrul ce zice?
Anculet, excelent a crescut licuriciul tau. Alaptezi exclusiv la san? Ca aici tot asa se recomanda: diversificare la bebei alaptati exclusiv la san de la 6 luni, iar la cei alaptati mixt sau doar cu formula nu mai devreme de 4 luni. Noi ne tinem tari pe pozitii si speram sa incepem diversificatul abia la sfarsitul lui iunie.
Anuc, ce bine ca la voi se accepta poze de pasaport la bebe "cu mana". Aici daca se vede altceva in poza in afara de bebe pozele
sunt respinse si a trebuit sa mergem la un studio foto sa-i faca ei poza lu' bebe...culcat pe prosop
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRINA.C spune:
Cami : nu, paracatemolul e anti"febra" ca sa zic asa si acum nu e cazul.Hai cu Dumnezeu inainte!
Aalina: a mai tusit si acum dupa masa, imi pare modificata tusea chiar dc el o avea pe aia seaca de la inecatul cu saliva.Sper sa mi se para doar dar nu cred.eu inca sper sa fie bine cacacila cascador.
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
miereamara spune:
Hello, sunt in campus, la universitate, bebe doarme frumos in carucior, eu sunt pe o banca cu laptopul, am mancat un sandwich si "ma dau pe net".
Am graduat!!!! gata, am facut modificarile si mi-a fost acceptata versiunea finala.
Ceremonia de graduare va fi insa in august, ca am ratat-o pe cea din mai.
Oricum sunt usurata ca am reusit sa termin si eu masterul asta.
Dark, suna foarte frumos ceremonia voastra, mi se pare intim si plin de semnificatie si mai ales mi se pare ca o faceti din inima si nu din obligatie, foarte frumos! Cu petrecerea nu va stresati prea mult ca nu asta e esenta.
Noi diversificarea o vom incepe la patru luni, bebe prezinta toate semnele ca e gata, nu mai impinge lingurita afara din gura cu limba, e foarte dezvoltat (are 8 kg si 70 de cm), a tolerat f bine sucul de mere pe care i l-am dat ocazional pt constipatie, oricum voi vorbi si cu pediatrul saptamana viitoare, dar si el era de aceeasi parere (mai ales ca Aidan a fost alimentat mixt: formula plus san).
Probabil vom incepe cu sucuri de fructe si de morcov si apoi cereale de orez.
Plange bebe, revin...
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lisa79 spune:
irina,ii faci tu sucul lui Aidan sau il cumperi,daca il faci tu,te rog zi-mi si mie unde gasesc razatoare de plastic sau sticla
multumesc!
cami,150...nunta nu alta!!!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
iuliacris spune:
Miere, felicitari pentru graduare! Bravo tie! Acum asteptam sa vina luna august sa te vedem cu tichie.
Lisa, nu stiu daca gasesti prin magazine, am googalit si uite ce-am gasit http://www.buyarabic.com/storeitem.asp?ic=HO248082CJ632
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
Anculet spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DarkBendis Anculet, excelent a crescut licuriciul tau. Alaptezi exclusiv la san? Ca aici tot asa se recomanda: diversificare la bebei alaptati exclusiv la san de la 6 luni, iar la cei alaptati mixt sau doar cu formula nu mai devreme de 4 luni. Noi ne tinem tari pe pozitii si speram sa incepem diversificatul abia la sfarsitul lui iunie. Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) Our Goblin Prince "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Ii dau doar lapte praf,piept n-am prea avut.
fetele vesele
Alexandra Maria- 02.02.2009
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Hello, sunt in campus, la universitate, bebe doarme frumos in carucior, eu sunt pe o banca cu laptopul, am mancat un sandwich si "ma dau pe net". Am graduat!!!! gata, am facut modificarile si mi-a fost acceptata versiunea finala. Ceremonia de graduare va fi insa in august, ca am ratat-o pe cea din mai. Oricum sunt usurata ca am reusit sa termin si eu masterul asta. Dark, suna foarte frumos ceremonia voastra, mi se pare intim si plin de semnificatie si mai ales mi se pare ca o faceti din inima si nu din obligatie, foarte frumos! Cu petrecerea nu va stresati prea mult ca nu asta e esenta. Noi diversificarea o vom incepe la patru luni, bebe prezinta toate semnele ca e gata, nu mai impinge lingurita afara din gura cu limba, e foarte dezvoltat (are 8 kg si 70 de cm), a tolerat f bine sucul de mere pe care i l-am dat ocazional pt constipatie, oricum voi vorbi si cu pediatrul saptamana viitoare, dar si el era de aceeasi parere (mai ales ca Aidan a fost alimentat mixt: formula plus san). Probabil vom incepe cu sucuri de fructe si de morcov si apoi cereale de orez. Plange bebe, revin... www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |
felicitari pt terminare!!!!
uau, 8 kg si 70 cm e tare bine..
robert are 64-65 si 7 kg la 3 luni jumate
crisspoliss spune:
Lisa, la ce-ti trebuie razatoare? aia mica de metal nu-i buna? n-ai food processor din ala? am vazut pe la farmacii( gen walgreens) cu 10 dolari un food processor mic cat o cana, numai bun de o masa ptr bebe.
Ieri mi-am dat demisia, m-am simtit asa nashpa, ca tare imi placea serviciul asta...
Felicitari Miere ptr masterat, stiu ce bine e sa stii ca ai terminat cu toatele.
Ma tot enervez de ce nasol e in Romania de trebuie sa umblii pe la farmacii dupa vaccine..aici n-ai grija asta, ti-l da de la doctor si nici nu trebuie sa-l platesti, ca intra in asigurarea de sanatate
Crisss mami de pui mic
Selene_Bunny spune:
crisspoliss, eu stiam ca nu e voie razatoare de metal la bebelusi, numai de sticla sau plastic... Era ceva cu metalul in combinatie cu fructul, ceva nu da bine...
Dark, si cine sa o tina pe Daria, pana ma dezbrac eu si ma sui pe masa aia? Ca asta nu sta la straini in brate, frate, urla de numa' ... A, si are ce are cu barbatii (nici pe fratele meu nu-l mai "recunoaste", numai cu taticul ei e OK) si cu persoanele cu parul inchis la culoare...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit