*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (48)*
Raspunsuri - Pagina 19
miki01 spune:
Diamisha, hai ca m-ai facut sa rad la faza cu marimea piciorului.
Cunosc starea de nervi in preajma soacrei, la mine a aparut imediat dupa ce am nascut, au contribuit mult si hormonii. Ma intelegeam super cu ea inainte se nasc.
Leeloo cunoastem starea!
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
cameliam spune:
nu stiam, am citit acum si eu pe siteurile de stiri... nu m-as mira sa fie asa, ca s-au grabit sa promita aia 85%, dupa aia si-au dat seama ca s-au pripit asa ca i-au plafonat la 4000 RON, acuma se trag pe poponeata (ca sa ma exprim cozonaceste) si cu alocatia... si nu m-as mira chiar deloc ca peste inca 3 luni sa vina cu "revenim la aia 600 RON"
| Citat: |
| citat din mesajul lui leeloo5979 "Copiii mamelor cu indemnizatia de 85% din venituri nu vor mai primi alocatia de 200 de lei, a declarat, ieri, ministrul muncii, Marian Sārbu. Multe dintre mamicile care si-au depus dosarele īnca; din ianuarie īnca nu au primit nici un ban pāna īn prezent, desi legislatia spune ca evaluarea actelor nu ar trebui sa dureze mai mult de doua luni." Stie cineva ceva de asta? Leeloo Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008) http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0 |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Flowers spune:
Otilia,frumoasa poezia Anei.A invatat-o la gradi? As ciupi-o pe Elisa toata ziua de falcutze
.
Amalia, ai doi flacai inalti.Unele poze sunt facute in Ploiesti?Parca sa zic ca seamana cu Mc-ul si primaria de acolo.
Olivia, bine ai revenit.De data asta pe bune...ca-ntr-o zi te-am incurcat cu Otilia,cand a zis"Yupiii, am net", puteam sa jur ca esti tu.Am vazut poze cu grasanu'
, ce paranghelie ati mai facut la semian.Sunteti o familie frumoasa .
Eu am un stres azi: trebuie sa ajung la vaccin. Sunt singura si tare mi-e frica c-o sa urle tot drumul , mai ales la intoarcere si urasc sa conduc in conditiile astea.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze noi
Flowers spune:
| citat din mesajul lui Miky-ea Am vazut poze frumoase cu lui Flowers ![]() Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
Multumim, mie imi place cea in care Alexia e cu iepurica la geam, cum sunt ele asortate cu peisajul...

.Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze noi
cameliam spune:
tareeeee 
diana, sa stii ca si noi patim cu soacra-mea la fel cand vine si vrea s-o ia in brate se pune fata pe un plaaaaans. tot asa, vorbeste prea subtire si se alinta si fata e obisnuita sa se vorbeasca normal, fara cuvinte stalcite... mno... mi-e un pic jena de ea ca de fiecare data cand vrea s-o ia in brate fiica-mea se pune pe circ, in situatia in care la persoane complet straine, pe care atunci le vede prima data sta in brate si rade relaxata... nu stiu cu soacra-mea ce-are... ca ea altfel e ok, ne intelegm bine... da' se zice ca astia mici au ei un al saselea simt si cred ca deja o simte ca-i stresata ca "iara o iau in brate si iara plange" si fata vrea sa-i confirme de fiecare data ![]()
| citat din mesajul lui diamisha Buna dimineata, ladies! ...iar boamboana pe coliva a fost atunci cand m-a sfatuit sa o tin pe Sonia incaltata in ghete mai mici ca sa nu-i creasca mult piciorul!!!!! ![]() ![]() ![]() Diana, de Sonia (02.11.2008) |
cameliam spune:
Alra, ca ziceai ieri ca la raceala se face baita... si io ziceam ca i-as face, da' sigur barbatu'-meu n-o sa vrea ca daca dr a zis ca nu... ei fata noastra, suflet mare, ca sa nu iste vreo cearta intre parinti pe tema asta, la ora 19 s-a culcat si n-a mai fost chip s-o trezim nicicum, nici sa manance, baita nici atat si a dormit cuminte pana la ora 3, cand a bagat un 230ml lapte si somn la loc pana la 6:30 azi dimineata.
Da' azi clar face baie, oricum pare mai bine cu raceala
.
cameliam spune:
Otilia, asa e in pozele pe care le-ai indicat, un ochisor e mai mic ca celalalt, dar in altele se vede clar ca nu e asa; probabil unghiul din care a fost facut poza, sau poate atunci chiar asa statea cine stie din ce motiv, cu un ochi mai inchis si altul mai deschis.. oricum, nimeni nu-i perfect simetric, ar fi plictisitor
; ai doua fete minunate si ce bine seamana una cu cealalta!
babyzapi, felicitari pentru prima intoarcere a lui raphael, asa cum ziceau si fetele, acu' trebuie sa stai cu ochii in patru sa nu faca hopa jos din pat sau de pe masuta de infasat
elilov3 spune:
NEATA FETELE
oti
am renunntat la stimulente de mai bine de 2 sapt..si aseara ...surpriza....sanul drept s-a inrosit si ma manca si durere nene....am inceput sa plang numai suport sa fac alta mastita....l-am masat, dus ....la la la toate cele azi vad ca sunt mai bine....cauza...marisem intervalul de timp intre mulsori cu doar o jumatate de ora
..offffff ce ma fac
...va rog ajutati.ma 
alra draga mea ieri te anunt cu mare drag ca am soffffffaaaat....iha ce bine e si nici nu e asa greu cum mi se parea.....multumesc tuturor de suport ![]()

iza felicitari pentru rapha bv 

stiam de nebunia cu 85% si lipsa alocatie insa din cate stiu eu nu se mai daca daca treci d pragul minimal si ala e vreo 15 mil...nush sigur sigur..oricum ma voi interesa
nu am citit tot pt ca nu am timp...nenorocitii astia ne-auluat apa fara sa anunte fara nici un preaviz ceva....deci nu pot steriliza biberoanele, nu pot face mancare sau alte cele,......sunt un mega bega pachet de suparare 

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea
"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."
elilov3 spune:
OLI bine ai revenit.....se vede cand lipsesti ![]()

mamiseli off ce sperietura ati tras bine ca e bine Miruna 

oti m-am uitat la poze aceeasi prob o am si eu cu balacelul...sotul gaseste n scuze ca e de la soare ca dormi pe ochiul ala....etc...nush i-am zis si docei a zis ca sunt exagerata 

amamlia vazut poze cu luca si fratioru
.....
plang in loc sa rad...off asa ma ia un dor de Pavel 

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea
"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."
monicus spune:
Felicitari pentru performanta...
Acum mare, mare grija...
Sanatte si aveti grija de voi
Pupici 

| citat din mesajul lui babyzapi S-a intors si fi-miu de pe spate pe burtaaaa !!! ...cam tarziu puturoshelul, dar s-a intors ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

RAPHAEL