*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (48)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Miky, Amalia, Ginye si multmumim.
Leeloo nu am auzit nimic de asa ceva si sper sa nici nu fie cazul...
Andy bubitele au fost inainte si pe fatza si pe corp, dar pe fatza erau foarte grave ca supurau si se descuama pielea. Dr a zis ca este doar o recidiva...chiar daca pb lui este de la lapte tot detergent HA folosim, paturici numai din bumbac, fara perdea si fara covor la el in camera....deci oricum ne ferim de tot ce este alergen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Otilia in pozele 1 si 2 puse de tine se observa ca este un ochisor mai mic si unul mai mare, dar in celelalte poze are ochisorii egali. Deci nu are nicio problema. Sunt superbe amandoua

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Amalia, bineinteles k pot merge pana la capat lucruril in tara asta. Numai lucrurile f bune: coruptia, hotia, nesimtirea...

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Io am ramas fara cuvinte, astia nu stiu ce sa mai inventeze...citeam presa de dimineata sa ma binedispun, si cand colo, am ramas ca la fotograf. Nu am auzit nimic la stiri (dar eu butonez telecomanda in continuu spre disperarea soatei) si am crezut ca mi-a scapat si vreuna din voi a auzit declaratia ministrului muncii.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0

Mergi la inceput

Adriana draga noi plecam in vizitica la Braila, am vazut pozele voastre de pe faleza...ramane sa facem si noi ca ne trambalam cu carucior si tot ce misca... Pupa zanica mea preferata si dulce si cuminte.

Leeloo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Otilia m-am uitat la printesa si in alte poze ochii sunt la fel...e dulce rau ca si sora ei.!Si mie mi-au placut alea din cadita!
Referitor la vaccinuri noi le-am facut si pe cele obligatorii, si rotarixul si luna viitoare trintim si primul prevenar..in toamna imi dau zina mare la gradi si nu vreau sa imi aduca carcalaci la piticanie!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna dimineata, ladies!

Am prins cinci minute de liniste (adica, doarme fii-mea si la ora asta, nu mi-e clar de ce...) sa va spun ca ma alaturi cu arme si bagaje fetelor care au ganduri (ne)curate fata de soacre...Va spun sincer ca, ori de cate ori a scris cineva pana acum ca soacra-sa face si drege, ma gandeam ca poate este o usoara exagerare, ca suntem noi mai sensibile in perioada asta, ca hormonii, etc. E-adevarat ca a mea sta in USA, deci nu ne prea vedem, asa ca aveam o relatie buna pana acum. Mai exact, este a 3-a oara cand o vad-prima data a venit ca sa vada pentru cine s-a hotarat Claudiu sa nu mai vina in USA la ea, apoi a venit la nunta, si acum e a treia oara cand vine in tara.

De felul meu sunt destul de pacifista si incerc sa evit conflictele, daca cineva se tine de mine sa ne certam neaparat, intru mai degraba intr-o stare de ironie si cinism sa zicem, de altfel ati vazut acest lucru de curand...ideea e ca nu ma enervez in sensul clasic al cuvantului, sa ridic vocea, sa vorbesc urat, sa imi vina sa-l strang de gat pe celalalt...
Daaaaaar, soacra-mea a reusit sa ma faca...a stat miercuri toata ziua la noi...pana am venit eu de la munca, a zapacit-o pe mama, a vorbit non-stop...cand am venit eu acasa, nu am inteles de ce mama s-a imbracat in 2 minute si a taiat-o acasa la ea rapid...ok, deci am ramas eu singura cu ea incepand cu ora 6 seara...Claudiu a venit la ora 8,30 pm, asa ca am avut 2,5 ore singura cu ea....

...m-a analizat cum ma ocup de Sonia, cum o schimb, cum o sterg la fund, cum ii dau sa manance, ce ii dau sa manance (de ce nu ii dau sare, zahar sau, mai bine, miere...ca e buna pentru copii...), si, din cand in cand spunea: "bravo, Daiana, very professional, daaaaaar de ce nu faci tu asa si asa?"....seara, Claudiu si cu mine ii facem baie impreuna, dar daca nu e el acasa, o bag in chiuveta si o spal singura...ceea ce am facut si in seara aceea, pt ca trecea timpul si i se facuse somn Soniei...asa ca, m-a vazut ca o dezbrac si ma pregatesc sa merg la baie cu ea, si a inceput sa se agite..."daiana, ii facem baie together...tell me, cum pun apa in cadita..." eu zic: stati linistita, ii fac singura in chiuveta"....ea zice: "no, no, no, I have to help you...." eu zic: nu este nevoie, ma descurc, nu e prima data"...ea ma ignora si se duce unde tin cadita cu suport si incepe sa traga de ea inspre baie...eu, cu copilul in brate, ma duc la ea si trag cadita inapoi...ea zice: "da-mi mie copilul si du tu cadita in baie, ca eu nu pot sa o misc"...eu spun" nu puteti sa o miscati pentru ca eu o duc la loc!!!!!" ....ea zice: da, dar trebuie sa-i facem baie, nu?"...eu zic din nou, cu vocea ridicata de data asta: "da, dar ii fac singura!!!!! in chiuveta!!!!!"...abia atunci, m-a lasat in pace si s-a retras...

Cand noi vorbim sau ne jucam cu Sonia, zambim, radem, chicotim, dar nu vorbim pitigaiat si nu stricam cuvintele, le pronuntam corect, chiar daca o facem pe un alt ton, mai cald, mai vesel pentru ea...ei, bine, soacra-mea se pitigaia toata si se prostea la Sonia, care dupa ce facea ochii cat cepele, incepea sa puna buza de jos, semn clar ca o apuca plansul....si eu trebuia sa ma departez cu fata de langa ea....ea venea dupa noi....iar incepeam, iar o apuca plansul pe fii-mea, iar plecam...uite-asa am tinut-o toata seara...iar boamboana pe coliva a fost atunci cand m-a sfatuit sa o tin pe Sonia incaltata in ghete mai mici ca sa nu-i creasca mult piciorul!!!!! Si i-am spus si eu, de-aia poarta Monica (sora lui Claudiu) 40 la picior, nu? Sa inteleg ca ar fi avut si mai mare piciorul, daca nu-i punea ghetute cand era mica????

Gata, m-am racorit!!!! I-am spus lui Claudiu ca nu mai stau singura cu ea, orice-ar fi...

Otilia, aasa este, ochisorii sunt inegali, exact in acelasi fel ca si la Ana...in pozele cu fetele in cada, care sunt minunate de altfel, se vede cand stau una langa cealalta...dar de ce iti faci griji? Jumatatile corpului nostru sunt diferite, inegale si asimetrice...la unii oameni se vede mai mult, la altii mai putini...la femei, se vede cel mai mult la sani...cu siguranta unul e mai mare si unul e putin mai mic, asa cum barbatii au diferenta la testicole...o sa se vada mai din ce in ce mai putin, pe masura ce va creste...uita-te la Andreea Marin ce diferenta are intre ochi...

Leeloo, nu stiam de aceasta masura, o sa ma duc luni sa depun actele de reintoarcere la munca si de cerere pentru stimulentul lunar, si voi intreba. Eu ma duc la primaria sectorului 1.

Ami, Oti, mi-au placut mult pozele din cada cu fratii si surorile...eu il pun pe Claudiu sa intre in cada, cu slipul pe el, dupa ce se spala bine...ma rog, e mai greu...

mamiseli, bine ca n-a patit Miruna nimic, dar ma gandesc ce-o fi fost in sufletul tau...vroiam sa te intreb ceva, apropos de intoarcerea la serviciu. Stiu ca exista o ordonanta prin care te poti intoarce pe 6 ore, insa cred ca asta numai in cazul in care alaptezi...vroiam sa-mi confirmi sau sa-mi informi acest lucru, daca poti, te rog...

Altfel, e bine la serviciu, mi-am pus neuronii in miscare, ma simt mai utila si incep sa regasesc o parte din persoana de dinainte de sarcina...si am mai mult timp pentru gandit...

Va doresc o zi frumoasa!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

diamisha scumpa, alatura-te te rugam la grupul celor iubitoare de soacre...nici a mea nu e rea pentru ca ne evitam, dar exagereaza in multe si ma sufoca si are impresia ca le stie pe toate...si cel mai grav, tot ii gasea defecte lui Damian. Asta m-a enervat la maxim "are nasul borcanat, sa il mai strangi din cand in cand...", "are par putin" (pai seamana cu fi-tu ce-oi fi vrand, nu seamana in neamul meu de "maimute")si colac peste pupaza "mai... ce putza mica ai" (ei damiane mama...lasa ca mai incolo poti sa i-o pui lui ma-ta mare pe masa de Craciun...dar ma face sa ma intreb cu ce marimi a avut de-a face soacra-mea de o deranjeaza optic micimea organului la un copil de aproape 7 luni).

Leeloo

http://family.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Io am ramas fara cuvinte, astia nu stiu ce sa mai inventeze...citeam presa de dimineata sa ma binedispun, si cand colo, am ramas ca la fotograf. Nu am auzit nimic la stiri (dar eu butonez telecomanda in continuu spre disperarea soatei) si am crezut ca mi-a scapat si vreuna din voi a auzit declaratia ministrului muncii.

Leeloo

Am vazut si eu aseara la stiri.Acum or sa-mi ia inapoi alocatia pe lunile in care am primit?

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Salutare mamici dragi!

Ref. la alocatia copiilor cu "mame bogate" asa cum le-a numit dl ministru, nu o vor mai primi. Gasiti aici stirea:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/discriminare-pe-fata-pentru-mamicile-care-asteapta-indemnizatia-de-85.html

Otilia, tare scumpe printesele tale. Cred ca diferenta la ochisori ai prins-o in pozele respective. Nu cred ca este ceva in neregula.

Amalia , tare scump micutul cum se sprojina el de fratiorul lui.

Ce "pofta" imi faceti voi de bb2. La noi nici macar fizic nu sunt sanse pana nu rezolvam problema lui tati. Dar tare mult ne dorim si asta este primul pas.

Puiul meu este bine, isi mentine programul de treziri noaptea la 2-3 si la 6 si final trezirea la 9-9.30. Avem emotii, luni vom implinim 6 lunite si incepem sa mancam mar si branzica. Abia astept sa vad reactia puiului drag.

Ref la vaccinuri noi am facut schema cumparata infanrix (2, 4 si urmeaza 6 luni) si optional Rotarix-ul 3 si 5 luni. Am vazut ca sunt multe fete care au optat pt varianta asta care am inteles ca in Italia este in sistemul gratuit.

Babyzapi, la puiut pt prima intoarcere.

mamiseli, Sorvint bine ca nu au patit nimic. Stiu cum este si eu am fost tare socata cand l-am gasit pe burtica cazut din pat. Suntem norocoase ca nu au patit nimic! Tarcul este de baza, sunt tare incantata de eficienta lui.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput