noi,sagetatoarele (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaa! si pt voi! va astept!
anca27, dupa cum vedem noi, frumoasa zibe, nu va avea probleme, papa tot!! noi, de fapt, asteptam poze cu papica si fetita mica! e o fetita cuminte si tare educata!
adarius, unde stai in bm?? si eu tot pe acolo.....
clau, multumim pt dedicatie!!!!! e cu substrat....
eladeea, poate ca, fiind baietel, cumintel, o va folosi mai mult; dar, nu e sigur. am obs asta la vecinii mamei mele, care au un copilas de vreo3 ani si ceva,acum, stau la curte, dar, strada e atat de rea, incat nu prea iese,curtea e nasoala, asa ca, micutului ii face mai multa placere nisipul, sta ore intregi acolo, sincer!
am vazut si eu ca sunt scumpe, am cautat sapt. trecuta patut si carucior pt nepotica mea....am vazut, sunt fffff scumpe, la noi, si de calitate fffff proasta, sincer.
e decizia voastra,bineinteles!si a lui Eric! doar e baiat mare!!!
restul, va pupic,scuze daca am uitat ceva!
alison, unde esti? elvie? celelalte??
frumoasa foc dragaica noastra! ca noi toate, de altfel!
nma, piticii ce fac??
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

zic prezent la cafea,numai ca fug sa duc copilul la gradi, revin...

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Galliciana multam` de bunatati! piticii sunt bine. Ieri au fost undeva la tara niste rude si Andra a facut spectacol cu animalele. Ii plac foarte mult. Socriiu stau intr-un oras micut, la casa, dar au doar gaini si iepuras in curte. Si catel . Duminica am inteles ca i-a dus la masuratul oilor asa ca se distreaza.
Anca bafta multa cu diversificarea. Sper sa fie tare mancacioasa Zibe. Si multa sanatate. Acum cand e cald afara va ataca virozele?
Andreea eu la Alex nu am luat tricicleta si mi-a parut rau ca tare si-a dorit. Credeam ca nu o folosesc prea mult. Andra nu e prea incantata in schimb poate sa faca scandal ca nu o car in brate foarte mult. Chiar facea diferenta: bona numai in brate cu ea si mami de manuta. La socrii tot de manuta merge. Cunosc persoane care folosesc foarte mult tricicleta asa ca sper sa ai noroc. Eu sincer prefer sa mearga pe jos (mai obosesc si ei).
Claudia frumoasa melodia . Eu mai intru pe Melodi frumoase si cat scriu aici ascult. Si ca sa te contrazic sunt biciclete cu centura de siguranta (pe langa cadrul acela metalic) ca nu e greu de pus si e un motiv in plus sa mai creasca pretul. Din pacate la noi toate sunt de proasta calitate. Eu am luat una mai scumpa sa ne tina mult si ... pana acasa s-a crapat tavita pt picioare .
Acum fug la lucru.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarius spune:

NEATA,pot sa dau si eu o cafea in dimineata asta?,pofta sa aveti,o sa mai pun poze,da si cu mine,acum nu caci am intrat pe fuga sa vad ce mai ziceti si sa va salut.Voi pune poze,caci duminica am fost la mogosa,aici la noi la munte.Poate ajung si la timisoara caci am foarte multe neamuri acolo.Sa aveti o zi placuta azi.PA PA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarius spune:

galliciana chiar linga scoala 17,dar tu?poate te stiu din vedere.MULTUMESC de complimente,toti copii sunt frumosi si ai vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

nu stiu, draga mea, pana nu te vaz, stii tu cum e...........
la una baba care are 6 ochi, deodata....... hihihi...
ma docomentez unde e 17, reusesc eu....
ai un print, taaaaaaaaaaaaaare frumos, pacat ca inca nu e printesa pe aici, dar, sper sa apara!!!.....

nma, prin simleu, am trecut, 1 data, rapid.... e un oras mic.... si cred, c fffffff linistit!!!
degeaba, e frumos Ardealul.....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Nico eu nu am spus ca nu sunt, mai ales ca am si vazut, mi-a aratat Andreia un site cu bitzigle de tortura , am spus numai ca a mea nu e cu curea, adica a lui Andi .
Adarius si eu vreau la timisoara .
Merg la bucatarie ca acusi plec la lucru,
Anca daca iti spun ca sunt iarasi bolnava ma bati? asta e am fost ieri la orl iarasi sunt cu sinusita pe antibiotic.
Galiciana ce mai gatesti?
Va pe toate

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Claudia am citit eu printre randuri .
Iti pun mai jos retete pt sinuzita. Nu sunt testate pe mine (sper sa nici nu fie nevoie) dar am prietena care a scapat asa.
Pt sinuzita
Deci: iei hrean, il dai pe razatoare, stropesti cu spirt medicinal, faci o chifteluta si o pui intr-o carpa rosie (nu stiu de ce). Aplici crema de galbenele pe frunte, acolo unde v-a sta aceasta compresa, pentru ca altfel ti se cojeste pielea. Oricum te vei inrosi. Aplici carpa rosi cu continutul, astfe incat sa fie asezata intre sprancene. Vezi ca o sa te usture ochii de la cat de rate e mireasma, dar ai si tu grija sa o pui cat mai cum iti e mai bine. Chestia asta o faci seara, inainte de culcare. Incepi sa stai cu compresa de la o jumatate de ora, pana ajungi la sfarsitul celor doua saptamani, cat dureaza tratamentul, la cateva ore.
Dupa vreo 3 zile incep sa curga niste secretii foarte urate, atat la miros cat si la consistenta, dar nu te opri. De asemenea, o sa te doara si capul, dar vei vedea ca reteta face minuni. E din Formula AS.

Sau: comprese cu bitter suedez pe frunte, tras bitter din ala si pe nas (nu e prea placut dar da drumu la secretii), si apoi facut frectie pe frunte si pe nas si pe pometi(acolo unde ma durea) cu tinctura de traista ciobanului. nu stiu de unde sa iei tu asta insa face minuni. de fapt ideea nu e sa faci frectie ci sa dai cat mai mult cu solutia asta pe frunte sa intre cat mai mult in piele. pana una alta pune comprese cu bitter si pt durerile de cap recomand cartof crud taiat felii, pui feliile pe o batista si te legi peste frunte. lasi o ora-doua. Multa sanatate.

Mergi la inceput

Nico ai dreptate am intrebat daca exista oare asa ceva????? cu curea ma refer dupa ce am spus ca a mea nu are , Andreia sun imediat la atlasib sa vad daca o pot trimite.
mersi mult de reteta o sa notez sa vad ce pot face, daca am toate ingredientele alea .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

nu stiu daca gasesc aici hrean este numai la borcane cu smantana preparat si crema de galbenele iar nu stiu , vad eu! tks anyway suna bine, dar eu secretii am si inca cum, dar ma mir cum se formeaza asa de des, odata pe luna se umple sinusurile si frontale si in obraz.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput