noi,sagetatoarele (11)
Raspunsuri - Pagina 6
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Nico eu nu am spus ca nu sunt, mai ales ca am si vazut, mi-a aratat Andreia un site cu bitzigle de tortura , am spus numai ca a mea nu e cu curea, adica a lui Andi Adarius si eu vreau la timisoara .Merg la bucatarie ca acusi plec la lucru, Anca daca iti spun ca sunt iarasi bolnava ma bati? Galiciana ce mai gatesti? Va pe toateINGERASUL EMMA AIDA www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
ufffffffffffff, fetelor!!!..........
clau, nu stiu, sincer ce sa mai inventez, incepe sa nu ii mai placa nimic.................... uffff......................
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
claudia74 spune:
hei tanti inventeaza si tu sufleu de conopida, varza dulce fara carne, cred ca astea sunt deja pe piata in ro, dovlecei 

mor dupa ei si aici nu sunt,am luat ieri zuchini dar nu-s ca dovleceii din ro
, nici eu numai suport carnea, eventual piept de pui sau peste
, eu mai am niste vita rasol cu sos si piuree de cartofi, am si chili con carne e foarte bun ati incercat vreodata, trebuie sa fie si in ro la plicuri produs fix ptr asa ceva, prajiti doar carne macinata cu putina ceapa si usturoi si puneti fasole rosie la conserva trebuie sa fie si la voi, apoi praful din plic cu apa si se toarna in tiganie,se face un sos
super.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
galliciana spune:
uffffffffffffff, clau,ms de retete!!! dar, trebuie sa ii si placa, nu de alta.............![]()
treb sa fac mai multa mancare, sa ii dau si la sv....
sandwichiuri- nelipsite....
dulce, la fel.........
acasa, alt fel de mancare........![]()
si, daca se poate, alt fel de mancare la sv.......![]()
deci, imi pot lua lumea in cap????![]()
![]()
![]()
pupici la gagici!!!

claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana uffffffffffffff, clau,ms de retete!!! dar, trebuie sa ii si placa, nu de alta............. treb sa fac mai multa mancare, sa ii dau si la sv.... sandwichiuri- nelipsite.... dulce, la fel......... acasa, alt fel de mancare........ si, daca se poate, alt fel de mancare la sv....... deci, imi pot lua lumea in cap???? pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |

nu am priceput nimik, acasa, la servici, auzi tu gatesti si pe strada INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
galliciana spune:
uffffffffffffffffff, clau, dem ofturoqul meu..............
fata buna, daca s-ar putea............. 7 meniuri pe zi....![]()
![]()
uffffffffffffffff................
pupici la gagici!!!

claudia74 spune:
mofturoqul e sotul, 7 meniuri????? da 2 dupe cap nu merge
ei na! ![]()
si la mine cam cati membri in familie atatea meniuri,dar ma fac ca ploua cateodata, cateodata ma mai prostesc ei ![]()
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
galliciana spune:
cred,cred, clau, nu te contrazic.........
dar, m-am hotarat sa o las mai incet....
pupici la gagici!!!

nma spune:
vai, ce mofturos era al meu! acum cu doi copii stie ca nu are nici o sansa: daca nu ii place nu mananca sau isi face singur. Cu nu stie sa faca nici macar o omleta mananca fara sa mai comenteze. Am avut si o perioada in care imi reprosa ca niciodata nu ii fac mancarea preferata dar a trecut.
anca_27 spune:
Aoleu Galliciana, ma sperii! Ce-i prea mult e prea mult, si tot el mofturos... Eu sunt happy (si soatza si mai si) cand apuc sa fac calumea de mancare. In weekend a fost sor`mea la mine, a mai stat cu zibe, si m-am mai intrecut (rulouri de piept de pui cu carnatz afumat, brocoli, conopida cu dressing, ciuperci umplute cu telemea la cuptor, cioco de casa, spanac, cartofi denustiucare). Deci pt noi asta a fost dezmatz total.
Azi am mancat o salata ametita din toate maruntaiele de prin fridge si mai nainte niste paine cu ou ca se usca painea. Si pe maine n-am nici un plan. Asa se mananca la noi.
Deci trimite-l la noi sau la Nico, vezi cum ii ies mofturile.
Nico, spor cu treaba! 
Noi n-am inceput nici o diversificare ca zibe a prins ceva din guturaiul lui I. Si da-i cu treziri din ora-n ora, da-i cu unguent cu uleiuri esentiale, da-i cu ser, da-i cu apa de mare, ridica-i salteaua la patut, verific-o ca fornaie sa vezi daca mai poate respira...
.
Ma gandesc, daca eu la o chestie de asta simpla - adica, pare simpla, da pt mine nu e
- ma kc toata pe mine, ce-or fi simtind mamele cu copiii de la umanitare? Doamne fereste si multzam ca suntem sanatosi. Un guturai trece.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
nma spune:
Anca asa ma enerveaza sotul cand imi cere paine in ou
. Mie nu imi place. Adica imi placea cand eram copil dar facuta cu lapte si zahar. Era un fel de desert. mai fac si eu cand e painea tare (sotul meu face mofturi daca e de doua zile) dar doar in weekend. In timpul saptamanii el mananca la birou si ... au ajuns sa isi gateasca acolo, asa ca mai mananca acasa doar seara.
Imi pare rau ca e virusata Zibe. Sper sa scapati repede. Alex a facut conjuctivita si nu vrea picaturile. El inoata cu ochisorii deschisi pe sub apa. Aseara au sunat socrii ca nu il pot convinge si plange foarte tare. Nu stiu daca azi vor reusi dar nu are cum sa se vindece fara ele.