noi,sagetatoarele (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Nico scrii pur si simplu subiect inchis, vor vedea moderatorii cum sta treaba.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma

Adarius acum am vazut pozele, dar cam putine. Sper sa pui mai multe si sa te vedem si pe tine. Foarte dragut pustiul tau.
Am citit din doi in doi (eram cam adormita cand am deschis calculatorul) si doar acum am vazut ca vrei sa mergi la Praid. Eu am fost cu Alex cand el avea 3 ani jumate. Stiu ca nu e recomandat sa mergi daca copilul nu a avut probleme de sanatate. Alex facea foarte des rosu in gat. de atunci pot sa spun ca am terminat cu antibioticul desi nu am fost decat un sejur. Cel mai bine e sa mergi primavara sau toamna. Vara e prea mare diferenta de temperatura si risti sa raceasca copilul. Cazare gasesti acolo foarte usor. Aprope toti localnicii ofera cazare. Eu am stat la 5 min mers pe jos de salina, la o familie dar am uitat cum se numeau. Daca le gasesc adresa pe net iti sp[un. Pretul a fost foarte mic. Era o familie de treaba, mi-e mi-au facut reducere mare. Aveau curte mare cu loc de joaca pt copii.
Dragaica ma bucur ca v-ati distrat. Am vazut si pozele voastre si parca te invidiez putin pt cat de tanara esti .
Anca eu am inceput cu morcov din cate imi amintesc. E complicat tare cu diversificarea. O sa incerc sa iti pun pe pm ce aveam eu despre diversificare.
Eu sunt fara pustime. Au ramas la socrii pt inca doua saptamani. Acum am o perioada mai incarcata. Trebuie sa predau un proiect in doua saptamani. Sper sa reusesc.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Galiciana
Andreia pup sa ii treaca mucii lui Erik, aia ii avem si noi inca, tricicleta lui Andi e in curte nu a foloseste nimeni dar cum sa ti-o trimit?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

claudia, esti o draguta...nu stiu insa daca s-ar potrivi tricicleta voastra pt eric, el fiind mai micut...
n-am mentionat, dar caut o tricicleta cu maner in spate, pe care pot s-o imping eu pana stie/si ajunge sa pedaleze, vreau cu centura de siguranta, ca mi-e teama sa nu cada, vreau cu roti de cauciuc si cadru metalic, sa fie usoara si usor de manevrat...

ufff..vreau prea multe???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Andreea tare m-am stresat si eu cu tricicleta si ... sti cat a fost folosita? foarte, foarte putin. Domnisoara prefera sa mearga pe jos. Tricicleta e buna doar ca jucarie. Imi pare rau ca am dat banii pe ea. Sper ca mai tarziu sa ii placa.

Mergi la inceput

Andreia te bat, cate feluri de triciclete crezi ca exista, deci aia e istorie deja,Andi de atunci a mai primit 2 bitzigle mai mari, tricicleta pe care o detinem este exact cea descrisa de tine aia cu maner in spate sa o directionezi tu, cadru metalic,etc, deci prima varianta, are bineanteles si e 12 toll deja cu roti ajutatoare, dar aia nu se mai numeste tricicleta, vrei sa-ti fac poza :)javascript:insertsmilie('')
javascript:insertsmilie('')

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Andreia te bat, cate feluri de triciclete crezi ca exista, deci aia e istorie deja,Andi de atunci a mai primit 2 bitzigle mai mari, tricicleta pe care o detinem este exact cea descrisa de tine aia cu maner in spate sa o directionezi tu, cadru metalic,etc, deci prima varianta, are bineanteles si e 12 toll deja cu roti ajutatoare, dar aia nu se mai numeste tricicleta, vrei sa-ti fac poza :)javascript:insertsmilie('')
javascript:insertsmilie('')

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

daaaaaaaa...vreau pozaaaaaaaa....

pai daca e asa, imi spui cat ma costa si mi-o expediezi...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nma

Andreea tare m-am stresat si eu cu tricicleta si ... sti cat a fost folosita? foarte, foarte putin. Domnisoara prefera sa mearga pe jos. Tricicleta e buna doar ca jucarie. Imi pare rau ca am dat banii pe ea. Sper ca mai tarziu sa ii placa.

ufffff...nu ma speria...io chair trag nadejdea ca o s-o folosim...altfel nu ma mai departez de casa mai mult de 100 m... ca Eric umbla cat umbla apoi se cere in brate...si sa car 10 kile juma, o bucata buna de drum, mi-e tare greu...

la carucior a renuntat repede, ca n-a mai vrut in el...sper macar sa-i afca cu ochiul un alt mijloc de locomotie...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

auzi Andreia dar asta nu are curea din aia ce zici tu,Doamne Fereste tu crezi ca are vreo bitzigla asa ceva?

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

va fac si voua o dedicatie,daca Nico zice ca ma citeste si pe vitamine si banatence mai nou, ma distrez si cu voi :

clujanca mandra

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Nico, mersi! Andra cu gaina e cea mai tare. Draga mica. Maine inecepem diversificarea, tineti pumnii.

Adarius, vazut pozici cu nazdravan mare. Sa va traiasca! Mai pune.

Azi vazui bb cu mama si cu triciclete, si ma gandeam la voi. Si la curea. Da` curea n-am vazut.

Vazut si Dragaica cocheta.

Nu mai stiu ce vazut ca sunt varza. Zibe infundata, daddy racit cobza, eu cu durere de gat. Si obosita cum n-am mai fost, ametesc deja. Pusici si revin!

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput