noi,sagetatoarele (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

ieri m-am repatriat si eu......Eric a ramas la ai mei, cu gandul sa-l alsam pana duminica...dar cum planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, azi a venit si puiutul acasa...azi naopte a dormit rau(sau mai mult a plans si a stat in brate la maica-mea)...nu stiu de ce...fie de la dinti, fie ceva durere de burtica, paote...desi nu cred...ii curge putin nasul..dar nu cred ca asta sa fie cauza...o sa il duc la vecinul nostru pediatru(thanks god avem unul pe scara...)

galliciana, sanatate multa...sper sa-ti revii repede...eu iau Diane, deocamdata...sper sa se retraga chistul cu ele...altfel....
si despre ce suparare vorbesti, mai??? cand m-ai suparat tu pe mine????

nico, sanatate atunci si sotului tau...uff....vorba ceea, dupa 30 de ani... ne subrezim cu totii...

dragaica, vin si eu din urma, paote reusesti tu inaintea mea, iti tin pumnii...sa vii cu vestea buna...eu inca mai am de asteptat...sa vedem ce zice si medicul...

claudia, ce fain ca la voi copilasii invata de mici sa iubeasca/respecte natura...chiar daca se fac ca purcelusii...asta e placerea lor... eu ma tot gandesc la copilasii care saracii nu pot umbla sau au pb de sanatate si sunt obligati sa stea la pat/scaun cu rotile...doamne fereste...gandindu-ma la astea, prefer sa il las sa faca ce vrea si sa se faca ca purcelul...ma bucur ca e vioi, activ si are placerea de a descoperi lumea...

va pupic pe toate!!! un weekend fain!

apropo, la noi e cald, soare, foarte frumos..asa ca o sa fim tot pe afara...azi mergem sa luam o tricicleta... sper sa-i placa domnisorului...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

ramanem la asta ,dau aici cafeaua :

o las pe galiciana sa vina cu papica.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hai,mai, micuta clau, tu erai cu mancarurile si dulciurile......
trebuia sa imi lasi mie cafeaua.....
hai, merge si asa! poftiti fetelor, la gustarica de dimineata, va rog
va astept,
eladeea, ce face Eric?? ceilalti pitici,fete??
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

ce facem ramane aici acuma, o asteptam pe Nico sa ne scoata din ceata?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Alooo tanti Galiciana de ce is io micuta, esti mai mare???? just kiding

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salut!

suntem acasa...singurie...
Eric e mucios putin...sper sa nu se agraveze...azi noapte a dormit ceva mai bine ca alaltaieri naaopte...deci...

ieri am fost la nunta...el a ramas cu socrii...cand am ajuns acasa, la 10.30 seara, era in mare forma, verva....nici gand de somn...cred ca ne-a asteptat pe noi...

ii caut tricicleta, dar nimic din ce am gasit pe aci nu ma multumeste!...uff..sunt si proaste si scumpe...nu stiu...astept Baby expo in iunie, paote gasesc ceva...daca nu comand de dincolo ceva...la pret rezonabil...

voi cu ce va laudati?

mersi de cafea, fug sa pap ceva pana mi se trezeste tornada...pusic!

o sapt. faina tuturor!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

de ce??? explicatia e simpla, draga mea:
ai o poza acolo, pe blogul tau, in care arati ca o papusica micuta si frumoasa!
da, cred ca ramanem aici, sunt mai multe postari...
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Galiciana
Andreia pup sa ii treaca mucii lui Erik, aia ii avem si noi inca, tricicleta lui Andi e in curte nu a foloseste nimeni dar cum sa ti-o trimit?

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

nu am gasit subiectul desi l-am cautat. Ramanem aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Daca stiti cum se inchide un subiect sa ma anuntati.
Galliciana socrii stau in Simleu Silvaniei.
Am mai incarcat pozici

Mergi la inceput