Redoutistele fidele LR France(165)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 4
miki68 spune:
'neata! Am primit si eu mailu cu reducerea de 60% pe "tot situ" Cum de fapt e doar pentru o selectie de produse, s-ar putea sa nu fiu interesata. Oricum, data fiind data la care expira oferta (23.06), deduc ca soldurile incep pe 24.06. Mult a fost, putin mai este, asa ca probabil am sa ma abtin tura asta si astept reduceri mai mari.
Fata care a comandat pe next si i-a fost anulata comanda (scuze, nu-mi amintesc nick-ul): singurele explicatii logice ar putea fi
1. adresa beneficiarului cardului nu "bate" cu cea de livrare
2. cardul expira in mai putin de 5 zile de la data lansarii comenzii
3. cardul nu este inrolat 3D secure, insa daca ai mai platit cu el online international, varianta pica.
Oricum, cere-le amanunte.
Hai, va pup si mai dau eu pe aici!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
baby_boy spune:
Graviduta si Miki multu se raspunsuri.
Le-am dat mail si astept raspuns.
Ideea e ca tot visa electron de la ing e cardul.
Adresa pe care a fost facut cardul e de Arges..iar livrarea CRaiova.
Am fost la Ing sa schimbb adresa..si tipa de acolo mi-a zis ca cei de la next nu au cum sa stie care e adresa unde a fost facut cardul...ei nu au access la baza de date a bancii.
Deci ce sa mai cred?
O sa incerc sa mai fac odata comanda..sau poate primesc de la ei vreun raspuns.
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
claujro spune:
La ultimul pas, la next iti si scriu ca billing adress tb sa fie aceeasi cu shipping adress. De aia nu mi-a mers nici mie. Si nu e singurul site pe care mi s-a intamplat asa, in general alea din Anglia sunt mai restrictive si pe buna dreptate.
Mara si Matei
baby_boy spune:
Dar cum pot ei sa vada adresa unde a fost facut cardul?
Am fost la Ing si am modificat adresa...ca sa nu mai fac alt card...si mi-au zis ca e ciudata faza cu adresa.
in fine...pana la urma mai fac un card
miki68 spune:
baby boy, nu e deloc ciudat pentru ca ei vad datele cardului in momentul in care banca ta accepta tranzactia, in speta card nr. eliberat de banca ING, in cazul tau, sucursala Pitesti sau care o fi orasul din Ag unde ti-ai facut cardul. Si cum Pitesti nu-i Craiova... Au o politica antifrauda destul de stricta din cate imi dau seama. Si, zic eu, incercand sa dai o alta comanda cu acelasi card la aceeasi adresa din Craiova nu faci decat sa-i pui in garda si mai mult cu eventuale consecinte negative vizavi de vanzarile catre Ro (stim cu totii cat is de sensibili comerciantii straini cand vine vorba de Ro)
cristina d.
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
baby_boy spune:
Miki , n-am mai incercat..am lasat-o balta.
Mai am un card maestro care e tot sigla mastercard..si are adresa si billing si shipping aceeasi..asa ca o sa incerc maine cand imi intra niste banii cu el.
Sa vedem daca pe ala il accepta.
A mai facut cineva comanda cu Maestro?
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_boy A mai facut cineva comanda cu Maestro? Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008) |
Cardul meu Maestro nu poate fi folosit pt. tranzactii online internationale pentru ca nu are security number. Il pot folosi la tranzactii online pe site-uri din Ro care au si optiune de plata card Maestro (ex: Polirom).
cristina d.
baby_boy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Cardul meu Maestro nu poate fi folosit pt. tranzactii online internationale pentru ca nu are security number. Il pot folosi la tranzactii online pe site-uri din Ro care au si optiune de plata card Maestro (ex: Polirom). cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com |
Este Maestro de Brd? pentru ca acesta poate fii folosit pt. plati internationale.
Are codul pe fata ca si American express.
miki68 spune:
Da, de BRD, dar nu vad nimic care sa semene cu sec.no. pe fata cardului. Oricum Next accepta doar Visa si Master.
EDITEZ ca sa zic ca am simulat o comanda pe next si in mom. cand tre sa treci datele cardului zice f.clar cu rosu: "We only accept payments from cards that are registered at the delivery address."
So, misterul anularii comenzii tale e rezolvat.
cristina d.
numeioana spune:
Buna, fetele!
Ma inscriu si eu in gasca Next generation. Am dat o comanda de un costum de baie pe 25.04 si inca vad ca n-a aparut. Le-am scris si mi-au raspuns ca ei au luat in considerare comanda pe 1.05 si ca este pe drum. Astept... Am platit cu cardul Visa Electron de la BCR.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.