Redoutistele fidele LR France(165)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si eu, si eu. Comandat azi...asteptam "provincia"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am incercat azi toata ziua sa ma inregistrez si nu pot. cica au ceva probleme si le vor remedea. as comanda si eu pt. inceput ceva papuci pt. marco, sa vedem daca o nimeresc cu marimea...

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Eu nu m-am inscris la newsletter (credeam ca imi trimit automat vestile). Puteti sa imi dati si mie linkul, va rog.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Fetelor eu am o nelamurire mare cu incaltzamintea de la Next. Deci baietelul meu de 1 an si 10 luni poarta marimea 24, ceea ce in marime UK inseamna 7 (dupa tabelul lor). Insa masurandu-i talpa pe foaia lor (cea pe care e imprimata talpa) am constatat ca talpa lui are 11 cm ceea ce corespunde la marimea 3 UK (asta daca numerele incercuite, din stanga talpii reprezinta nr care trebuie comandate).
Asa de mare sa fie diferenta? Mi se pare ciudat ca in tabelul de corespondenta poarta 7 iar dupa graficul in cm poarta 3. Voi dupa ce v-ati orientat cand ati comandat incaltaminte, dupa tabel sau dupa grafic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Am si eu o comanda de la Next pe drum ... comanda e din 1.05 si abia astept sa ajunga! Vreau sa o vad ajunsa pe asta si dupa aceea mai dau una !
Arata asa de bine produsele lor !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui axxxa

Fetelor eu am o nelamurire mare cu incaltzamintea de la Next. Deci baietelul meu de 1 an si 10 luni poarta marimea 24, ceea ce in marime UK inseamna 7 (dupa tabelul lor). Insa masurandu-i talpa pe foaia lor (cea pe care e imprimata talpa) am constatat ca talpa lui are 11 cm ceea ce corespunde la marimea 3 UK (asta daca numerele incercuite, din stanga talpii reprezinta nr care trebuie comandate).
Asa de mare sa fie diferenta? Mi se pare ciudat ca in tabelul de corespondenta poarta 7 iar dupa graficul in cm poarta 3. Voi dupa ce v-ati orientat cand ati comandat incaltaminte, dupa tabel sau dupa grafic?

Fiica-mea, la 2 ani si 3 luni, are talpa de 15 cm si nr 7 ii era fix. Eu i-am luat 8 (de la next din Romania, pe probate) pt ca sa ii ajunga toata vara. Sper sa te ajute.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

OFF TOPIC :

Buna, fetelor!
Nu am mai intrat pe topic we asta pt ca am asteptat sa fac si al doilea dozaj de bhcg!
si e ok
azi dim era la 380 UI/l
Dr mea spune ca e ok si ca sarcina evolueaza!
prima echo pe 29 mai
Ah si ca sa fiu si in cadrul topicului : am dat si eu o cmanda la Next! pe 9mai
de indata ce ajunge dau de stire

pe toate si scuze de off topic!

Mami de Eva Nazdravana

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Inima felicitari pt. veste!!! sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!

eu nu reusesc sa ma inscriu pe next nici azi. Oare gresesc undeva cum ati introdus adresa?
o sapt. faina sa aveti, cu cat mai multe comenzi sosite.

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Cristina, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! Sa fie sanatos si norocos!

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Felicitari, Cristina! Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput