Redoutistele fidele LR France(165)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 6
madau spune:
Cristina felicitari si sa fie bine!
Am mari emotii in legatura cu pantofii Mirunei, din ce scrieti voi aici mi-e frica sa nu-i fie mari, ea are talpa de 16.5 cm si dupa tabelul lor i-am luat masura 9. Or fi buni?. Ea poarta 26 la picior, asta ar veni 8.5 la ei...dar cum nu exista, m-am gandit ca 8 i-ar fi mici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
alinabojuc spune:
Felicitari Cristina
Zilele astea nu prea am stat pe acasa. Sotul a fost pe la Bucuresti. A cheltuit o gramada de bani asa ca repede comenzi nu mai fac. Si maine merg dupa cardul cel nou
Abia astept sa va soseasca comenzile next sa vad ce si cum
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
Ioana13 spune:
Nu v-ati lasat pina nu ati gasit ceva eligibil!
Cit costa trasportul de la Next?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana13 Nu v-ati lasat pina nu ati gasit ceva eligibil! Cit costa trasportul de la Next? Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
5 euro
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
baby_boy spune:
Fetele, mie mi-au luat banii de pe card..de fapt sunt blocati dar mi-au anulat comanda.Inca nu mi-au raspuns la mail. Astept sa vad ce se intampla.
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_boy Fetele, mie mi-au luat banii de pe card..de fapt sunt blocati dar mi-au anulat comanda.Inca nu mi-au raspuns la mail. Astept sa vad ce se intampla. Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
Nu se intampla nimic. Banii tai sunt tot pe card si comanda anulata.
Mara si Matei
baby_boy spune:
Da..din pacate.
Cred ca ma duc sa fac alt card..ca prea vreau hainutele alea.