Redoutistele fidele LR France(165)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 3
aissa spune:
Neata!
Eu inca nu am primit LR din 16.04...sper inca sa ajunga dar daca nu asta e, deja mi s-a cicatrizat rana...nu o sa mai sufar
La Next nu am dat inca comanda, insa o voi face, tocmai am vazut niste poncho din alea de prosop pt plaja (pt copii) o minune, pe langa alte chestii.
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aissa Eu inca nu am primit LR din 16.04...sper inca sa ajunga dar daca nu asta e, deja mi s-a cicatrizat rana...nu o sa mai sufar |
Intotdeauna m-am gandit ca e ceva in neregula la posta(postasul) de care apartii.Prea ti se intampla cu obstinatie.
aissa spune:
Si eu...dar acum chiar nu ma gandesc in primul rand la postas...ma gandesc ca factori de risc erau mai multi (comanda mica - 13 eur cu taxe cu tot, data via rm), nu detaliez...ca n-are sens.
In ultima perioada cand comandasem, dupa ce ma "invatasem" sa dau comenzi mai grele care sa vina colet, nu am mai pierdut nicio comanda. Probleme am avut exclusiv la comenzi mici, trimise ca pungi mai mult ca sigur.
Lorenza spune:
Am comandat pungi la greu,mai ales in ultima perioada,dar au venit toate.Precis la posta stie cineva cum sta treaba cu pungile astea,cred eu,altfel nu-mi explic.
Graviduta spune:
Azi (de fapt, cred ca avizul era de ieri) am primit prima comanda de la Next, data de incercare pe 1 mai, cu hainute pt Mara. Sunt foarte multumita de produse. Am luat asa:
de pe pagina asta http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G34&p=450&o=1
Red Gingham Cherry Tankini - e foarte dragut setul
Striped Towelling Beach Dress - are niste culori superbe, foarte vii
de pe pagina asta http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X43&p=628&o=1 Pink Spot Nappy Pants - e foarte haios
iar de pe pagina asta http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X43&p=3622&o=1
White Spotted Sunglasses - sunt foarte haiosi, Marei ii plac mult, dar cred ca trebuia sa-i iau marimea pt 3-6 ani
si Pink And White Spot Fisherman's Hat - ca sa se asorteze cu slipul cu buline, e haioasa
MAi astept o comanda cu o pereche de sandale pentru mine, data tot asa, de proba, sa vad exact la ce masura ma incadrez.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
aissa spune:
Comenzile de la Next cum vin? Tot ca la LR pe sistemul scrisoare simpla?
In alta ordine de idei vad ca LR anunta de marti reduceri 60% pe tot site-ul, am primit acum un mail.
baby_boy spune:
Va salut fetelor
Am facut si eu o comanda la next saptamana trecuta...dupa un card de ing..contul pe next pe numele sotului,si cardul visa pe numele sotului.
Si ieri ma trezesc cu mesajul urmator
Our Ref: IX115201
Dear MR
With regards to your recent order, unfortunately this has been cancelled in accordance with our internal policy.
Please accept my apologies as we are unable to process your order, this is due to the fact that each order is individually assessed against our own sales criteria. This is done in order to protect our customer’s security.
A part of that criteria looks at the details of the order placed and unfortunately on this occasion your order has failed this process. Please be assured this decision is not taken lightly and please accept my apologies for any inconvenience this has caused.
Regards
Nicolai Freeborn
Accounts Investigation Advisor
UK TEL: 0844 844 8901
EIRE TEL: 1800 805 393
EURO TEL: 0034 902 007 402
E-MAIL nextdirait@next.co.uk
FAX: + 44 (0) 116 2844 207
offff
De ce oare? voi cu ce carduri faceti comanda? de la ce banci?
Nici nu-mi spune motivul.
Aveam o comanda de vreo 60 de euro.
Le-am dat mesaj inapoi sa ma lamureasca ce sa fac....sa-mi fac alt card?
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
Graviduta spune:
Mie comanda de la Next mi-a venit ca scrisoare voluminoasa, am avut doar cateva produse si a venit tot in genul de punga-sacosa ca la LR.
Am platit cu card Visa Electron de la ING si comanda a fost in jur de 50-60 de euro. Deci, baby_boy, ar trebui sa le dai reply sa-i intrebi care a fost motivul exact al anularii comenzii si/sau sa incerci sa dai alta.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)