Redoutistele fidele LR France(165)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 20
alinabojuc spune:
fetelor vreau niste pantaloni de gravi cu talie joasa. am gasit pe next astia http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=264&s=4&n=Womenswear, cei deschisi la culoare.
ce ziceti? daca aveti alte idei va rog 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina 
DPN 20 septembrie 2009
Nocom spune:
Buna seara,
Fetelor am si eu o intrebare si cred ca voi ati putea sa ma ajutati.
Am un cec de la "la redoute.fr" si cum nu mai pot comanda de pe site-ul lor si nici in Ro nu pot sa-l folosesc ce fac cu el? Ati mai intalnit careva problema asta?
Sau stiti cumva pe ce adresa de e-mail sa le scriu sa ii intreb, caci eu pe site-ul lor nu gasesc nici o adresa de mail!!
Multumesc
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
gabitaco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Am un cec de la "la redoute.fr" si cum nu mai pot comanda de pe site-ul lor si nici in Ro nu pot sa-l folosesc ce fac cu el? Ati mai intalnit careva problema asta? |
pai poti incasa cecul la o banca, daca nu mai poti comanda pe LR.fr.
Nu prea e convenabil...da asta e.
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea unui inceput de viata...
gabitaco spune:
Gataaaa... am dat si eu o comanda de proba la Next. 
acu ... sa vedem care-i treaba....
.Dau de stire cand apare.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
ingeras2 spune:
Delyutz,mie mi-au pierdut redoutii coletul si dupa lungi trgiversari la tel si pe mail,s-au hotarat sa-l gaseasca.Eu fac comenzile la relais colis si ajung in cateva zile,depinde cum selectezi caci ai optiune si ptr 24h.Trebuie sa ai grija cand alegi relais colis,sa citesti cu atentie adresa sa fie cat mai aproape.Eu am mai trimis si de la un alt magazin tot asa si numele strazii era acelasi,dar orasul diferit
.Sper sa-ti rezolve si tie situatia redoutii,caci eu am avut emotii mari si asta doar pentru ca am mai luat niste sandale pentru cineva care ma stresa mereu cand ii ajung incaltarile.M-am jurat ca nu mai i-au ptr nimeni nimic.
Fetele spor la cumparaturi pe next,dar nu cheltuiti tot ca vin reducerile.
Graviduta spune:
Hello. Printr-o minune, nu stiu cum, am reusit sa dau comanda pe LR cu cardul Visa Electron de la ING. Am zis sa mai incerc o tura azi, ca daca nu mi-l lua bagam Mastercardul, dar l-a luat.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
madau spune:
jasmine bine ai revenit!
Spor la shopping
Incep sa am emotii, ar cam trebui sa soseasca si comanda mea pe Next, am dat-o pe 10...ma tot uit la cutie, poate, poate
. ca-n vremurile "bune", cu LR![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
Laura Ioana spune:
Mirela
cu mare intarziere iti multumesc pt info!
Fetelor, mai puneti ce ati mai primit frumos de pe Next!
La sutien daca port 85C, cat e numarul la ei? As vrea sa-mi comand costum de baie, dar nu stiu cum sa socotesc marimea (cu tot cu tabelul lor[:I).
Nu gasesc tabelul cu marimile pt incaltamintea copiilor. E oare doar pe siteul.uk?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
numeioana spune:
N-a venit pachetul. Mi-au scris ca mi-au virat banii inapoi in card si ca daca mai vreau comanda s-o dau din nou
. Si cine ma asigura ca de data asta chiar o primesc??!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Graviduta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Nu gasesc tabelul cu marimile pt incaltamintea copiilor. E oare doar pe siteul.uk?[/green] |
daca te duci pe un anumit produs ca sa-l bagi in cos, ai sub campul de marimi un Shoe Sizing Guide sau ceva de genul asta. Dai clic acolo si-ti apare tabelul.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)