Redoutistele fidele LR France(165)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 19
Delyutz spune:
depinde si de noroc
eu dupa experienta cu coletul pierdut am comandat acolo si....comanda s-a spart in 4 pungi care au venit pe rand!! adica respectiva persoana a trebuit sa se duca de 3 ori la relais colis la intervale de vreo 4-5 zile ( 2 colete odata, restul cate unul). Asta dupa ce folosisem un cod primit de la ei cu livrare la relais colis in 24 de ore ![]()
deci depinde si de noroc....
numeioana spune:
N-am comandat niciodata la LR. Eu vorbeam despre o comanda Next. Vad ca nici azi nu am gasit nimic in cutiuta...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delyutz Buna Ioana. Eu am avut aceeasi problema. Problema este de la posta din Franta. SI mie mi-au venit coletele cam dupa o luna. Unul dintre colete nu a ajuns. Le-am scris dupa vreo 30-40 de zile. Mi-au spus povestea cu intarzierea etc. Am asteptat sa mai treaca vreo 2 zile si le-am scris iar. Au verificat si coletul s-a pierdut la posta din Franta. Mi-au spus chiar ei ca au vorbit la posta si coletul s-a pierdut in sistem. Au spus ca cel mai bine e sa astept ptr ca ei le-au cerut celor de la posta sa le returneze coletul. Dupa o saptamana mi-au spuns ca imi dau banii inapoi si mi i-au dat. Asta se intampla prin martie. Acum o saptamana primesc mail de la ei ca li s-a intors coletul, dar oricum eu luasem banii inapoi si deci nu mai aveam ce face dupa 3 luni [quote]citat din mesajul lui numeioana Le-am trmis mail acum o spatamana sa ii intreb daca a plecat coletul si ei mi-au raspuns ca au primit comanda mea abia in data de 1 mai si ca mai e timp sa ajunga. Totusi vad ca n-a venit nici saptamana asta. Delia |
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Delyutz spune:
scuze de confuzie
nu stiu de ce am crezut ca este vorba de redoute.
Bafta cu coletul tau.
anne16 spune:
| citat din mesajul lui numeioana N-am comandat niciodata la LR. Eu vorbeam despre o comanda Next. Vad ca nici azi nu am gasit nimic in cutiuta... ![]() [quote]citat din mesajul lui numeioana Le-am trmis mail acum o spatamana sa ii intreb daca a plecat coletul si ei mi-au raspuns ca au primit comanda mea abia in data de 1 mai si ca mai e timp sa ajunga. Totusi vad ca n-a venit nici saptamana asta. Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
La posta ai fost? Poate a venit.....
numeioana spune:
N-am fost... Crezi ca ar fi venit? Atunci de ce nu am primit aviz? De cate ori primesc cate o recomandata/un colet gasesc in fiecare zi aviz pana ma duc sa le ridic.
Mie mi-e teama ca s-a pierdut
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
anne16 spune:
Poate s-a ratacit avizul.
Mie mi s-a mai intamplat, cand a fost postasul in concediu(pe el il cunosc).
Daca ti-au trimis coletul pe 1 mai, ar trebui sa ajunga.
Al meu a sosit in 12 zile.
Jasmine spune:
Helau,Helau!
Mai sa fie,ce activitate e pe-aici!Habar n-aveam si mi-a luat ceva timp sa va citesc.Care va sa zica ne reprofilam?
Ia sa vedeti voi ca dupa ce n-o sa mai suferim dupa LR o sa primim si vestea cea mare.Stiti voi care...aia cu falimentul francizei si reluarea livrarilor spre RO.Acusica se face anu' de cand s-a lansat la apa LR.ro si stim ca are sanse maaari sa faca baldabac.
Eu m-am repezit sa-mi fac cont pe Next (normal!) si am deja o nelamurire : ce ati scris doamnelor la ZIP code?
nr de telefon ati trecut?Unu' la plezneala?
Uite ca sunt mai multe nelamuriri ![]()
claujro spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Delyutz depinde si de noroc eu dupa experienta cu coletul pierdut am comandat acolo si....comanda s-a spart in 4 pungi care au venit pe rand!! adica respectiva persoana a trebuit sa se duca de 3 ori la relais colis la intervale de vreo 4-5 zile ( 2 colete odata, restul cate unul). Asta dupa ce folosisem un cod primit de la ei cu livrare la relais colis in 24 de ore deci depinde si de noroc....
|
Da, dar vin mai repede decat prin posta normala. 4 zile nu se pot compara cu 1 luna si vin toate.... Prietena mea se duce la 1\2 zile dupa data stabilita ca a ajuns coletul la Relais Colis si gaseste pungile acolo.
Recunoaste ca e o diferenta intre posta si relais Colis.
Mara si Matei
claujro spune:
| citat din mesajul lui Jasmine Helau,Helau! Mai sa fie,ce activitate e pe-aici!Habar n-aveam si mi-a luat ceva timp sa va citesc.Care va sa zica ne reprofilam? Ia sa vedeti voi ca dupa ce n-o sa mai suferim dupa LR o sa primim si vestea cea mare.Stiti voi care...aia cu falimentul francizei si reluarea livrarilor spre RO.Acusica se face anu' de cand s-a lansat la apa LR.ro si stim ca are sanse maaari sa faca baldabac. Eu m-am repezit sa-mi fac cont pe Next (normal!) si am deja o nelamurire : ce ati scris doamnelor la ZIP code? nr de telefon ati trecut?Unu' la plezneala? Uite ca sunt mai multe nelamuriri |
ZIP e codul postal al strazii si la telefon am scris nr meu dar nu ma astept sa ma sune cineva. Comenzi placute!
Mara si Matei
Jasmine spune:
mersi,banuiam eu e ca e codul postal dar nu eram sigura;pe la americani stiu ca e foarte important sa scrii corect acest ZIP code.
Deocamdata ma uit un pic pe site,am ochit cate ceva,dar mi se par cam putine produse ![]()
eu m-am obisnuit de la LR ca gaina in varful gramezii,sa am de unde alege ![]()