Redoutistele fidele LR France(165)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

depinde si de noroc eu dupa experienta cu coletul pierdut am comandat acolo si....comanda s-a spart in 4 pungi care au venit pe rand!! adica respectiva persoana a trebuit sa se duca de 3 ori la relais colis la intervale de vreo 4-5 zile ( 2 colete odata, restul cate unul). Asta dupa ce folosisem un cod primit de la ei cu livrare la relais colis in 24 de ore

deci depinde si de noroc....

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Daca tot comandati in fr, comandati la Relais Colis. Vine in 2-3-4 zile si nu s-a pierdut nimic.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

N-am comandat niciodata la LR. Eu vorbeam despre o comanda Next. Vad ca nici azi nu am gasit nimic in cutiuta...

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz

Buna Ioana. Eu am avut aceeasi problema. Problema este de la posta din Franta. SI mie mi-au venit coletele cam dupa o luna.
Unul dintre colete nu a ajuns. Le-am scris dupa vreo 30-40 de zile. Mi-au spus povestea cu intarzierea etc. Am asteptat sa mai treaca vreo 2 zile si le-am scris iar. Au verificat si coletul s-a pierdut la posta din Franta. Mi-au spus chiar ei ca au vorbit la posta si coletul s-a pierdut in sistem. Au spus ca cel mai bine e sa astept ptr ca ei le-au cerut celor de la posta sa le returneze coletul. Dupa o saptamana mi-au spuns ca imi dau banii inapoi si mi i-au dat. Asta se intampla prin martie. Acum o saptamana primesc mail de la ei ca li s-a intors coletul, dar oricum eu luasem banii inapoi si deci nu mai aveam ce face dupa 3 luni

[quote]citat din mesajul lui numeioana

Le-am trmis mail acum o spatamana sa ii intreb daca a plecat coletul si ei mi-au raspuns ca au primit comanda mea abia in data de 1 mai si ca mai e timp sa ajunga. Totusi vad ca n-a venit nici saptamana asta.

Delia

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

scuze de confuzie nu stiu de ce am crezut ca este vorba de redoute.

Bafta cu coletul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

N-am comandat niciodata la LR. Eu vorbeam despre o comanda Next. Vad ca nici azi nu am gasit nimic in cutiuta...

[quote]citat din mesajul lui numeioana

Le-am trmis mail acum o spatamana sa ii intreb daca a plecat coletul si ei mi-au raspuns ca au primit comanda mea abia in data de 1 mai si ca mai e timp sa ajunga. Totusi vad ca n-a venit nici saptamana asta.

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

La posta ai fost? Poate a venit.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

N-am fost... Crezi ca ar fi venit? Atunci de ce nu am primit aviz? De cate ori primesc cate o recomandata/un colet gasesc in fiecare zi aviz pana ma duc sa le ridic.

Mie mi-e teama ca s-a pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Poate s-a ratacit avizul.
Mie mi s-a mai intamplat, cand a fost postasul in concediu(pe el il cunosc).

Daca ti-au trimis coletul pe 1 mai, ar trebui sa ajunga.
Al meu a sosit in 12 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Helau,Helau!

Mai sa fie,ce activitate e pe-aici!Habar n-aveam si mi-a luat ceva timp sa va citesc.Care va sa zica ne reprofilam?

Ia sa vedeti voi ca dupa ce n-o sa mai suferim dupa LR o sa primim si vestea cea mare.Stiti voi care...aia cu falimentul francizei si reluarea livrarilor spre RO.Acusica se face anu' de cand s-a lansat la apa LR.ro si stim ca are sanse maaari sa faca baldabac.

Eu m-am repezit sa-mi fac cont pe Next (normal!) si am deja o nelamurire : ce ati scris doamnelor la ZIP code?
nr de telefon ati trecut?Unu' la plezneala?

Uite ca sunt mai multe nelamuriri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz

depinde si de noroc eu dupa experienta cu coletul pierdut am comandat acolo si....comanda s-a spart in 4 pungi care au venit pe rand!! adica respectiva persoana a trebuit sa se duca de 3 ori la relais colis la intervale de vreo 4-5 zile ( 2 colete odata, restul cate unul). Asta dupa ce folosisem un cod primit de la ei cu livrare la relais colis in 24 de ore

deci depinde si de noroc....

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Daca tot comandati in fr, comandati la Relais Colis. Vine in 2-3-4 zile si nu s-a pierdut nimic.

Mara si Matei

Da, dar vin mai repede decat prin posta normala. 4 zile nu se pot compara cu 1 luna si vin toate.... Prietena mea se duce la 1\2 zile dupa data stabilita ca a ajuns coletul la Relais Colis si gaseste pungile acolo.

Recunoaste ca e o diferenta intre posta si relais Colis.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Helau,Helau!

Mai sa fie,ce activitate e pe-aici!Habar n-aveam si mi-a luat ceva timp sa va citesc.Care va sa zica ne reprofilam?

Ia sa vedeti voi ca dupa ce n-o sa mai suferim dupa LR o sa primim si vestea cea mare.Stiti voi care...aia cu falimentul francizei si reluarea livrarilor spre RO.Acusica se face anu' de cand s-a lansat la apa LR.ro si stim ca are sanse maaari sa faca baldabac.

Eu m-am repezit sa-mi fac cont pe Next (normal!) si am deja o nelamurire : ce ati scris doamnelor la ZIP code?
nr de telefon ati trecut?Unu' la plezneala?

Uite ca sunt mai multe nelamuriri

ZIP e codul postal al strazii si la telefon am scris nr meu dar nu ma astept sa ma sune cineva. Comenzi placute!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

mersi,banuiam eu e ca e codul postal dar nu eram sigura;pe la americani stiu ca e foarte important sa scrii corect acest ZIP code.

Deocamdata ma uit un pic pe site,am ochit cate ceva,dar mi se par cam putine produse

eu m-am obisnuit de la LR ca gaina in varful gramezii,sa am de unde alege

Mergi la inceput