***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(98)
Raspunsuri - Pagina 6
vas spune:
ceau.
Sa stiti ca va urmaresc asa din umbra dar sunt pe aici.
Am vazut poze cu puiutul mic la botez, cu Bob la chef, cu Ella prin Roma, cu Liviana pe la casuta.....FOARTE FRUMOASE!!!!!!!!
Noi suntem bine, stam afara toata ziulica, ne culcam seara tot la 12 (nu stiu ce o sa fac cand incep munca), dar e totul ok.
Elteka, pe Eliza o sa o las cu mama mea (sincer cea mai de incredere), deci in privinta asta nu imi fac griji si o sa ma pot acomoda mai bine la munca neavand stresul de a o lasa cu cineva strain. Daca nu era mama faceam cumva si o dadeam la o gradi.
Ella, o sa vezi ca o sa se acomodeze Bob la gradi. E greu inceputul.
Va pupam !!!
Sunt mamica
poze
13.05.2007
ella_74 spune:
hello,
azi a fost si mai rau la gradi, desi sotul spune ca a facut ceva progrese din cate i-am povestit.
In primul rand ca a mancat masa de dim iar la cea de pranz a mancat supa si felul 2 cateva inghitituri; e foarte bine.
A fost incantat sa manance cu lingura si furca, ca noi acasa nu am trecut inca la furculita.
A urlat ca nu vrea sa bea apa din cana cu cioc, ca e cu supapa si nu curge si s-a enervat rau; si dupa ce a urlat bine dupa " apa alba", a inceput sa ceara " apa rosie" , adica sucul lui de acasa pe care nu aveam de unde sa-l scot la gradi.
Si a plans pana ne-a poftit educatoarea afara din clasa si ne-am dus sa vedem fetele de la ora de balet despre care a spus ca sunt " mumoase" si s-a linistit.
Am vrut la un moment dat cand nu se potolea din plans, sa-l iau , sa plec acasa si sa nu mai revin; dar si educatoarea si directoarea gradinitei m-au incurajat , asa ca inca nu renunt.
Liviana,
cu casa n-am facut inca nimic, n-am renegociat, n-am semnat nici cu banca; asteptam sa vedem; tocmai de aia ne-am si hotarat sa plecam in vacanta, ca pana la urma nu stam in loc de criza si de casa , viata merge inainte.
Ofe a venit de la LO, fratele de la FO si ne-am vazut cu totii in Roma.
Eu si fratele n-am zburat cu aceeasi companie deci n-am mers impreuna iar la intoarcere ei oricum au plecat spre Florenta, numai eu si sotul ne-am intors la B.
Pai bideul e cea mai inspirata alegere dupa parerea mea; am stat candva cu chirieintr-o casa interbelica si aveam bideu; tare tristi am fost cand ne-am mutat de acolo.
Comunistii au facut sa devenim niste salbatici.
Lavini,
am vazut domnita frezata
Andrei a plans la gradi? cat de repde s-a acomodat?
Elteka,
vad ca suntem colege de suferinta cu gradinita
m-am uitat cu la pozele lui Elias.
Arcadia,
La multi ani lui Calinut!
cum e burtica? cand afli ce e?
lavini spune:
Inttru repede sa o incurajez pe Ella, sa nu renunte la gradinita.Poate ca lui Bob o sa ii fie mai greu la inceput, dar orice inceput e greu, nu conteaza cand va fii el.Andrei a plans vreo saptamana, noi nu am stat deloc cu el, am fost de vreo 2 ori in vizita pe la gradi, i-am mai explicat acasa, si in ziua cu pricina cred ca am stat vreo 20 de min.A plans multicel in prima zi, nu a mancat deloc la pranz si f putin in rest, el care mananca de rupe..a stat agatat de o miss intreaga zi, nu a socializat cu nimeni.Mult timp ma uitam pe camera si il vedeam doar in brate, rupt cumva de ceilalti.Aveam mare noroc dimineata cand il lasam ca il trimiteam sa hraneasca pestii(au un acvariu in sala de joacva)si in felul asta puteam sa plecam.Dar dupa prima saptamana deja venea entuziasmat acasa, ba chiar plangea cand il lyuam ca voia sa se mai joace la nisip sau cu masinutele in curte.
Mai are si acum cate un moment de rasfat, asa cum zicea si Elteka, a stat o saptamana acsa dupa Pasti si apoi s-a martzait toata saptamana urmatoare cand il vedea pe taica-su plecand.Dar era doar cheastie de moment.Io am plans tare rau in prima lui zi de gradi, nu am facut nimic la serviciu, mi se pasrea asa mic si neajutorat.Acvu vad diferenta gradi-bona/stat acasa si nu imi pare rau deloc.
Sigur va fii bine, abia astept vestile bune!
Lavinia, Andrei (11 iunie 2007) si Teodora (14 februarie 2009)
arcadia spune:
multumesc dragele mele pentru urarile de ziua lui calin
la multi ani Paul de Didep!
la multi ani Anais! ce frumos a spus didi fetita cu nume parfumat..
la multi ani Teodora de Motannel!
la multi ani Rares de Carstea!
sa cresteti mari si frumosi!
la multi ani Flore Roman!
la multi ani Liv! sa ai la fel de multe succese si bucurii in viata ca si pana acum
Liv ti-am admirat casuta e minunataaa, si baia cu maci si gargarite e sublima sa o stapaniti sanatosi! vreau si eu, nimic nu mi se pare mai frumos ca o casuta (de locuit adica). sper sa reusim si noi in 2-3 ani. pe mine chiar ma batea gandul sa ne mutam la munte pe undeva, dar al meu n-ar mai avea de lucru. l-as face bona, dar nu-i convine felicitari si pentru examen!
elteka mi-e ok cand merge calin la tara, sunt cateva zile de respiro, dar nu mai mult ca apoi mi se face dor si numar zilele
pana la urma nu-l mai lasi cu ai tai? bafta la gradi. ce poze faine ai pus, asta imi place mult
http://picasaweb.google.com/Elteka75/Elias?authkey=Gv1sRgCKH6qYCeweDuhQE#5333141253893198690
ella cred ca face bine burtica, inca n-am apucat sa merg la control ca am fost super prinsa, luni o sa sun sa vad daca prind o programare pe mai ca cica nu mai e nimic liber, daca nu ma programez in alta parte sapt viitoare si ma duc la doctorita mea cand gasesc loc. maine fac 12 saptamani, banuiesc pe peste vreo luna aflu si ce este eu as vrea fetita, dar am o banuiala ca e baietel sper sa nu influenteze banuiala mea sexul super atitudinea ta lipsita de stres in legatura cu casa, sper sa iasa totul bine
ma inscriu si eu la intalnire. cora daca vii si tu te scap si de margelute ce face manuta lui anais?
an@ te rog da-mi si mie pm cu pensiunea cu ferma de la moeciu, vreau sa mergem si noi cateva zile, merci
an@, lavini, de care circ vorbiti voi, ca vreau si eu sa il duc pe calin, cel de stat sau cel din drumul taberei?
mica merci de info cu circul, imi poti spune si la ce ora este?
didi si mie imi place tare atitudinea ta fata de boli, si eu cam la fel simt, dar parca eu n-am asa curaj ca tine sa il las sa intre in rau tare faza cu mersul in chiloti pe bici si apropo de facultate, iti tin pumnii sa gasesti un job in domeniu, in cazul in care iti doresti asta
bettyr iti tin pumnii sa treaca perioada grea. oricum esti mai rezistenta ca mine ca eu dupa ora de mers si fugit dupa calin obosesc, asa de sedentara m-am facut
miniuta ma bucur ca te-ai simtit bine in ro, astept sa ne mai scrii
kay nu ne mai spui nimic de soniuta? ce mai faceti?
dideip multa bafta sa gasesti un nou serviciu. stiu ca e greu acum dar nu te lasa, o sa reusesti pana la urma!
vali5 felicitari pentru bebita! cum va merge? nu ne arati si niste poze?
poohy ce mai face mihnea, e mai bine cu colicii, ochisorii i-au trecut?
lavini nu stiu ce sa zic de olita, noi inca nu am inceput. eu zic sa ai rabdare ca sigur nu se insoara cu scutece, cum zicea cineva ce seamana verisorii intre ei si ce pletuta are teodora, si ce bine aratai tu la botez
ckristina super ideea ta, fur si eu partea cu macii lipiti pe perete, abia astept sa ajung la ikea! daca nu ajungi prea curand ti-i pot cumpara eu si trimite prin posta sau curier.
madaiulia, pai fa-i la baiat un fatior
ma bucur si eu de vestile de la pepsica, vas de unde ai pescuit mesajul? buna info cu neglijarea, nu m-am gandit la asta in contextul cu nervisorii.
monytza nu ne mai dai niste vesti, poze?
alynta
asa mi-e dor de odiseea noastra
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 12
ancamari spune:
Sunt in urma cu cititul, nu va suparati pe mine, dar sunt ultimele saptamani inainte de a incepe serviciul (pe 29 mai ma duc) si stau cat mai mult cu piticutul meu care e mai neastamparat ca oricand.
Elteka - multumesc frumos pt strigare, ma mentin in forma pt ca fac multa treaba in casa, mai merg in parc, mai o ora-doua-trei/saptamana la aerobic.
Liviana - La Multi Ani! cu mare intarziere, scuza-ma! nu am fost pe faza. Multa fericire sa va umple noua casuta!
Florentina - La Multi Ani cu intarziere!
Vali - Felicitari!
Poohy - aveam mai multe de zis, dar nu am fost pe faza, spun numai sa te uiti la pozele Petitului cand era mik de tot, a fost plin de bubite pana s-a racorit vremea (toamna), are si un mic semn pe obrajor de la o bubita care se tot refacea.
Ella - succes cu gradinita, Bob o sa se obisnuiasca pana la urma si sunt convinsa ca o sa fie foarte bine pentru el care stie si poate sa faca tot felul de lucruri.
Revin cand mai pot, in week-end noi stam la tara si acolo nu avem net. Duminica viitoare o sa fiu nasa de cununie, dupa aceea vom pleca cateva zile in Bucovina sa-i plimbam pe tinerii insuratei, Andrei va ramane la parintii mei.
Urez La Multi Ani tuturor capsunicilor si capsuneilor care au implinit deja 2 anisori si celor care se serbeaza in zilele urmatoare! Nu-mi vine sa cred cum trece timpul!
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mica0307 alynta uite majorelete am vazut ca mai ai putin... |
Multumesc frumos! Cam pe saptamana viitoare ma astept! Vreti sa ma emotionez?!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Multumesc Arcadia! Sarcina usoara! Sa vezi ce repede ma ajungi din urma!
Lavinia multumesc ca m-ai lamurit!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
madaiulia spune:
Calin
Adriana Renata
Liviana, Arcadia am mai negociat intre timp cu Andrei si a fost de acord cu o surioara. Ramane doar sa asteptam sa vina tati acasa si apoi sa-l convingem si pe el. Dar cum am un aliat puternic, sper sa obtinem victoria repede.
Betty multa sanatate. Ce trece timpul, parca ieri ziceai de bb2 si acum mai e putin si vine si a doua printesa.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
kay spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137135
fetelor, va rog cititi topiul din linkul de mai sus.
va invit la o seara caritabila. un eveniment foarte bine organizat, cu invitati speciali si cu un scop nobil ! cine vrea sa-mi zica, si ii dau detalii !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
alynta27 spune:
Buna dimineata!
O pentru doritoare!
Sa aveti un weke-end placut, doamneleor!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!