***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(98)
Raspunsuri - Pagina 5
lbelciug spune:
La Multi Ani capsuneilor
Calin Silviu Gabriel(Arcadia)
Adriana Renata (ang3lt0uch)
sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Ella, nu dezarma, acomodarea cu gradi nu se face usor, ia-ti o marja de cateva saptamani, sigur lui Bob ii va placea. Fain cu Roma. Mi-am amintit ca am si eu o poza facuta in locul unde te-ai pozat si tu la Coloseum (la gardulet). Frumos ca a mai venit si un frate la intalnire sau el e de acolo? Acum am vazut si albumul cu NewTown (ai rezolvat cu actele?) iar "David3" e un baietel frumos si f vesel la aniversare!
Sa stii ca m-ai facut sa rad! De ce nota maxima taman pt bideu? Ala e obiectul pe care sotul a insistat sa-l punem, eu nevazandu-i utilitatea.
An@, multumesc frumos! Gresia de la bucatarie nu se vede in poze, cea galbena cu ceainic e faianta pe perete! Gresia e mai inchisa, are un mixaj de marouri si sigur rezista la murdarie. O s-o vedeti cand va fi gata bucataria. Zi-mi si mie ce camera ai rezervat si in ce perioada ca eu n-am reusit dar vreau! Cum se cheama restaurantul unde ai fost, sper ca a meritat iesirea acolo. Vrem poze cu Ana mangaind mieii! Sanatate fetei.
Lavini, multumim! F frumoase si pozele voastre de la botez. Wow, si ce mult seamana verisorii intre ei. Shtrumfulica frezata vad ca a facut cuceriri la botez (baietelul pe masa de langa ea). Asa-i ca e minunat sentimentul de a fi de 2xori mami? Si tati e f fericit.
Elteka, multumim! Asa e cu gradi, trebuie sa fii consecvent in a-l duce zilnic acolo, intreruperile nu-i fac bine la acomodare. Sa stii ca ei mai plang si teatral ca sa va impresioneze, nu ca nu le-ar place in colectivitate. Pana la urma intrerupeti gradi o luna sau n-am inteles io?
ckristina, ma bucur ca ti-au placut macii. Stiu si eu abtibildurile de la Ikea, insa am auzit ca nu prea sunt durabile, adica se dezlipesc repede. Cand ii aplici, incearca sa le pui tu un lipici suplimentar ca sa fii mai sigura. E super ideea ta cu vaza, sa ne arati poze cand e gata.
Haha, Madaiulia, pai fa-i baiatului un fratior daca asa vrea. E scumpic tare cu inocenta lui.
Doxinu, multumim pt feliictari, info si jocuri! Eu ii mai printez lui Matei diverse de pe lumea piticilor . ro
BettyR, sanatate si ai grija de tine! Si lui B cred ca ii iese o masea caci plange noaptea iar ziua e cu toata mana in gura.
Carmen_so, ne mai citesti? Hai vino si mai zi-ne despre zanele tale!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui poohy Alynta, o sa fie bine, o sa vezi Intr-un fel sau altul va descurcati, mai ales cand va intrati in ritm... Mai ales ca te ajuta sotul, si intelege si el ca nu o sa poti sa faci tot in gospodarie primele luni :) |
Multumesc de incurajare! SI-a face familia mila de mine sa mai traga cate o fuga sa ma ajute vreo 2 zile pe saptamana! Poate, poate! Sper!!!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
diana spune:
Buna fetele!!
Liviana, am vazut pozele...Superb!!! Mi/a placut foarte mult!
Ella, fumoase poze! Mi/ai facut o pofta de vacanta!! Vreau concediu!!
Lavini, ce familie frumosa sunteti!! Sunt innebunita dupa coafura printesei tale!
Despre noi ce sa va spun...am fost plecati in fiecare we. Toni vorbeste tot timpul de ma innebuneste. Aseara chiar am tipat la el sa mai taca...si acum imi pare rau. Nu mai pot sa vad o stire, nu mai pot sa fac nimic ca el vorbeste tot timpul. Cateodata il aud si pe Alin tipand :"Toooni, taci odata!!!maaami, ia/l de aici ca nu mai pooot!!!" Ma simt vinovata, stiu ca ar trebui incurajat dar...cateodata nu mai pot. Este si putin egoist...Alin nu a fost asa...
Va pup
alynta27 spune:
Didi Alex multumesc! Nici eu nu sunt deloc pe principiul infofolirii, dar daca afara e vant prefer caciula! Mai meditez la capitolul "cresa"! Se poate sa-l inscriu din vara si nu din septembrie cand incepe anul?!
Ella frumos mai e la Roma! Plin de istorie! Iar voi vati simtit tare bine, asa se vede!
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Lavini frumos la botez! Aveti o superba pletoasa si ochioasa! Frumoasa familie!
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
corap spune:
multi ani, calinut !
tb s afug, munca multa. multumesc de urarile de ziua anaisei-caisei.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, margelute si chestiute
margelute noi de 1 mai
Madi spune:
Calin!!!
Adriana Renata!!!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
lbelciug spune:
alynta27, la cresa poate debuta oricand (nu e ca la gradi si scoala cu incepere din septembrie) cu conditia sa gasesti locuri. Mult succes!
Diana, si B al meu bolboroseste o gramada pe limba lui, insa nu spune in clar decat f putine cuvinte... Al meu cred ca-i de asta ambitios care va vorbi direct in propozitii.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09