***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(98)
Raspunsuri - Pagina 4
chiquitita spune:
La multi ani Florentina!
Liviana, superb macii, si cei naturali, si cei pictati! Sa stapanaiti sanatosi casuta!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
ella_74 spune:
am scris repede si am plecat in pauza de masa si vad ca nu s-a trimis....
Am fost cu la gradi; greu la deal cu boii
Nu s-a dat jos de la mine din brate, a plans nu foarte mult si numai atunci cand cineva a intrat in vorba cu el.
Am incercat sa dispar din raza lui vizuala usor dar n-a fost chip; mai incercam si maine.
A uitat putin de mine doar la ora de pictura; era tare haios cu sortulet de pictura si cu pensula in mana; fiecare si-a ales cate o culoare, a ales mov; ceilalti s-au exprimat artistic si cu mainile, lui nu-i place sa se murdareasca si s-a rezumat doar la pensula.
N-a vrut sa vorbeasca nimic in afara de "nu , nu vin", nu, nu ma joc", " mergem acasa".
Sunt stresata ca nu se va acomoda si ca va trebui sa caut bona.
La Roma a fost cool! mancare buna, oras frumos, am vizitat cat am putut; shopping - cea mai proasta nota.
Finala de tenis Nadal- Djocovic de vis.
si cateva poze fiindca cele mai multe nu sunt pe aparatul nostru:
http://picasaweb.google.ro/cinca.clementina/ROMAMai2009#5332788435130707058
Liviana,
felicitari pentru casa; nota maxima pentru bideu!
Asteptam poze si din camere.
Elteka,
felicitari pentru gradi! oricum Elias e atat de sociabil...
Alina,
multumesc pentru link.
nu-mi mai aduc aminte de vouchere Humanitas...
La multi ani sarbatoritilor : Anais , Rares si Teo!
Venim si noi la intalnirea de capsunici.
An@ spune:
,
Didi, imediat m-ai vazut ca umblu pe "coclauri". Ce surpriza frumoasa am avut cand am ajuns acasa si am gasit pozele . Ff frumoase (l-ai tuns pe praslea), dar am sperat pana la sf ca poate, poate ai scapat una si cu Elteka, de cand te-a vizitat (glumesc). Cu circul...vroiam sa mergem we trecut, dar am fost ff ocupati cu aniversarile unor copilasi, cu picnic de 1 mai, cu vizite ....si n-am apucat, dar we asta musai ajungem la circ.
Liviana, am ratat ziua ta...LA MULTI ANI!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri cu familia de casuta care prinde contur. Am vazut pozele...mi-a placut baia cu maci si "garga" (cum zice Ana). Si noi avem gresie galbena si in buc si in hol si...nu vreau sa te dezamagesc, dar e cam pretentioasa, adica se vede tot pe ea. Dar imi place ca lumineaza mult camera, ai impresia ca e insorit mereu. sa stii ca am rezervat la tanti Angela in iunie si am cerut in cladirea unde ai stat tu, ca mi s-a parut mai liniste acolo. Ai avut vreo nemultumire legata de camera, ceva?...macar sa stiu din timp, daca e sa schimb...
Ella, frumoase pozele de la roma...mi-a placut si tipu' costumat.Succes cu acomodarea la gradi, sunt convinsa ca incet incet se va implica mai mult in activitati si o sa-i placa.
Mai am o groaza de povestit, dar acum ma pregatesc ca am o iesire asa "intre fete" la restaurant...ma duc la unu' cu mancare sanatoasa cica, sper sa nu plec nemancata d-acolo, ca io's mai carnivora asa, si chestiile "sanatoase" ma lesina...
Aaaaa, venit si noi in parc cand o fi!
mami de Ana (22 mai 2007)
lavini spune:
Helau la toata lumea, si la multi ani celor aniversati zielele astea!
Ella, vazut poze de la Roma, tare frumos,ma bucur ca v-a priit vacanta.Cu Bob io zic ca se va acomoda, il vor atrage jocurile si activitatile copiilor si se va implica din ce in ce mai mult.A fost doar prima zi.Am vazut si pozele de la aniversarea lui BOb, radiati amandoi de fericire.
Liviana, am admirat si casuta ta,ma bucur mult cati s-a implinit visul..Mai, macii aia m-au innebunit, tare frumosi...la fel si baia...felicitari pt idee!
Didi, pozele tale unde sunt, ca la semnatura nu vaz nimic...Vreau sa vad si io copil in pampers si cu polar pe el...io cred ca ma panicam rau sa il fii vazut pe al meu fleasca..
Ana, duminica trecuta am fost si noi la circ, a fost fascinat Andrei...e drept ca spre final obosise, dar cand a intrat girafa in scena a uitat de tot...a aplaudat, mai striga din cand in cand 'bavoooo', ma bucur mult ca l-am dus...a doua zi m-a omorat cu niste elefanti si tigrii, si fazan:) (fazan nu a fost, da a bagat de la el, ca ii povestea tataie diverse chestii cu fazanu si l-a integrat in peisaj )...dar caldura mare inauntru, luati hainute subtiri la voi(tricou), ca altfel e nasol.
Stiu ca unele dintre voi ati fost anul trecut la mare cu capsuneii la nu stiu ce pensiune, nu imi dati si mie un PM cu date?S-ar putea sa apelam si noi la varianta asta, si daca ati fost multumite vreau sa profit si io de experienta voastra
Neste poze de la botezul matzei sunt aici, mai avem de primit, astea sunt doar de la interior...
http://picasaweb.google.com/teodoramaria.dobrin/20090502BotezTeodoraMaria1GicaBiserica#5331915850879385170
Lavinia, Andrei (11 iunie 2007) si Teodora (14 februarie 2009)
ELTEKA spune:
FloreR multa sanatate si muuulte bucurii!
Liv
Ce frumoasa idee cu macii, felicitari!! Imi plac pozele cu baietii pe banca
An@
Ia uite, unde te-ai ascuns? Ultima data scrisesem de Didi, ma gandeam ca te-ai suparat si ma chinuiam sa-mi amintesc de ce .. Niste poze de printesa blonda si delicata sunt??
Ella
Ce frumoase poze, eu n-am ajuns inca acolo, drumurile mele n-au dus niciodata la Roma, nu stiu cum... Ofe e radioasa, precis ai reusit sa-i convingi sa continue treaba
Azi l-am dus pe E la gradi iar si plans, numai i-am auzit in curte ca s-au intors cu masina... Acum il iau o luna cu mine in preumblari, cand ne intoarcem e vacanta, lacrimile de inceput sunt degeaba daca nu-l duci consecvent...
Mie imi plac sandalutele de apa de la Chicco, ai fost la ei? Nu-s profi de inot, de neopren, dar incaltarile de la ei sunt tare bune, anatomice, usoare, eu n-am avut probleme.
Didi
Ma lasasem de citit, si ia uite ce relansare! Zilele astea m-am tot uitat dupa o locuinta, studioul asta nu ne mai incape, fiecare vrea coltului lui... Asa ca n-am facut poze, doar cateva copilului, le-am pus in semnatura. Mai caut Si plec si dincolo in cautare!!
Lavini
Ce frumoasa e poza asta, sunteti doua frumoase! Mie tot imi suna in urechi ce ai scris tu...ce fericita esti si cum ai primit mai mult decat meritai ...
Monytza
Nu ne mai scrii nimic dupa postul ala micut, tot m-am uitat.. Vesti despre Albastrica?
pentru capsunicile de azi!!
Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)
Cherry Blossom la Washington
Vine primavara??
An@ spune:
Elteka, cum sa ma supar draga mea? stiu ca am disparut ca magaru' in ceata si n-am dat nici o replica la mesajele tale, desi mi-a placut tare mult cum ai descris-o pe Didi. M-am tot tinut sa mai intru sa scriu ceva, ca mi se parea ca a ramas ceva in aer, neterminat, dar n-am avut nici putere, nici dispozitie: dupa ce a avut Ana viroza, a slabit (de unde o mai fi slabit, ca oricum nu era grasa), abea acum de cateva zile a inceput sa manance ca inainte, deci abea dupa o luna incepe sa-si revina. Tot in ideea sa mai schimbam peisajul am fost 4 zile la Moeciu, i-am povestit ca mergem la munte ne jucam cu mieii (am fost la o pensiune cu "ferma"), bla, bla...ea o tinea una si buna ca "nu la munte, la mare". Am crezut ca ajunsa acolo o sa uite, dar cand s-o dau jos din masina, s-a uitat pe geam si a zis:"aici nu e mare". S-a jucat ea cu mieii, cu vitelul, a vazut purceii la tzatza, dar in rest nu a fost f incantata. Mereu intreba cand mergem acasa .
In continuare adoarme tarziu (e adevarat ca pana pe la 9 seara stam afara, dar si la pranz doarme 3 ore, deci e odihnita), dar macar nu se mai trezeste noaptea. Eu stau cu ea in camera pana adoarme si intr-o seara ca sa taca (ca vorbeeeeeeeeeeeste, tine prelegeri lungi, spune singura povestile cand are chef), i-am spus sa taca sa ascultam greierii. A tacut, eu am atipit si deodata aud:"mami, nu se aud greierii. Unde sunt greierii mami?". I-am zis ca probabil s-au culcat, sa se culce si ea. De unde...n-a tinut. Imi spunea in continuu ca nu se aud greierii (ce-o fi fost in mintea mea sa ii zic de greieri). Am pus niste muzica in surdina si i-am spus ca hai sa ascultam muzica. A adormit intr-un final, nu stiu cand, ca io m-am trezit la 3 sa ma mut in patul meu.
Acum suntem in perioada "asta ce e? acolo ce e?" continuu, uneori isi raspunde singura, alteori nici nu asteapta raspunsul.
Ieri am fost cu metroul, era liber si am lasat-o singura pe scaun si zice:"mami centura" (cred ca aluneca de pe scaun).
Este s iea i ngrafic cu isteriile si e obositor sa gasesc mereu ceva sa-i distrag atentia ca sa o imbrac, sa o schimb, sa....
Acum e la ai mei pana maine, asa ca sunt in "vacanta".
Lavini, e vorba de vila Angely din Ef nord (iti trimit pm cu mobilul dnei). Singurul dezavantaj, ca sa zic asa, e putin cam departe de plaja (vreo 400 m?), dar e si avantaj ca e liniste.Tipa are si hotel, care e chiar pe faleza, arata bine, dar eu prefer vila pt ca vreau sa am o bucatarie la indemana, in caz ca trebuie sa-i incalzesc/fac ceva Anei. mai intreaba-ma tu, ce mai vrei sa stii...Am vazut pozele, e o scumpa bebelina. Vine Cerasela si la ea?
Chiquitita, v-ati reglat cu somnul...vroiam sa-ti zic ca Ana doarme mai bine de cand am lasat-o singura in camera.
Didi, mai zic (a cata oara!), ca imi place atitudinea ta in fata bolilor (inevitabile) ale copiilor. Esti tare echilibrata!
Io tre' sa ma tratez la "mansarda"...
Hai ca am recuperat...desi am senzsatia ca mai trebuia sa scriu cuiva...si maine e o zi.
mami de Ana (22 mai 2007)
ckristina spune:
liviana,iti doresc si eu multi ani fericiti! ti am admirat si eu casuta.superb!mi am regasit si ideea mea cu macii; eu ma tot chinui sa ajung la ikea sa iau niste maci de lipit pe pereti; sunt mari si f frumosi; eu vreau sa i lipesc in living pe perete si la baza lor sa tai pe jumatate(pe verticala) si sa lipesc de perete o vaza din paie d alea impletite; ca si cum macii ar sta in vaza respectiva; acum ca am vazut pozele tale ...as putea sa iau niste agrafe gargarite sa le prind de vaza; f frumoasa casuta voastra. e mult de lucru intr o casa si e greu dar cand vezi floricelele inflorite in jurul ei sau cand stii ca stau copiii non stop afara sau cand iti inviti prietenii la un gratar,uiti.
lavini ti am admirat si eu matza. teodora ta are par cat n are bianca la 2 ani; sunteti o familie minunata
la multi ani florentina!
la multi ani pitici Alex-Gabriel,Teodora Elena, Anais,Teodora, Rares
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
madaiulia spune:
FlorentinaRoman
Anais de Cora
Rares de Carstea
Teodora de Motanel
Liviana foarte frumoasa casa. Super ideea cu baia. Si pozele cu baietii pe banca mi-au placut mult, le-am admirat impreuna cu Andrei care imi tot cerea "sa mai bedem fatioii" si la sfarsit s-a gandit "viau si eu un fatio'" .
Ella frumoase pozele de la Roma. Tinem pumnii sa se adapteze Bob cu gradinita.
An@ si Andrei imi povesteste adevarate romane la culcare. Incepe cu poezii, povesti si termina cu ce a facut in ziua respectiva, da isi mai aminteste uneori lucruri de acum cateva luni. Si nu de putine ori adorm eu prima si ma trezesc in miez de noapte sa-l mut in patutul lui si sa-mi mai fac treburile prin casa.
Lavini superbe pozele de la botez.
Betty ce mai faceti? Nu ai mai scris de cateva zile.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
doxinu spune:
Jocuri amuzante pentru 2
Jucariile si jocurile clasice (jucarii de tras, impis, figurine, trenulete, numaratori) dezvolta coordonarea ochi-mana, capacitatea de comunicare cu ceilalti si spiritul de competitie.
Iata 3 jocuri pentru copilul tau:
Cutii de plastic
Lasa-l sa se joace cu trei-patru cutii de plastic ce pot intra una intr-alta. Poti umple o cutie cu obiecte mici, fulgi de porumb sau stafide. Fa o gramajoara langa cutie si arata-i copilului cum sa le ia si sa le puna inauntru, arata-i cum poate rasturna cutia pentru a o goli.
Mic si mare
Arata-i doua obiecte (pahare, carti, lingui etc.), unul dintre ele vizibil mai mare. Explica-i notiunile de mic si mare, apoi cere-i sa faca doua gramezi: una cu obiectele mici, alta cu obiectele mari.
Gaseste perechea
Pune pe masa cate 2 linguri, 2 farfurii, 2 periute de dinti etc. Amesteca-le si apoi arata-i copilului un obiect, rugandu-l sa alature la el perechea. Poti alege si animale de plus, masinute sau alte obiecte in dublu exemplar.
SURSA:REVISTA MAMI
Liviana a, vazut posele,super,felicitari aio casuta foarte frumoasa
bettyR spune:
Madaiulia, multumim de intrebare, bine facem in mare, dar nu mai am putere sa mai scriu. M-a cam terminat raceala/viroza ce o fi, nici acum nu-s bine de tot, dar macar de 2 zile am urechile desfundate. Si asa cum zici si tu, adorm de fiecare data inaintea Andreei, in jur de 10 si ma trezesc la 12 sa ma spal, sa fac patul si ne culcam, de fapt sotul vine atunci la culcare.
Umblu destul de mult si dupa ce ca abia imi car burta, trebuie sa mai car si jucarii, mingi, carucioare, masini, unelte de nisip, pampers, apa si asta in maini ca nu mai sta in carut deloc. Oricum de obicei luam taxi pana in parc daca nu stam pe aproape. Si nu stiu daca i-au iesit maselele de sus, banuiesc ca nu, ca nu ma lasa sa ma uit, dar nu mai mananca bucati, doar pasat si ma enerveaza ca nu mai stiu ce sa inventez. Noroc cu Elteka cu ideea cu fulgii de ovaz si fructe, doar ca eu ii transform in faina si apoi ii fierb. Acum a mancat o jumatate de bol mare, ca s-a culcat ieri la 6 dupa masa si s-a trezit azi la 5, iar la 6 imi cerea papa deja si lapte nu mai bea de dimineata. Si are tot mai des zile cand nu doarme deloc la amiaza si rezista pana la 9-10 seara.
Am vazut poze cu casuta Livianei, tare frumoasa. Si pozele Ellei de la Roma, asa m-as duce ca am o prietena buna care sta 2 ani acolo, dar ... vom merge in 4 probabil peste cativa ani.
Ella, ai rabdare cu Bob poate o sa ii placa incet, incet, si Andreea m-a surprins placut ca am fost la ziua unui baietel si prima data a plans si nu vroia sa stam, tot asa zice 'mergem afaua' sau 'mergem acasa', dar dupa 10 minute insira toate jucariile copilului, sarea si tipau amandoi de au speriat o fetita care s-a apucat de plans. M-am mirat ca nici nu statea pe langa mine, a dansat, s-au imbratisat si nu a plans daca i-au smucit jucariile din mana. Atata sa nu se apropie sau sa vorbeasca macar cu ea nici o femeie (in general) mai in varsta de 40 ani. Dar a mea probabil e mai obisnuita cu copii, si poate Bob inca nu, dar in timp sigur o sa ii placa, trebuie sa se convinga singur ca e frumos si nu pateste nimic.
Betty 32+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea