***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(98)
Raspunsuri - Pagina 7
mihamora spune:
La multi ani Paul de Didep!
La multi ani Anais!
La multi ani Teodora de Motannel!
La multi ani Rares de Carstea!
LA MULTI ANI CALIN!
SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI!!!
LA MULTI ANI FLORENTINA!
sCUZE PENTRU INTARZIERE
LA MULTI ANI SOFIA!
LA MULTI ANI DARIO ANTONIO!
Liviana - superba casuta ta, imi place foarte tare.
Elteka - tare dulce Elias
Ella - multa bafta cu gradinita! Foarte frumoase pozele din Roma.
Betty - cred ca e greu, mie deja imi e foarte greu de pe acum ca nu ma pot tine dupa el , nici nu am voie de efort, nu il mai iau in brate deloc, nu stiu cum o sa fie mai tarziu... Mai ai putin si vine micuta
Arcadia - si eu vreau fetita , toata lumea imi zice ca o sa fac tot baiat, nu ma lasa si pe mine macar sa visez pana o sa aflu ce e...
Vali - felicitari pentru fetita! sa fie sanatoasa!
Lavini - superba fetita ta,imi place freza ei iar tu arati senzational.
Madaiulia - super! multa bafta!
Bebe mic e bine, creste, pericolul e ceva mai mic... am 11 saptamani, peste 2 saptamani merg din nou la eco si tare curioasa sunt sa aflu ce e, daca s-ar vedea...
Ne-am hotarat sa il ducem si pe Dominic la gradinita , asa ca dupa ziua lui o sa incepem.
Michelle si DOMINIC
Graviduta spune:
Hello! Am postat spre vanzare niste pantofiori noi, nepurtati, din piele (int si ext), marimea 21 (de fapt, cred ca sunt un 20, pentru ca Mara poarta 21, dar nu-i vin). Sunt superbi si ma oftic tare ca nu-i vin. I-am luat anul trecut din Barcelona, cu intentia de a-i purta in primavara asta, dar iata ca nu a avut parte de ei. Am dat linkul mai jos.
De asemenea, am pus poze noi cu Mara, de la Paste aici.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
arcadia spune:
La multi ani Adriana de angeltouch
La multi ani Sofia de Paflo
La multi ani Carina de Carrie
La multi ani Maya
miha
gravi, frumoase pozele
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 12+
alynta27 spune:
La multi ani, Adriana de angeltouch!
La multi ani, Sofia de Paflo!
La multi ani, Carina de Carrie!
La multi ani, Maya!
Mihamora ma bucur ca nu ai intampinat probleme cu sarcina pana acum! Succes lui Domi la gradi! Va merge la una particulara? Nu te supara de ce zice lumea, poate totusi vei avea fetita asa cum iti doresti!
Graviduta ai o fetita mare!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ella_74 spune:
La multi ani Maya!
asteptam poze cu tortuletul.
Alina,
am vazut poze cu Mara; ce mare a crescut.
Si tot serioasa e in poze
Am vazut ca ai comandat de pe Next pentru Mara; astept sa vad si eu ce primesc , ca pana la urma i-am comandat lui sandalute de plaja de la Next, plus alte sandalute din piele, ca n-avea decat 1 pereche pentru sezonul asta; cred ca m-am grabit insa cu masura 24 ca azi mi-a spus ca il doare piciorul cand i-am dat niste tenesi Next masura 24.
Miha,
sa fie bebe ce-ti doresti tu, dar in primul rand sa fie sanatos!
Alynta,
gata bagajul de spital?
Lavini,
multumesc pentru incurajari.
cred ca a luat vreun virus de la gradi ca a facut febra si cam are muci; nici nu stiu daca sa-l duc maine.
M-am certat si cu soacra-mea vineri dupa ce l-am adus pe de la gradi; si sunt trista ca s-a intamplat in fata lui ; nu m-am mai certat cu ea din toamna; mi-a spus ca nu mai vine sa stea cu copilul daca n-o las sa faca ce vrea ea, ref la cum gandeste ea sa creasca copilul.
bettyR spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari, abia acum mi-a trecut raceala si incep sa vad si eu lumea altfel, doar ca nu reusesc deloc sa o fac pe Andreea sa doarma de amiaza, se culca la 6-7 seara si se trezeste la 5-6 dimineata. E greu si pentru mine ca nu ma odihnesc cum trebuie si e rau si pentru ea ca tot sare mese, dupa ce ca si asa mananca putin si numai la robot de cand cu maselele.
Am vazut si eu pozele Marei si cele de la botezul printesei de Lavini.
Ella, imi pare rau ca te-ai certat cu soacra, poate nu l-a afectat pe Bob f tare. Eu i-am zis ceva zilele trecute sotului, si vorbeam mai cu ton, dar el nu zicea mare lucru, de fapt il intrebam ceva si Andreea noastra se distra si repeta dupa mine. Eram nervoasa, dar ea nu avea treaba. Cred ca ti greu in situatia data.
De raceli/viroze nu stiu ce sa zic, eu cu Andreea am trecut prin una, nu am luat nimic nici una din noi si a trecut intr-o saptamana, dar am iesit afara ca doar nu era sa stau in casa ca e cald. Cealalta fetita cu care ne jucam a fost la fel de racita si a luat antibiotic si sirop de tuse si tot intr-o saptamana i-a trecut. Daca nu are febra si simptome accentuate, eu zic sa il duci mai departe. Chiar intr-o zi vorbeam cu o mamica care e si educatoare si spunea ca procesul de acomodare, dureaza in general intre 2 si 4 saptamani, deci deocamdata sunteti in grafic. Curaj!
Betty 32+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea
madaiulia spune:
Maya!
Carina!
Graviduta super pantofiorii. Din pacate noua nu ne vin nici atat, Andrei e deja la 22.
Ella imi pare rau ca iar ai probleme cu soacra. Multa sanatate lui Bob. Bob ramane la program lung la gradi sau sta doar pana la pranz?
Eu ma tot framant de cateva saptamani sa gasesc o solutie pentru Andrei in perioada in care sunt la serviciu. Si oricum as calcula nu imi iese. Poate ma ajutati si pe mine cu un sfat. Sa va zic in mare care e situatia. Mama a stat cu Andrei de mic, de cand am plecat la serviciu. Cand merg la sedinte si lipsesc mai multe zile il duc la ea. Socrii vine de 2 ori pe saptamana in general si-l scot la plimbare dupa amiaza. Dar nu e batut in cuie, uneori vin doar o data, alteori de 3. In weekend stau doar eu cu el, imi e greu uneori, dar e alegerea mea, oricum mi se pare ca petrec prea putin timp cu el. Acum mama trebuie sa mai mearga sa-i ajute si pe bunicii mei la diverse treburi la tara, nu are un program fix. Uneori il mai las pe Andrei la ai mei si fug eu cand termin serviciul. Dar nu mi se pare o solutie ok ca sa-l tot plimb de colo colo in functie de o mie de variabile. Ba il duc la ai mei, ba il las o zi la socrii, ba vine mama la noi, ba vin socrii la noi. Cred ca bietul copil nu mai intelege nimic. As lua bona, dar sigur vor fi mii de discutii si de la ai mei si de la socrii. Din toamna il voi duce la gradinita, dar as vrea pentru inceput program scurt, deci tot ramane dupa amiaza neacoperita. Inclin din ce in ce mai mult spre bona, pentru a avea copilul un program fix, stie ca sta acasa si cand termin munca vin la el. Acum mai e si sotul plecat si e destul de bulversat si de asta, mai zice seara uneori dezamagit ca nu a venit tata acasa. Nu vreau sa ii creez traume suplimentare si cu plecarea mea. Plus ca eu nu mai fac fata la echilibristica intre serviciu si programul tuturor. Regret din ce in ce mai mult ca nu am stat acasa pana la doi ani, dar nici asta nu-mi da vreo solutie. Voi ce ma sfatuiti sa fac? M-am intins ca o placinta, dar imi prinde bine orice sfat, ma ajuta sa-mi limpezesc gandurile.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
doxinu spune:
La multi ani Adriana de angeltouch
La multi ani Sofia de Paflo
La multi ani Carina de Carrie
La multi ani Maya
Sa aveti mult noroc in viata dar in primul rand sa fiti sanatoase,Felicitari mamicilor pentru comorile lor!
Ioana13 spune:
La multi ani, Maya, Carina, Sofia!!!!
MAdaiulia, sint eu pe aici, asa ca imi permit sa ma bag in fata, la sfaturi Eu as face un program socrilor, respectiv mamei. Sa vina la tine acasa o saptamina unii, o saptamina ceilalti. Sa stie si ei cum isi organizeaza viata, si sa stie si Andrei cu cine va fi saptamina respectiva. Asa are si mama ta timp sa mearga la tara.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)