***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(98)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

uite un link interesant:
http://www.mtsinai.on.ca/pdmg/Tests/nuchal.htm

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

merci aricelule
inseamna ca tre sa merg neaparat saptamana viitoare, ca pe 28 o sa am aproape 15..

intr-adevar tractorase din alea vazusem, asta imi place
www .bebearicel. ro/produs-bebearicel-3518.html

faza cu azi e joi e a lui bobita de ella eu stiam ca azi e vineri

ah, si daca tot te-ai oferit poate imi gasesti si asta
www .dinoland. ro/p-2025-set-curatenie-coloma.aspx

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Liviana, de la colegi am primit un buchet superb de flori, printre care si frezii, preferatele mele, si un voucher de la Carturesti, ca m-au intrebat ce-mi doresc si am furat ideea de la Ella . De la sot, un parfum Femme - Hugo Boss, cu care m-a nimerit, imi place mult cum miroase, si un ruj. Ultimul cred ca e un apropo, ca eu nu ma rujez si poate ar trebui sa incep Oricum, faza tare a fost ca mi-a zis ca mi-a luat "un ruj, asa, mai tineresc" Acum, nu l-am mai intrebat daca mi-a luat un ruj mai tineresc ca mi se potriveste (eu fiind o tinerica sau ca sa ma intinereasca. A fost o zi placuta, m-am simtit bine.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Draga Gravi, ma bucur ca ai primit cadouri frumoase dar mai ales ca te-ai simtit bine - cred ca asta e cel mai important. Pe mine cadourile ma bucura mai putin, starile de bine sunt cel mai benefice, simt ca ma incarc cu energie pozitiva.
Arcadia, tinem pumnii pt 28 mai atunci sa fie bb bine si de sexul dorit.
Ioana, si eu v-am vizionat, cred ca pustiul seamana cu tati mai mult, parca nu-ti mosteneste pistruii...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ioana, ai dreptate cu babele vecine (ca-s din scara a treia) si telenovelele, azi eu am luat taxi si am mers in parcul mare, dar prietena Andreeiei a ramas pe langa bloc si s-a dus la pamant. Au iesit si au spus ca ele stau la 3 si se uita in fiecare zi cum se joaca fetele, este niste pamant pus pe langa iarba ca s-a lucrat si fetele cand il vad se duc direct la el si se joaca. Dar nu inteleg de ce le deranjeaza atata ca nu-l mananca, iarba nu este nici semanata macar. Cainii de ex au voie, dar copii nu.

Ce frumos ca aveti unde merge la tara, mie asa mi de dor. Imi place poza cu voi doi.

Ella, ma bucur pentru progresele lui Bobita. Dar de adormit cum mai adoarme acasa? La noi adoarme singura, dar nu mai vrea asta e problema.

Tamara, eu nu am nici un loc de pedeapsa, acum iar facem cum vrea ea (inafara de lucruri periculoase) numai sa nu mai planga, ca sincer nu o mai pot auzi. Probabil nu-i corect, dar altfel parca nu merge.

Arcadia, eu nu mai stiu cand am facut dublu test, dar parca la 12 saptamani. Tin pumnii sa fie bine.

Mihamora, ar fi bine sa gasesti o gradinita mai 'safe', cauta particulara cu putini copii. O sa fie mai usor pentru tine mai incolo, eu deja simt ca nu mai fac fata. Ma misc greu si obosesc repede, afara e tare greu cu Andreea ca se catara si fuge in toate directiile brusc.

Lavini, o sa treaca perioada asta, poate asta nu te consoleaza acum, dar trece si o sa vina vremuri mai bune. Nici Andreea nu dormea ziua, numai 40 min si noaptea se trezea la 2 ore pana la 3 luni, dupa care la 4 ore, apoi de nenumarate ori pana la 1 an. Sper ca urmatoarea sa nu fie asa ca ma impusc.

Si Andreea are perioade cand se scoala la 5 acum, ori cand ii ies masele, ori doarme mult spre seara, sau de foame ca nu mananca seara ca nu vrea. Si imi cere papa la ora 6, dupa ce bea laptele la 5. Oricum ora ei de trezire e in general 6:30. Si Andreea lua putin in greutate, primele 3 luni 750gr si ea manca mixt, iar dupa 3 luni cand i-am dat doar formula a luat si mai putin in greutate si imi refuza biberonul pur si simplu. Dar eu nu stiu cum e cu alaptatul si calitatea laptelui, poate trebuie sa mananci mai consistent.

Jucarii apreciate de Andreea in ultima vreme:
- carut ( in care plimba orice, papuci, frunze, flori, pietre, dar nu cumva sa pun o papusa ca o arunca)
- fier de calcat (ca sa calce si ea cu mine chilotii ei cu pisici si maieuriele cu catel)
- posete, daca am eu trebuie sa ia si ea una cand iese afara
- masinute, trenulete, avioane, autobuz - avem o colectie cu care iesim afara
- unelte de nisip (nu are treaba in mod special, dar is bune la pamant ca groapa nu nisip nu exista in orasul asta)
- puzzle - face in fiecare zi pana iesim afara
- carti de colorat, dar si peretii is buni in continuare
- triciclete - o sa ii luam una pentru afara in curand, ca are doar una de interior fara pedale, se impinge ea cu picioarele.

Va pup si ma duc sa o trezesc ca are 4 ore de cand doarme si iar ma tine pana la 12 noaptea cel putin.

Betty 32+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Liviana, sper sa nu ii apara pistrui, mie mi-au aparut numai pe la 4 -5 ani. De semanat tot e tata-su, dar mai are si din mine(frumusetea interioara, v-am mai spus) si sper ca pistruii nu, ca am fost eu destul de complexata din cauza lor, nu face bine unui baiat sa aiba complexe.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ioana13, pistruii nu sunt urati, de ce sa fii complexata? Sunt alte atribute care din pacate le lipsesc unora (cei fara caracter) si acestia ar trebui sa se simta complexati sau macar rusinati...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Liv, spune-i la o adolescenta asta, ca acuma stiu si eu ca nu sint asa uriti, precum ii vedeam in tinerete! M-a mai ajuns si pe mine mintea, acuma la batrinete

Betty, cum mai stati cu apartamentul in Cluj? V-ati hotarit?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Betty,
doarme noaptea relativ bine.
Din pacate acum e mucios si s-a cam foit noaptea.

Seara adoarme cu noi , adica sta langa noi in pat si ne mai iubim, zicem povesti , se mai fataie; uneori adoarme repede, alteori stam si 1 ora pana adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ioana, nu ne-am hotarat, apartamentele vechi toate mi se par mici si urate, vrem sa ne uitam la cele din spate la Practiker si din Buna ziua. Iar suntem in dilema cu zona, ca nici una nu-mi place f tare. Voi unde stati? Dar ne miscam tare greu ca sotul lucreaza f mult si nu isi poate lua libere.

Ella, ma refeream la somnul de amiaza ca stiam ca pe Bob inca il adormeati in brate, ca asta mi se pare cel mai greu la Andreea de ex, ca nu adoarme numai cand vrea ea si cand adoarme, doarme mult, f greu o trezesc. Nu o pot forta sa o scol ca urla. Eu o inteleg ca e super obosita ca se scoala f dimineata, inainte de 7 si adoarme doar pe la 4-5, la 3 cel mai devreme si fuge mult pe afara si prin casa. Si cand pica nu se mai poate trezi uneori deloc pana a doua zi la 5 dimineata. Acum e inca cu sotul pe afara, ma duc sa il salvez sa o aduc in casa ca lui ii este groaza ca plange.

Betty 32+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput