***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(98)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Betty, in Zorilor stam, la 5 minute de spitalul de recuperare. E fain cartierul, e aproape de centru si pe jos si si calare.
Nu gasiti in zona asta? Eu zic ca merita, blocurile vechi sint construite de prin '86 si mai incoace. Diferenta mare de pret nu cred ca e.
Am stat si in Manastur, dar aici ne place mult mai mult. Linga Pracktiker de ce nu va place? Buna Ziua, inteleg, ca e cam departe, daca nu aveti amindoi masina...

Edit: ce fain ar fi sa fim vecine, cred ca tare bine ne-am intelege

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ioana, si mie mi-ar place sa stam in aceeasi zona, s-ar juca copiii impreuna. In Zorilor a fost ieri si a vazut sotul un ap, dar el il tot compara cu cel din Bistrita care e in bloc de caramida si central si e mare, in cluj daca vrem unul asemanator doar pe Dorobantilor am vazut asa, dar is cam scumpe acolo. Ne ajunge parca greu spatiu si in ap asta, si de asta parca nu ne putem hotara la unul mai mic, dar nici bani nu avem. In Buna ziua e departe si mi se pare greu sa depind de o masina, dar si in spate la Practiker, is cateva blocuri, punct, o alee cam veche si prafuita pana la blocuri si lunga, deci fara masina nu ajungi in nici o statie usor. Dar is blocuri noi si ap mai mari si spatioase acolo, si bine impartite si ne-ar ajunge si banii. Sper sa ne hotaram luna asta, ca ni s-au inghesuit toate acum. Ma duc sa spal copilul.

Betty 32+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Andreea
Eliza
Ianis
Dominic William
Vladimir
Dominic
Graviduta
Didi nu am reusit sa gasesc cartea cu contul comun. Poti te rog sa o mai trimiti o data?
Chiquitita multumim de intrebare. Pana la urma am ramas la varianta cu gradinita, dar doar din toamna poate sa mearga acolo. Dar nici asa discutia nu a fost prea placuta, evident ca nu sunt de acord nici sa-l duc la gradinita. Acum nu stiu ce sa fac in cele doua luni pe care le avem neacoperite, iunie si iulie, sa-l duc la o alta gradinita si sa-l mut apoi? Oare nu e rau pentru el? Sau sa ii rostesc pe bunici, ca oricum sunt in vacanta acum si tata si soacra si au mai mult timp la dispozitie.
Ella ma bucur ca Bob a facut progrese cu gradinita.
Ioana am vazut si eu poze de Patrick.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Madaiulia, eu l-as lasa cu bunicii pana in toamna daca tot au timp ca sa nu-i mai schimbi gradinita. Ma gandesc ca pana se acomodeaza, isi face prieteni il muti si poate o sa fie derutat. Si mie mi groaza ca ne mutam la Cluj si o sa o despart de fetita cu care se joaca si de copii de aici, ca ii cunoaste bine si intreaba de ei. Probabil uita si usor, dar cine stie ...

Iar mi-a dat trezirea Andreea la 5 jumate, dupa ce s-a culcat la 11 jumate asta noapte, nu inteleg cum doarme asa putin uneori.

Betty 32+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salutare capsunei

Ne mai primiti si pe noi la voi?

De citit am mai citit dar nu am mai ajuns nici macar sa uram LA MULTI ANI!!! tuturor celor care au implinit 2 anisori si nici sa mutumim pentru urari .

Noi am facut o mica petrecere in curte adunand toti puii de romani pe care ii cunoastem ca nu aveam chef de conversatii in engleza si pustii cred ca s-au distrat bine.

O sa incerc sa pun cateva poze si sper sa reusesc sa fac si filmuletul de la 2 ani.

Noi am fost la revizia de a 2 ani si avem 88 cm si 14 kg.

Sper rusinea noastra inca nu facem a olita ba se si piteste cand ii aduc aminte de ea si inca bem apte din biberon noaptea.Asta e obiectivul pana la 3 ani.

In cateva saptamani venim in tara la mare .Abia astept sa-l vad pe plaja.Noi o sa mergem la Sulina. Cineva prin zona?

Succes lui Bob la gradi si imi pare rau ca nu ne-am intalnit la Londra.

Revenim cu poze de la petrecere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumim foarte mult pentru urari Dianalaura,Vas, Liviana,Arcadia,Madaiulia Sper ca nu am uitat sa multumesc cuiva.

Liviana - gradinita e particulara, doar ca a fost proiectata pt after school si de aici tobogan neadecvat in curte, nu e pe ciment dar e periculos pt el, poate cadea de pe scari f usor si e mult prea inalt. pe ciment a cazut de pe o masinuta pe care merge impingand cu piciarele, copii erau 4 si o singura educatoare, daca unul intra inauntru si educatoarea merge dupa el, ceilalti raman nesupravegheati...cam astea ar fi nemultumirile. E f adevarat ce spui cu cazaturile ca doar eram si noi acolo, dar cred ca nu ma pot obisnui...

Arcadia - cu multa placere Bafta la eco, eu am pe 21.

Betty - multumesc pt sfat, asa o sa fac.

Aseara am facut petrecerea lui Dominic chiar la gradinita de care va povesteam ( o casa particulara transformata in gradinita), a iesit foarte frumos, am avut 12 copii invitati si s-au distrat de minune.O sa pun poze cand or sa fie gata.
A primit masinute cu telecomanda, cu baterii, xilofon (3 bc la fel), Lala cantatoare din teletubies, puzzle cu cifre, carti, haine,jucarii pt plaja...cam asta.

Am intarziat cu informatiile despre Alynta , a nascut pe 15.05,la ora 2;20 dimineata,Matei are 3750g si erau bine amandoi.

Michelle 11+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Felicitari Alynta !Sa va bucurati de un baietel cuminte si mancacios!

Am pus poze cu barbatelul meu la 2 ani!Nu stiu sa pun link asa ca cine vrea ne poate vedea in albumul -De ziua mea-

Nu-mi vine sa cred cat de repede creste!Parca nu o intelegeam pe Doxinu cand zicea ca ar vrea sa stea Stefi bebe mai mult ca eu abia asteptam sa creasca si acum parca nu mai am destul timp sa -l vad bebe.

O sa ma mobilizez sa fac filmuletul de la 2 ani .Voi l-ati facut?

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Miha,
cu intarziere La multi ani lui Patrick!

Sa ne dai de stire daca e cu fundite

Carstea,
am vazut pozele; ce mare a crescut Rares;
si noi i-am luat lui de la LO pantalonii verzi cu care e Rares in poze ; bine ca il ducem la gradi si pot sa-l schimb de mai multe ori pe zi, ca altfel n-apuca sa poarte toate hainutele ce i le-am cumparat.

Alynta,
sa va traiasca baietelul !
refacere rapida si bebe fara colici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

o cafea de dimineata, sa ne invioram

carstea, foarte frumusel rares!

La multi ani Teodor de Bogalina, Cosmin Cristian de Piticasigogosica, Octavian Andrei de Yoyoyo!

Mamici de baietei de unde le cumparati garderoba de vara, in special pantaloni scurti sau lungi subtiri? Ca nu gasesc pentru razvan, ceva dintr-un material ok, nu blugi, ca ii irita pielea.

Ramona si Razvan [19.06.2007]
Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

alynta, sa traiasca bebe si sa va bucurati de capsunelele-amandoua!
ramona, eu ii iau pantaloni de la c&a sau de la denbenhams. prin debenhams au tot fost reduceri, asa ca am si prins la pret bun. si fi-miu e pretentios si nu suporta blugii. de fapt, niciunul din ei nu suporta constrangerile vestrimentare.

o si din partea mea
o saptamana buna tuturor!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput