***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(98)
Raspunsuri - Pagina 18
mihamora spune:
Am uitat sa pun majoretele pentru Alynta
Hai ALINA!
Chiar acum e in travaliu , i s-a pus epidurala.
Michelle
11+ si DOMINIC 15.05.2007
dianalaura spune:

Alessia Ioana 

Dominic 

Mihail Vladimir 

Darius Andrei 

Bianca Elena 

La multi ani, sa cresteti mari si frumosi si sa ascultati de mamicile voastre.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
Graviduta spune:
Arcadia, Cristina, Michelle, multumesc frumos!
Alina, tinem pumnii sa fie intr-un ceas bun! L-a apucat si pe mariu nostalgia cu bebe mic, asa ca, daca rezolvam anul asta cu casa, trecem la treaba
.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
lavini spune:
Salutare la toata lumea!
Alina, La multi ani, sa fii iubita si sa vi se indeplineasca visul cu casuta anul asta!
Alynta, pp ca ai nascut deja, recuperare usoara si un bebe cuminte si mancacios!
Urez si eu la multi ani tuturor capsuneilor sarbatoriti in ultima saptamana, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii in fiecare zi!
Noi suntem intr-o perioada tare agitata, cred ca o iau pe aratura cat de curand.Ai mei se scoala la 5 dimineata, daca nu amandoi odata, atunci intai unul, apoi urla ala si il trezeste si pe al doilea.Nopatea Teodora mai are o masa, asa ca ma mai scol si atunci...sunt franta de oboseala, nici nu mai vad pe unde merg...sper sa ajung la mama weekendul asta si sa pasez copiii ca sunt terminata.Plus ca amandoi sunt muciosi, cu Andrei ma obisnuisem, da asta mica ma cam sperie.Am fost la dr , dar in afara de muci e ok...asa ca aspiram si asteptam..Din pacate alaptatul meu exclusiv s-a dus la gara, de 2 luni ia f putin in greutate(vreo 300 g in ukltimele 3 sapt), asa ca am trecut la completare..inca un motiv de stres, ma simt asa varza, nu pricep ce nu functioneaza ca lapte era suficient...Acu mancam si una si alta, o sa mai mergem peste o saptamana sa vad daca laptele meu era cauza.Ziua tot nu doarme, decat reprize f scurte de 20-30 min, nu am nici o sansa sa atipesc langa ea.
Andrei a fost miercuri in prima lui excursie cu gradinita, la Vulcanii noroiosi, a scos untul dintr-o missa, care era ragusita la intoarcere si varza la cat a alergat dupa el...a venit murdar ca purcelul, si sapca era plina de noroi..adidasii au o culoare greu de identificat...se pare ca i-a placut mult, a venit incantat;
Si el e in faza de negatie, nu conteaza ca vrea sau nu ceva, tot NU este.Acu ii spun si eu "ma duc sa ma spal pe dinti, Andrei nu are voie", si aprae in 2 sec dornic sa se spele pe dinti.Amk inceput sa avem progrese si cu olita, ieri dimineata a spus singur ca vrea si a rezolvat ambele treburi...asa ca sper la perioade mai linistite de acum incolo.
Ella, ma bucur mult de progresele lui Bob, ce a fost mai greu a trecut, de acum totul va fii mult mai simplu.
Vb de cadouri, noi mai avem o luna pana la aniversare, dar cum Andrei e fan curatenie si mai ales aspirator, a primit cadou unul de jucarie...care aspira, are un saculet mic cu nistye chestii de polistiren.Si toata ziua le varsa pe covor, apoi le aduna, zice ca strange scame
.Si fiindca nu stiam ce sa ii iau de ziua lui si ati pomenit de teatru, probabil ca il voi duce la teatru de papusi, in speranta ca va fii la fel de incantat ca de circ.
Lavinia, Andrei (11 iunie 2007) si Teodora (14 februarie 2009)
vas spune:
ceau.
Scumpelor multumesc mult de urarilepentru minunea mea!!!!!!!!!!!!
Graviduta, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!MULTA SANANTATE SI FERICIRE ITI DORESC.
Alessia Ioana LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
Dominic, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
Mihail Vladimir LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
Darius LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
Bianca Elena LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
Lavini, incearca sa fi calma, timpul stii ca le rezolva pe toate. Si Eliza cand era micuta dormea doar cate 20-30 minute. Nu apucam nimic sa fac.
Arcadia, multumesc de intrebare, prima zi a fost de acomodare. Sunt cam in plus pe acolo, astept sa plece o colega ca sa-i pot lua locul, dar in general a fost mai bine de cat ma asteptam. Colegii m-au primit foarte bine, sper sa fi totul ok.
Eliza mea s-a acomodat relativ repede cu mama mea, a mai intrebat de vreo cateva ori unde sunt eu dar i-a trecut repede. Azi a fost mai trista cand s-a trezit, spera probabil sa fiu langa ea, dar am avut zi scurta si m-am dus in parculet si am venit impreuna acasa. Acum e weekend si voi sta numai cu ea.
Va pupicesc pe toate!!!!!
Sunt mamica
poze
13.05.2007
ella_74 spune:
din serialul " la gradi":
azi s-a trezit si a plans de cand m-a vazut ca ma imbrac; si a fugit repede la ta-su in brate si a cerut sa stea numai in dormitor; isi inchipuia ca in felul asta e safe si nu mai pleaca la gradi.
Asa ca s-a imbracat si tati si am plecat toti trei la gradi.
A plans putin dupa care au trecut la activitati.
Chiar vroiam sa intreb pe celelalte mamici ce activitati au copii la gradi in grupa de pampers.
La programul e cam asa:
9:30-10:00 - masa de dimineata.
10:00- 10:30 urca in clasa , se spala pe maini, si se pregatesc de iesit afara; povestesc asa in detaliu fiindca fiind atat de mici, am vazut cat timp le ia celor 2 educatoare sa faca aceste operatiuni pentru 13 copii.
10:30-11:30 - ies afara , in curte; aici alta operatiune : descalta-i pe toti de papucii de clasa si incalta-i cu cei pentru afara.
In curte se joaca la tobogane, leagane, casute. etc; au si nisipar si roabe si forme de nisip.
11:30- revin in clasa; iarasi descaltarea si incaltarea; spalat pe maini toti piticii.
Se face prezenta si repeta toti dupa educatoare, ce zi este azi, etc.
in continuare o tine pe a lui " Azi e joi".
; i s-a pus pata pe ziua asta.
Dupa care educatoarea spune o poezie si piticii repeta dupa ea.
De 2 ori pe saptamana au ora de pictura; daca nu picteaza, coloreaza sau fac puzzle sau lego.
Am vazut ca se strang in cerc si copiii sunt pusi sa povesteasca despre un loc pe care l-au vazut sau ce au facut in weekend.
Sunt invatati sa spuna " multumesc" daca primesc ceva, sa salute, etc.
13:00- masa de pranz
13:20- revin in clasa, ii spala pe maini si la gurita
13:30 - cei de la program lung se duc spre dormitoare
Lavini,
capul sus; cred ca ti-e foarte greu cu amandoi.
Si e mucios de cand il ducem la gradi; are nasul infundat si muci verzi.
Dar pediatra de la gradi care il vede in fiecare dimineata spune ca pediatrii americani recomanda ca un copil care nu are febra sa fie adus in colectivitate chiar daca are muci; ca asa e normal, copiii trebuie sa se caleasca si numai asa capata imunitate.
Ioana,
uneori si eu ma intreb daca soacra-mea ii indruga verzi si uscate lui despre mine sau despre gradi; cand avea 1 an si 8 luni l-am auzit spunand " mama e inchezuta" adica io sunt increzuta; si soacra-mea radea ca o proasta cand il auzea si se jura ca nu ea l-a invatat; ca parca copilul la varsta aia putea el asa singur sa aiba revelatii; evident ca ea l-a invatat si asa ca ma astept la orice.
Dar are zilele numarate la noi in casa...din iunie merge la program lung ; sper din sufletul sa se poata .
lbelciug spune:
La Multi Ani, Alessia Ioana, Dominic, Mihail Vladimir (Kid, de ce nu ne mai scrii?), Darius Andrei, Bianca Elena!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, destepti si ascultatori!
Gravi, nu ne zici si noua cum ai petrecut de ziua ta, ai primit cadouri frumoase? Cu casa cum va ganditi sa rezolvati pana la urma, daca ne poti spune?
Dianalaura, mi-ai dat o idee super cu laptele praf. Chiar aveam acasa o punga primita de la cresa si nu stiam ce sa fac cu ea caci ai mei mananca doar lapte alimentar.
Arcadia, cand mergi la eco ca sa afle ce e bebe?
Mihamora, dar cati copii sunt la grupa? Imi dau seama ca nu e ok faza cu cazutul, cred ca e greseala lor ca au pus topoganul pe ciment. Pe de alta parte le e si educatoarelor greu, ele sunt cateva si copii multi. Astfel de incidente sunt inerente chiar si cu parintii, darmi-te in colectivitate. Succes sa gasiti alta gradi, in Bucuresti sunt supra-solicitate cele de stat - a voastra era particulara?
Alynta27, asteptam vesti despre tine si bebitza!
Lavini, ce super idee cu vulcanii noroiosi! Cum o mai fi drumul pana acolo, acum 2-3 ani era cam rau.
Ella, ne place serialul, mai ales ca sunt progrese de la zi la zi, keep us updated pls.
WEEK-END PLACUT TUTUROR!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09
arcadia spune:
Fetelor, stie cineva la ce varsta a sarcinii se masoara pliul nucal? parca asa ii zicea.. si dublul test, despre ce era vorba, parca asta si inca ceva, nu?
alynta, felicitari dubla mamica. te asteptam cu vesti 
ella, bravo, sa o tineti tot asa
haioase fazele cu serialul bob la gradi si azi e joi
poate bob asociaza joia cu ceva placut si vrea sa fie joi mereu..
lavini, curaj. te inteleg, nici eu nu sunt buna de nimic daca nu dorm. probabil se va regla cu somnul teodora pe masura ce mai creste. parca si calin a luat numai 500 de gr in luna a treia, iar din urmatoarele cate 300, asa ca eu zic ca nu a luat putin, 300 de gr in 3 saptamani 
miha
multumesc, am vazut si eu ceva cu pedale si remorca pe nu stiu ce site, o sa studiez.
ioana13, ce faina e poza asta
http://family.webshots.com/photo/2400715810102416785llWmUe
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
12+
arcadia spune:
Liv, am facut programare pe 28 mai...dar mi-e teama sa nu pierd vreo etapa importanta, ca atunci o sa am 14+, de asta am si intrebat de dublul test, ca nu mai stiu cand se face.
La multi ani Dominic 
La multi ani Mihail Vladimir 
La multi ani Darius Andrei 
La multi ani Bianca Elena 
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi 
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
12+
ariel_7000 spune:
arcadia si la tine e joi astazi??
si la mine a fost pana acu' o ora cand a ras al meu de mine de a lesinat. E VINERI AZIIII!!!
masurarea pliului nucal se face intre saptamanile 11 si 14.
remorca si pedale...hmmm, baga un ochi pe site la mine, vezi chiar la recomandate ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga