***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Hello! Multumesc pentru urari, fetelor! Elteka, mi-a placut a ta, e asa, pe sufletul meu, ca eu rad si la bine, si la greu, deh fac haz de necaz. An, asa e, ziua mea e... azi . Mi-a placut de Cornelia, ca a intrat pe forum si a vazut mesajul Livianei si a pus mana repede pe telefon. Foarte prompta, ai fost a doua .
Am vazut bebe strumfii. An, imi place de Ana, tot delicata si finuta e. Mihamora, frumos foc brunetelul tau. De Maya si de Sonia, ce sa mai zicem!
Zilele trecute am cautat capitolul in care va anuntam ca Mara a zis "mama" si am dat peste posturile voastre pe aceeasi tema, il retin pe al lui Madi din decembrie 2007. Ehhh, ce vremuri... Si mi-am reamintit de CArmen_So cu nr. 1 si nr. 2, cat am putut sa rad recitind relatarile ei... Pe unde or mai fi fetele astea?!

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Inca o data eu, ca mi-am amintit ca mai am de zis vreo doua , vorba lu' An. Apropo, merci de raspuns cu circul, si eu ma gandeam sa o duc la Medrano we asta, sper sa ajungem. LA Tandarica ma tin de mult sa o duc, dar vreau ca primul spectacol vazut sa fie Capra cu trei iezi, ca stie povestea si ma gandesc ca se acomodeaza mai repede. Asa ca mergem sambata viitoare. La Ion Creanga, am inteles ca sunt pentru copii mai mari. Ella, Daniel mai merge acolo cu baiatul lui. Poti sa-l intrebi, daca mai vorbesti cu el.

"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Vad ca discutati de cadourile de 2 ani! Au trecut repede,nu?!

La multi ani, sarbatoritilor!

Noi nu avem somn, cred ca si de la emotii! Sper sa fie totul bine, ca data viitoare sa va scriu in varianta "marita"!
Numai bine!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

LA MULTI ANI tuturor capsuneilor care au facut 2 anisori!!!

Graviduta

Alina, nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

La multi ani, Alina! Ce repede trece timpul! Sa fii fericita si iubita!

La multi ani si capsunelelor Ianis Stefan si Dominic William!

Si pentru cei de zilele trecute, Eliza Ioana, Andreea Maria, Antonio, Sofia, Maya!

Ella, multa rabdare cu gradinita. Sunt alaturi de tine din perspectiva copilului care a urat gradinita. Sper ca Razvan sa nu fie asa cum am fost eu. Parintii mei au fost nevoiti sa ma duca la o gradinita cu program scurt. Nici nu-ti poti imagina ce tampaneii faceam ca sa nu ma tina la gradinita cu program prelungit! Tot asa, fusesem crescuta de bunici si nu prea interactionam cu copiii. Ma gandesc ca la mine alta ar fi fost situatia daca ar fi vorbit cineva cu mine si mi-ar fi explicat ca nu e chiar asa de rau si m-ar mai fi socializat cu copii si in afara gradinitei.

An@, multumim de info cu teatrul. Am admirat-o si eu pe Ana.

Didi, chiar voiam sa-i luam lui Razvan tricicleta si vazusem multe modele fara pedale si nu intelegeam ce beneficii ar avea treaba asta. Unde pot vedea si eu poze cu voi, ca nu gasesc link.

alynta27, nastere usoara si bebe sanantos! Sa punem majoretele?

Kay, ce frumos a crescut Sonia!

liviana, mult succes cu casa! Am vazut poze si tre sa spun ca faptul ca ai personalizat-o o face foarte faina.

Elteka cred ca ti-e foarte greu. O pentru incurajare! Si cum se descurca Elias? Cum reactioneaza in lipasa ta?

Ramona si Razvan [19.06.2007]
Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ianis Stefan de Dianalaura!!

Dominic William de Irrinuca!!

Alina La multi ani, sa fi sanatoasa si sa te bucuri de Mara ta iubita! (multumesc de "remember-ul" cu "mami", nu mai tineam minte )

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani Ianis Stefan (Dianalaura) si Dominic William (Irrinuca) !
Sa cresteti mari si voinici!

alynta27, NASTERE USOARA! Pe cand momentul, e stabilita data sau bebe vine natural?

Mihamora, frumoasa masinuta lui Domi. Dar de ce zici ca nu ati gasit gradinita potrivita cata vreme baiatul se simte bine acolo?
Ramona7, multumim frumos, intr-adevar e nemaipomenit ca am putut sa o personalizam, daca optam pt ap-ul nou, nu aveam aceasta posibilitate.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09

Mergi la inceput

Ramona, Ninutza, Madi, multumesc pentru urari!
Ramona, eu acum mi-am dat seama ca nu te-am urat de ziua ta, pe 16 aprilie. Cu intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI! Sa ai parte de multe bucurii si sa fii sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Alina, multumesc mult! Eu am reminder la telefon si tot am impresia ca de cand ne cunoastem am sarit un an cu urarile. M-a cam lasat memoria.

Ramona si Razvan [19.06.2007]
Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mami de Ana, cat dureaza la Tandarica un spectacol? Ana a avut rabdare pana la sfarsit?

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput