***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(98)
Raspunsuri - Pagina 16
An@ spune:
Ramona,sa stii ca ma delectez periodic cu "Gramo kid" (poze si povesti. Am vazut ca si voi aveti "dictionar". Am facut si eu unu al Anei, ca spune uneori niste cuvinte asa haioase, pe care nu vreau sa le uit cu timpul). Oricum va admir (si va invidiez)pe tine si pe Addinel, ca aveti timp de "jurnal".
Madi, parca o ora-o ora jumate maxim dureaza piesa. Ana nu numai ca a avut rabdare, dar a fost chiar dezamagita ca s-a terminat. Recunosc ca am avut emotii ca n-o sa-i placa, sau ca n-o sa inteleaga, sau o sa se sperie (erau copii mai mari care s-au speriat de lup), dar n-a avut nici o treaba. Piesa e pe alocuri interactiva: povestitorul apare si intreaba: cine vine acum? copiii raspund: lupuuuu! sau cum il cheama pe purcelusul mai mare? Jamboneeeeeeel!
Si cu ocazia asta ii raspund si Gravidutei (inca o data LA MULTI ANI!
). Si eu tot la o piesa cunoscuta am vrut s-o duc (Capra cu 3iezi sau Alba-ca-zapada), dar s-a nimerit sa mergem la "cei 3 purcelusi", total necunoscuta pt ea; ulterior i-am luat si cartea si acum rasfoieste cartea si povesteste dupa poze cu atatea amanunte ca ai impresia ca citeste.
Hai ca v-am impuiat capu' cu teatru asta, dar am zis sa va povestesc experienta noastra si sa nu fiti si voi stresate cum am fost eu
.
Ref. la Teatru I. Creanga, scrie pe site-ul lor ca au spectacole pt copii mici, dar eu stiam de asta dinainte pt ca a fost invitata la tv o actrita (nu stiu cum o cheama, dar e ff cunoscuta...mi-o amintesc de cand eram copil si il juca pe Pinochio... am ramas socata cand am vazut-o la tv...e neschimbata desi cred ca are vreo 50 ani...aceeasi voce copilaroasa...cine stie cum o cheama?
) si spunea de spectacolele astea pt copii mici.
mami de Ana (22 mai 2007)
Madi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui An@ Ref. la Teatru I. Creanga, scrie pe site-ul lor ca au spectacole pt copii mici, dar eu stiam de asta dinainte pt ca a fost invitata la tv o actrita (nu stiu cum o cheama, dar e ff cunoscuta...mi-o amintesc de cand eram copil si il juca pe Pinochio... am ramas socata cand am vazut-o la tv...e neschimbata desi cred ca are vreo 50 ani...aceeasi voce copilaroasa...cine stie cum o cheama? ) si spunea de spectacolele astea pt copii mici.mami de Ana (22 mai 2007) |
Anca Sigartau?!
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
An@ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Madi
Anca Sigartau?! Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)Asa creste Ana Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil. "Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.” |
Nu, nu Anca Sigartau (am vazut ca e si ea intr-un spectacol la I. Creanga). Actrita de care zic este mai in varsta, cred ca e trecuta de 50...este blonda si tunsa paj, cu parul drept.In copilaria mea era omniprezenta in piesele pt copii de la I. Creanga, dar cel mai bine mi-o amintesc din Pinochio....
Poate intra Kay pe aici, sa ma lumineze...
An@ spune:
ia uitati ce-am gasit:
ABC-ul comunicarii relationale intre parinti si copii
Luni , 25 mai, ora 11, Teatrul Ion Creanga va gazdui conferinta cu tema "ABC-ul comunicarii relationale între parinti si copii" sustinut de psihosociologul francez Jacques Salome. Conferinta este organizata de Editura Ascendent.
An@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramona7 An@, Alexandrina Halic, cred. Ramona si Razvan [19.06.2007]Salvati o inimioara ![]() |
Daaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Gata, m-am linistit, ca-mi statea pe creieri ca nu-mi aminteam.
(cred ca ai scris in timp ce ii scriam eu lui Madi si nu vazusem raspunsul tau).
DidiAlex spune:
Alina, LA MULTI ANI!!!!! multza sanatate si sa iti realizezi planurile de toamna ![]()
Diana Laura, sa va traiasca
La multi ani capsunica !!!!
Domnitelor, am cautat pt cineva pregnyl. mi-a spus ca nu se gaseste in bucuresti. 500 u.i. dar vroiam sa va intreb: voi ati folosit sigur in sarcina, nu? cel putin una..sau presarcina..care-i treaba? de unde il achizitionati?
..ca io is ametita de retetele astea romanesti. (data la asta e de acu 2 ani)
va dati seama ca credibila -s la farmacii
An@ sotzul meu isi ia concediul. in primii 2 ani a lu R nu si-a luat si l-a vazut foarte putin si de atunci isiia liber de zilele noastre si ale copiilor. si multi colegi de-i lui fac la fel. (are 6 saptmani de concediu)
ella_74 spune:
intru repede, ca nu e timp.
a plans azi doar 10 minute.
Dar l-am lasat la gradi dim in niste urlete mama, mama.
Si cand l-am luat iar m-a iubit si m-a strans cu manutele lui mici; ce-o fi in sufletelul lui? crede oare ca-l las acolo? mereu ii spun ca vin sa-l iau negresit.
deci cred ca suntem pe drumul cel bun...desi ma astept sa mai planga dimineata cel putin1 luna.
chiquitita spune:
Ella, gata, asta e o realizare! Super! Cat il tii acum la program scurt, acasa il preia soacra? Oare nu i-a zice si ea acasa ca e urat la gradi si o speria copilul? Din cate am inteles nu e incantata de gradi si la ce spuneai despre ea...
didi imi amintisem ceva legat de sexul copiilor. Spuneai ca la voi se minunau ca e baiat, ehh, la noi prietenii, cunostintele etc ne compatimeau ca e fata desi eu muream de drag. Cand spuneam ca avem fata auzeam doar aoleu, imi venea sa le sparg capul! Colac peste pupaza eram vreo 6 perechi, nu chiar prieteni care astepatm copii in aceeasi perioada si toti au avut baiat in afara de noi spre disperarea de atunci a sotului meu ca la nastere i-a trecut!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
dianalaura spune:
Fetelor, multumim tuturor din suflet pentru urari!
LA MULTI ANI
le spun si eu tuturor capsuneilor si capsunicilor!
Noi l-am sarbatorit pe Stefan in avans sambata trecuta, pentru ca sambata asta mergem de nasi, si nu puteam sa ne si sarbatorim puiul in acelasi timp.
Noi suntem bine, Stefan creste, a inceput sa isi dea drumul la vorbe, insa inca nu ne impacam cu literele L, R, S..si altele, dar astea in special.In rest, acum suntem in perioada de acomodare cu chiloteii si incercam incet incet sa ne dezvatam de pampersi, cu dintisorii e destul de nasol, inca nu i-au iesit caninii si masele are doar cate 1 pe fiecare parte (la capitolul asta am fost codasi mereu, primii dinti i-au aparut la 1 an si 2 luni.). Lapte in continuare nu vrea sa bea, de nici un fel, dar nu ma stresez..nici eu n-am mai baut de cand m-a intarcat mama ![]()
Si cam atat. Eu de maine intru in somaj si imi caut de munca.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi