***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

An, la ce teatru de papusi o duci? La care circ ati fost cu copiii, la Medrano?

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

La multi ani printeselor de Vas si Betty!

Didi, tu esti prelungirea constiintei mele, vad ca tii minte bine de tot, iar mie mi-au murit neuronii si n-am stiut sa-i raspund Alinei ce era cu voucherele.

Acum sa revin cu gradinita.
Azi dimineata ia copilul si imbraca-l daca poti. A zis de la inceput " nu la gadi" si a inceput sa planga si sa se smuceasca; i-am zis atunci ca nu mergem la gradi ci in parc dar n-a fost chip; mi-a replicat " amanem acasa, nu in pac".
L-am imbracat cu forta, ca deja nu mai era timp de rugaminti.

A plans tot drumul in masina; i-am spus povesti, se mai potolea cateva secunde, dupa care iar intreba de ta-su si tot asa.
L-am predat iar educatoarelor si i-am spus ca vin sa-l iau negresit.

De data asta a plans doar 1 ora; si eu cu el, de partea ailalta a usii.

Dupa ce s-a linistit, a colorat, a facut puzzle, si-a ales carte cu povesti.

Masa de dimineata n-a mancat-o, ca s-a ocupat cu plansul; la masa de pranz era lihnit de foame, si-a bagat o felie de paine intreaga in gura , dupa care a scos-o la fel, a pus-o deoparte si a luat una buna.
Desi ii era foame, n-a luat decat cateva linguri de supa, restul paine la greu.
felul 2 l-a refuzat; desertul care azi era mar, l-a refuzat.

L-am luat dupa masa de pranz; nu pot sa descriu fericirea din ochii lui cand m-a vazut; niciodata nu m-a strigat cu atata bucurie "mamiiii".
I-am spus ca il iubesc , i-am repetat; si el ingana dupa mine "mama iubete".

Si dupa o discutie cu directoarea gradinitei care a admis ca e un copil ce se va integra mai greu, am convenit sa-l ducem toata luna la program scurt si sa vedem dupa aia daca merge sa-l ducem si la program lung.

ma duc sa vad si eu poze cu Anais si Ana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI ANDREEA !!!

LA MULTI ANI ELIZA IOANA !!!

LA MULTI ANI MATEI STEFAN!!!

LA MULTI ANI Bebeta!

LA MULTI ANI GRAVIDUTA!!!

Didi - multumesc pentru sustinere si pe mine ma enerveaza rau. Sa stii ca atunci cand ma rog, ma rog pentru ca bebe sa fie sanatos si niciodata nu m-am rugat sa fie fetita, asa ca ai mare dreptate cu indraznitul nici eu nu indraznesc sa-i zic asa ceva lui DD. Dar pot sa ma gandesc, sa visez si sa-mi doresc

Lui Domi i-a luat tatal lui din germania acum 2 saptamani masina asta si pedaleaza la greu, e disperat dupa ea si face kilometri, initial vroiam tricicleta dar acum observ ca e f buna asta pt ca e f stabila, pe trotineta a mai cazut.
Noi tortuletul o sa il facem cu poza locomotivei thomas sau cu un avion, sa vedem ce o sa aiba ei acolo.

Am vazut poze cu minunata Ana si cu printesa Maya la ziua ei

Vas multa bafta la munca! Nu mai fi trista si eu merg de luni la serviciu

Ella - ofof , ce greu trebuie sa fie, al meu cum intra in gradinita nu ma mai cunoaste nu ma mai baga in seama pot sa plec si sa vin cand vreau, urla cand il iau de acolo, numai ca la noi alta e problema , nu am gasit gradinita potrivita.

Michelle 11+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Fetelor multumesc mult pentru urarile de La multi ani!

Acum 2 ani, intr-o duminica superba, la ora 12 se nastea Andreea, minunea mea. Acum nu-mi vine sa cred ca e asa mare si frumoasa, vorbeste atata si ca in curand voi mai naste odata. E un sentiment ciudat, parca am emotii de pe acum si asa cum a spus si Lavini, simti ca te iubeste DD, ca ti-a daruit mai mult decat meriti.

LA MULTI ANI! Eliza de Vas si tuturor capsuneilor care au implinit 2 anisori in curand.

Betty 32+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Merci de raspunsuri Am inceput de aseara cu baita...

Chiqui, ma gandeam ca daca imi aduc bine aminte bubitele lui Mihnea seamana cu ce a avut Livioara... Daca am retinut bine... Numai ca sunt inconjurate de roseata.
Dermatologul a pus azi diagnostic de dermatita seboreica - forma urata - si a zis ca tb tratat sa nu dea ceva mai urat. Si ca o sa treaca in timp - cateva luni... Ne-a dat sa il dam cate 2 ore cu mixtura - care contine si antibiotic, apoi sa stergem...

Of Ella si cu gradinita asta... Tare greu e cu puiutii mici, pana ii punem pe picioare...

Nici eu habar nu am ce sa ii iau lui Manu de ziua ei... Si mai ales cum sa ii serbez ziua cu bebe mic in casa

LA MULTI ANI ANDREEA MARIA, ELIZA IOANA, EDUARD ANDREI, MATEI STEFAN!!!

Se pare ca am racit Am voie ceai de tei cat alaptez?

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

LA MULTI ANI, Eliza Ioana!

LA MULTI ANI, Matei Stefan!!!

LA MULTI ANI, Andreea !!!

LA MULTI ANI, Bebeta!

LA MULTI ANI, Graviduta!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Gravi
La multi ani, multa sanatate, sa te bucuri in fiecare zi, si sa razi, mult de tot!

LA MULTI ANI! tuturor capsunicilor care au facut doi ani, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

Didi
Eu i-am recomandat cartea Miniutei acu' ceva timp, e mai "poveste", cum ii plac ei. Despre imigranti, modalitati de adaptare sau prezervarea propriei identitati...

Liviana
Eu sunt in preumblare prin Europa, am plasat copilul la bunici, de asta nu mai merge la gradi. Au grija mare de el, nu ma indoiesc deloc, dar cum nu l-am mai lasat, parca m-a taiat cineva in doua... Cu gradi, o luam serios de la toamna..

An@
Sa stii ca atunci nici eu nu sunt suparata Ti-am vazut printesa, e tare frumoasa, stiam ca are ochii minunati dar numai acum am observat ce gene superbe are.

Am vazut si poze de Maya, si pe Soniuta, niste printese

Mai scriu, din preumblarile mele...

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

Cherry Blossom la Washington

Vine primavara??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Asaaaaaaaa, am ajuns si eu acasa...sa revenim !

La multi ani, Andreea!
La multi ani, Eliza!
Sa fiti sanatoase si norocoase!!!!

Graviduta, la circul medrano am fost...mai e pana pe 17 mai daca va intereseaza. Si la teatru, am fost la T. Tandarica. Am inteles ca la I. creanga sunt spectacole pt copii de diferite varste, dar nu prea am inteles ce contin cele pt varsta asta de 2 ani...poate o sa mergem si acolo, dar intai si intai trebuie sa ajungem curand la cel de papusi. Nu maine e ziua ta?
La multi ani, sa fii sanatoasa, si fericita si iubita si....tot binele!!

Didi, cred ca e buna cartea ca n-am gasit-o la nici unul din cele aprox. 8-10 chioscuri pe langa care am trecut. Mai e o sansa sa o gasesc maine dimineata la cei de la metrou.

De fapt daca o recomanda Elteka, sigur e interesanta. Ma bucur ca nici tu nu esti suparata , altfel nu mai dormeam la noapte.
Acum in general vorbind, "convietuim" aici de 2 ani!! ne cunoastem toate destul de bine, nu cred ca mai sunt sanse de suparari sau scandaluri, nici macar pe teme controversate.
Prin Europa esti in vacanta sau work&pleasure...pregatesti terenul pt "codite"?
Multumim ca ne-ai admirat ...intr-adevar are niste gene incredibil de lungi, asta a fost primul lucru care m-a frapat cand am luat-o prima data in brate...ta-su zice ca seamana cu el la gene (mie nu mi se pare). Oricum cu mine sigur nu seamana.Io nu am asemenea gene cu toate rimelurile de la Dior, Clinique&Co.

Ella, hai ca de cateva zile sufar alaturi de tine cu gradi...imi imaginez ce greu iti e sa-l lasi plangand. Din ce ai povestit azi, mi se pare un pas mare spre acomodare, faptul ca pana la urma a tacut si a participat la activitati si la masa.

Iar am uitat cui vroiam sa-i mai zic vreo 2 (vorbe)...

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

am vazut si eu poze cu Anais si Ana.

Corap,
seamana atat de bine Anais cu fratiorul.
Azi la gradi am vazut un frate si o surioara, erau in aceeasi grupa si el era foarte protector cu surioara;cred ca el era mai mare cu 1 an; terminasera ora de aikido si el i-a adus si ei incaltarile si i-a spus: vino cu mine in capatul celalat al salii, ca acolo nu e nimeni si ne putem incalta in voie.
M-am gandit pentru un moment ce-ar fi fost daca si ar fi avut o surioara, dar m-am trezit repede la realitate.

si ce casa frumoasa aveti, cu curte; terasa mi se pare super.

am vazut ca Anais se da singura pe toboganul cel mare; e unul identic la gradi la , dar nu se poate urca singur pe scarile alea; iar eu isteata am zis sa-l las sa incerce si a cazut...noroc ca l-am prins.

Ana,
ce printesa cu ochi albastri ai; am vazut si pozele din ianuarie cu ce i-ai cumparat; ce domnisorica trendy avem.

am vrea si noi la teatru de papusi; gasim pe net ceva sa vedem ce si unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ella, vezi ca T. Tandarica are site si gasesti acolo programul spectacolelor cu cateva sapt inainte, nr de tel la care poti rezerva bilete. Pt we, iti recomand sa suni lunea dim sa rezervi bilete, altfel nu mai gasesti.

Fug la somn, ca mi-am facut norma.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput