***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(98)
Raspunsuri - Pagina 13
lbelciug spune:
La Multi Ani
Andreea (BettyR)
Eliza Ioana (Vas)
Matei Stefan (Paky)!
Sa cresti mari, fericiti si norocosi!
Si pt mamicile aniversate:
La Multi Ani, Bebeta!
Graviduta,La Multi Ani, (am vrut sa fiu Prima care te felicita!) Sa fii iubita, sanatoasa, norocoasa si viata sa-ti fie numai lumina!
Petrecere frumoasa tuturor!
Fetele cu capsunei de 2 ani, ziceti-ne si noua ce cadouri au primit capsuneii la aniversare!?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09
DidiAlex spune:
Liv, io o sa ii cumpar lu David www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.07.07/1682749" target="_blank">Laufrad (deja v-am scos peri albi cu el, nu?!) numai ca nu ma incanta totusi sa ii iau pt 2 ani pt ca io vreau sa il foloseasca pan la 5, asta de la 2 ani nu are nici frana de mana, importanta de altfel.
Sa il cumpar acu sau sa o las pe Mos...
De mos am dus bucataria inapoi, ca era om are porcarie si i-am loat circul de la Lego. Acu, am dat comanda la o pretena de bucatarie. chiar e necesara, nu mai aman.
Ce a primti R la 2 ani: masina bobby car (cam tarziu, foarte buna, originala de la BMW, silentioasa), tricicleta (total nefolositoare, pt ca nu da din picioare, nu ii asigura independenta) un trenulet cu sina de lemn, ff bun, o carte cu niste masti. Asta a fost piesa de rezistenta. Ei am vazut ca adora mastile. si acum mai avem pe albinuta Maya. David asculta de curnad povestile impreuna cu R, sta si le rasfoieste cu un asemnenea interes, cand face kk isi cauta o carte. Asa il dibuiesc in prealabil, initial imi era teama sa nu le rupa..dar e destul de grijului..
Liv, io am comnadat deja sa fie tort de ciocolata, nu in bucuresti ci undeva prin provincie (m-a recunoscut propietarul dupa nume, targ mic) numai forma: cerc, dreptungi...ce personaj..detalii din astea
Edit: Chichi, nici io nu sunt sigura ca primesc medicamentatia cea mai indicata, am vazut si la stiri un sondaj, ca pt Terapie intensiva 400+ de cazuri din 1200 + dintr-un esantion, era gresita. banuiesc ca la dr e normal..daca nu pun viata in pericol :)
Graviduta spune:
Multumesc, Liviana! Chiar ca esti prima .
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
An@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DidiAlex An de ce ma quote-zi?!!!! Da, autoare e interesanta, cred ca Elteka o stie, dupa premii banuiesc. Alice zici? multzam |
na, ca te mai quote-ez o data! te oftici?
cum adica de ce te quotez? nu e voie?
in loc sa apreciezi promptitudinea mea....
la torturile cu poze (de personaje, de...), imi place forma dreptunghiulara.
Am vazut va in germ e o adevarata moda cu genul ala de bicicleta fara pedale (era plina Gradina Engleza de "biciclisti"...e interesanta si ii solicita mult).
Maia veam sa-ti zic vreo doua (la aia cu "NU" si cu dr.), dar te las...ma duc sa-i dau un quote si Livianei .
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug An@, v-am vizionat ieri, dragutzica rau blondina ta, o sa rupa gura targului cu ochii aia frumosi. E si cocheta, mi-a placut mult poza cu ea impingand caruciorul. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) Aprilie-Mai 09 |
Multumim ! E intr-adevar f cocheta: trebuie sa o "coafez" cum vrea ea (daca ii fac mot, vrea codite, daca ii pun bentita vrea agrafe, ...). La fel la imbracaminte, incaltaminte: imi spune pe care le vrea, face crize daca eu vreau sa-i dau sandale ca e cald si ea vrea "cizmele roooooooozzzz"...daca ii dau pantaloni, vrea dres...in ultimul timp ma urmareste sa ma vada in sutien (dupa ce i-am raspuns ce e ala) si imi spune ca "Ana papa...maie..tutienu' lu' mama" (traducerea: Ana manaca sa se faca mare si sa ia sutienu lu mama ).
lbelciug spune:
Didi, frumoasa bicicleta, banuiesc ca are si roti ajutatoare, nu? Ai mei au deja o tricicleta si 2 biciclete asa ca nu le mai trebuie. Fie vorba intre noi, pe camp ul nostru nu stiu daca vor reusi sa mearga cu ele sau cu rolele (Matei). Carte cu masti zici tu? Ai si un link/poza ca sa-mi fac o idee? E bine ca D are grija de carti, juniorul meu din pacate trage de ele si le rupe, abia mai reusesc sa-i citesc lui M cate ceva.
Gravi, asteptam prajiturile si sampania! Cum a ramas cu intalnirea?
An@, asa-i cu fetele, noi nu cunostem aceste probleme, insa avem altele. M-ai facut sa rad, ia zi-mi si mie ce definitie i-ai dat sutienului caci si M al meu ma intreba si pt ca nu stiam ce sa-i zic, a gasit tot el raspunsul: MAIEU.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09
vas spune:
ceau scumpelor.
Multumesc mult pentru urari. AM fost aproape de voi zilele astea dar nu am intrat din lipsa de timp. Parca acum ca incep munca ma apuca o melancolie si as sta numai cu Eliza.
AM asa ...multe sentimente contradictorii acum ca maine ma duc prima zi la munca si o las pentru prima oara singurica cu mama atat de mult timp. Pe de alta parte mi-e asa draga cand o vad cum a crescut dintr-un gandecel mic s-a facut si ea marisoara, si ma bucur ca a trecut timpul si e totul in regula. O iubesc tare mult. Cred ca totul se invarte in jurul ei.
La munca nu stiu cum va fi nu mai am birou , nu mai am calculator intr-un cuvant nimic pentru ca cea care a fost in locul meu a ramas in contiunuare pe un alt post si a ramas la biroul meu asa ca eu sunt cea care o va lua de la capat cu toate.
Trebuie sa ma acomodez pe mai multe fronturi, la servici, acasa, Eliza la fel, saracuta. Offffffffffff, ce greu e!!!!!
UREZ SI EU LA MULTI ANI CELOR CARE AU IMPLINIT INTRE TIMP 2 ANISORI DAR SI CELOR CARE IMPLINESC ZILELE ASTEA!!!!!!!!!!!!!!!!
(nu stiu cat de des voi mai putea intra pana ma instalez la munca, ca acasa nu cred ca o sa mai apuc).
LA MULTI ANI PUIUTI SCUMPI!!!!!!!!!!!!!11
Sunt mamica
poze
13.05.2007
alynta27 spune:
salutare!
Da e gata bagajul de mult! Maine merg din nou la medic! Daca colul e modificat, adica nu se mentine tot lung, ma interneaza pentru inducere! iar daca nu mai astept cateva zile sa vedem ce si cum! Am emotii si astept marea intalnire!
Va pup si revin cu vesti!!!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
DidiAlex spune:
An & Liviana, "bicicleta" asta e minunata. pacat ca mi-a venit mintea abia acu. Se numeste Laufrad, adika Lauf-rad sau a alerga pe roti. Laufen este verbul a alerga si rad e roata.
Sa va spun de ce e minunata. In primul rand pt echilibru. mi-am dat seama ca oricine poate pedala, dar nu toti stiu de echilibru.
Nu am avut la R, nu stiam prea multe, evidnet ca vezi...dar zici..las ce porcarie mai e si asta..
Copilul ajunge bine cu picioarele pe pamant si alearga dar sta pe sa. Cand te grabesti, mergi la dr, sau prin park nu tragi de ei, ci merg in pas cu tine, sau chiar mai repede.
Am luat lu R bicicleta de 18 " si mi-am dat seama ca-i imensa, cu toate ca e pt inaltimea lui. Si atunci am imprumutat laufradul Norei (care merge deja cu bicicleta) si l-am folosit intensiv timp de 3 sapt. si intr-o zi, cand veneam de la ziua pompierului, am scos bicicleta din boxa si l-am pus pe ea si meeerge. Fara sa ma cocosez asupra lui. Abia atunci am relizat cat e de important acel echilibru. Deci un copil de 4 ani se urca pe 18" si merge. cat de importanta e metoda in invatarea unui lucru. stop
An, sunt pline parcurile pt ca nu ai voie cu bicicleta in park sau tramvai, dar cu un laufrad DA
Liv, nu au roti ajutatoare, ca ajunge cu picioarele pe pamant, bine..nu are cum sa cada dupa ea..chiar rar vezi bicicleta cu roti ajutatoare..care le ingreuneaza mersul pe bicicleta
Cred ca as face o afacere, la cat de mult apreciez acu laufradurile
An@ spune:
Didi, cand am vazut prima data Laufrad, mi-am zis: saracu' copil, si-a pierdut pedalele la bicicleta...ce se mai chinuie!, dar pe urma mi-am dat seama ca e un model de bicicleta si tocmai d-asta mi s-a parut interesant: ca nu poate sa cada, ca face muschi la picioare si ca nu se cocoseaza parintii sa tina de bicicleta. Si mai imi plac ca sunt si din lemn.
Liviana, raspunsul la intrebarea de ce port sutien a fost: ca sa tina tzitzilii (acu', fie vorba intre noi, la mine nu prea are ce sa cada)Bine ca nu m-a intrebat unde pleaca tzitzilii daca nu le tine sutienu'. Dar vine si intrebarea asta. Oricum raspunsul lui M cu maieu e mai inteligent decat al meu si m-ar fi scutit de intrebarile viitoare.
Cadou de 2 ani: ori o tabla de la IKEA (s-a jucat Ana la ziua cuiva - e cu 2 fete :de scris cu creta pe o parte, cu marker pe alta si are si sul de hartie pt scris cu creioane, carioci,...). edit: tabla d-aia pe picioare/ pe trepied.
Sau bucatarie? sau...?
Desi ma bate gandul sa imi iau liber in ziua aia si sa mergem la teatru de papusi ...ar face-o ffffff fericita. De cand a fost prima data ma innebuneste cu teatru de papusi (i-a placut la circ, dar cand o intreb daca mai mergem imi zice ca la teatru de papusi mai bine).