***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Tot eu
Voiam sa va intreb unde ati gasit cartea "Totul se intampla inainte de sase ani"? Am tot rascolit netul si nu am dat de ea la nici o editura si nu imi place sa citesc carti electronice.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

arcadia mareeee;esti o draguta dar astept sa ajung eu pt ca lista pt ikea e mare;

maya ; felicitari mica pt papusa ta

madaiulia am eu cartea;da mi pm cu adresa ta de mail;

ella,draga de tine ce o fi in sufletul tau... dar ca si restul fetelor cred ca faci ceea ce trebuie si ca o faci foarte bine; plansul lui bob e plansul oricarui copil din primele zile de gradinita;am trecut si eu trei zile prin asta si mi s a parut un chin;eu am cedat din cauza alergiilor biancai si poate a conditiilor de acolo; dar stiu copii tare fericiti ca "merg la gradi";ti as da un sfat dar nu stiu care pt ca nu cred ca as face ceva mai mult decat tine.singurul lucru pe care ti l pot spune ca dupa ce i trec alergiile biancai incepem iar operatiunea gradinita.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

noi am inceput operatiunea "olita" azi. succes total, a infunat juma de sul in wc stand pe reductor, a apasat botonul sa traga apa si pe urma i-am pus chiloteii si la joaca... si ce credeti ? a facut pipi ... nu e inca pregatita, dar ne disram cu statul pe WC, ii mai umplu timpul cu ceva si se si acomodeaza cu treaba...

o sa plecam la Viena pentru implant, inca nu stiu data exacta, acu ma "mail=uiesc" cu una bucat dr fara somn probabil... ca doar si la ei e 12 fara 5 (noaptea) asa ca acu astept raspuns de la ei... cica il primi dar l-a sters din greseala... un semn ca ar tb sa se duca la nani nenea dr

va si a imbratisez tare, tare, capsunica ccc cu capsunica, mamica dupa mamica si urez LA MULTI ANI intregii plantatii !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

VAS & Betty La multzi ani !!!! sa va traiasca, sa fie sanatoase si norocoasa.. ca frumoase sunt

Paky & Cioaca, La multi ani!!!!! sanatosi si fericiti va uram la puiti si parintilor lor

Androix La multi ani!!! Filipete

Gabiu, La multi ani!!!! sa va traiasca. Asa deci ascunsa..
cu gradi, multa bafta..
In legatura cu varsta daca te muti in Germania o sa fii socotita chiar tinerica la 35 de ani. Astia ori fac copii la 18-19 ori pe la 35 primul. (legea nu permite avortul la cerere, asa ca multe pustoaice fac copil, daca s-au jucat cu focul)

AnQ, nu te mai uimi..io uneori merg cam mult si copii se imbolnavesc. Dar sistemul din spate imi permite sa ma comport astfel. ..macar atata lucru, nu? ma duc la orice dr vreau, primesc trimitere de la pediatru sau merg la urgenta in spital universitar, mi-e agal, nu ma costa nik, consultatia sau medicamentele. Daca as depinde de visteria propie parca nu i-as mai cali asa..barbar. si, apoi te uiti in jur, astia fac baie la copii in lac la 16-18 grade..parca e ciudat sa ii infofolesti..ca englezii Ellei.
Am fost sambata intr-un loc de joaca si la noi in oras a fost orgenizat maraton, au fost peste 11000+ participanti, primii au fost biciclistii cu pedalele la mana, biciclete ciudate, apoi rollerii si apoi alergatorii. A stat David pe deal si apluadata vreo 2 ore, si mai la final i-am lasta, impreuna cu alti copii, pe margine drumului sa intinda mana sa bata palma cu alergatorii. David era primul, era pitic si se bucura cand il pocnea si pe ul cineva, apoi iar aplauda..

Alma-Gradi, stai sa te lamuresc io Ella spunea odata ca a primit vouchere de la Sephora, dar prefera la de Umanitas, de ziua ei.

Arcadia, tu mereu esti cea care isi face temele..super..mi se par mesajele tale.

mihamora, imi vine sa dau cu ei de pamant, cei care nu te lasa sa visezi. Si apooi de unde stiu ei ca nu o sa ai tu copilul visat?
Imi aduc aminte ca in noaptea de Craciun 2006 cand mi-am pus dorinta si l-am rugat pe Doamne Doamne pt bebe al meu, l-am rugat sa mi-l de-a sanatos, mi s-a parut prea mult sa ii cer sa imi de-a fetita, apoi in 11 ianuarie am aflat ca o sa am tot baietel, mi-a fost cam egal,,,dar cand spuneam la unul altu..Ah, iar baiat..parca-i ciuma baiat, recunosc ca ma cam enervez pe chestiile astea, dau cu ei de pamant..ca io am de fapt niste comori.

Betty , nu ii las sa faca lucruri pericloase, gen sa se arunce pe geam, sau pe strada..sau..dar daca ei vor sa mergem pe un alt drum, chiar daca nu e timp, ii las ca vor sa exploreze..sau vor sa faca baie in ploaie ii las chiar daca vor raci, sau daca vor sa mestece spuna de ras ii las ca nu li se va parea la fel de amusant la 20 de ani.

Am o rugaminte la voi. Mi-am comnadat tortul lu David in ro. Si tre sa le trimit o poza..cu dorinta mea. Vad ca voi aveti toate comandate tortul (io nu am comandat niciodata pt ca-i 40-50e un tort si io il fac uc 5E) La R am avut un trenulet, model luat de la Balbina, de aici pe DC. Imi place si catelul lu Matei de Liviana..imi plac si pitisiii si alba ca zapada..mai vad..

Ce cadouri primesc ai vostri. Io o sa il serbez in 28 la gradi si ii fac io un tort..mai studiez

Kay, multa Bafta in ceea ce urmeaza sa intreprindeti! am vaztu poze cu voi din 10 mai. frumos, frumos

Edit: Madaiulia, io am trimis cartea mentionata de tine pe contul comun, acu ceva timp..trimite-mi PM cu adresa ta de mail si ti-o trimit daca nu o gasesti.

Domnitelor, io am vb ieri cu Andrada, adresa de YM si-a schimbat-o de mult dar numarul de telefon, nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Da, Didi, merci ca te-ai gandit la mine. Asta retinusem si eu, dar nu stiam de unde se pot procura voucherele de la Humanitas, asa ca am sunat la ei si au spus ca nu au inca asa ceva, dar urmeaza sa implementeze (ce limbaj de lemn!) si ei chestia asta. In schimb, m-au indrumat la libraria Carturesti, se pare ca acolo ar avea ceva similar, nu chiar voucher, si un fel de abonament. Vad eu maine mai exact .
Legat de mesajul cu tortul, pana la urma care era rugamintea?

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Gravi, am uitat esentialul. Poze, frate, link-uri sa ma inspir pt un mucea de 2 ani!
Mi se par asa ieftine torturile in ro ca m-a apucat damblaua..as comandat la fiecare unul

ah, si inca ceva..io caut cartea asta Porecla de Jhumpa Lahiri. Daca o gasiti voi imi da-ti rapid si mie de veste unda sa imi trimit nepotul dupa ea.

in alta ordine de ideei am vazut Australia. seamana cu Could mountain, dar mi-a placut. Nu am citit cartea nici nu stiu daca are la baza o cartea, in schimb am ramans dezamagita de ecranizarea "Cititorului".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

Gravi, am uitat esentialul. Poze, frate, link-uri sa ma inspir pt un mucea de 2 ani!
Mi se par asa ieftine torturile in ro ca m-a apucat damblaua..as comandat la fiecare unul

ah, si inca ceva..io caut cartea asta Porecla de Jhumpa Lahiri. Daca o gasiti voi imi da-ti rapid si mie de veste unda sa imi trimit nepotul dupa ea.

in alta ordine de ideei am vazut Australia. seamana cu Could mountain, dar mi-a placut. Nu am citit cartea nici nu stiu daca are la baza o cartea, in schimb am ramans dezamagita de ecranizarea "Cititorului".

Intru repede, ca poate uit pana acasa..."Porecla" io am cumparat-o sapt trecuta (stii tu ca e interesanta? eu n-am citit decat prezentarea de pe coperta si asa pare)...a aparut cu ziarul cotidianul...ma uit in drum spre casa pe la chioscurile de ziare si daca o vad ti-o cumpar (de obicei se mai gasesc cartile din cotidianul mult timp dupa ce au aparut...daca nu se poate comanda de la editura lor la shop.cotidianul.ro)- in ultimul timp, de cand merg cu metroul, am dat (din nou) in patima cartilor (si cumpar, si citesc), ma relaxeaza extraordinar!

torturi, vezi site-ul coferiei Alice..au catalog pe net pt inspiratie..eu anul trecut de acolo am comandat pt Ana, cu prietenul eu Mutulica (desi nu era in catalog, au cautat un mutulica pe net, am printat si iote tortu'). Anul asta Ana vrea tort cu Mikey Mouse si Minie si "sampanie rosie" si "cadou mare" (inchei citatul). Cateodata vrea si soricel roz si maimuta roz .

gata, fug.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

An de ce ma quote-zi?!!!!

Da, autoare e interesanta, cred ca Elteka o stie, dupa premii banuiesc.
Alice zici? multzam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Didi, ce sfat vroiai pt tort ca n-am priceput? Pt poza sau personaj? Cred ca cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe David ce ar vrea, sau pe R in numele lui D. Ce mai face Andrada caci tot vorbirati la mobil. Cu cadoul nu stiu ce sa-ti spun, si eu am aceeasi dilema. Torul cu Thomas pt M l-am facut la Cofetaria Alice ro. Vezi site-ul pt inspiratie, insa parerea mea e ca nu-i mai grozav la gust decat cel de casa, doar mai aspectuos.
Mica, frumoase pozele, unde ati serbat, cumva in Herastrau?
An@, v-am vizionat ieri, dragutzica rau blondina ta, o sa rupa gura targului cu ochii aia frumosi. E si cocheta, mi-a placut mult poza cu ea impingand caruciorul.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Andreea
Eliza

Didi, asa e cu bolile, dr astia ai nostri sunt o pacoste, mie mi-e groaza de stat cu ea in brate pe la cozi la cabinete. Eu vreau sa ii fac un tort cu rata Tweety anul asta, e singurul personaj pe care il cunoaste, in afara de scufita rosie ca de orice jucarie/poza se sperie in rest. As lua si eu cartea aia de care ai spus, eu am citit una de Josef Kirschner, "Arta de a fi egosist" si eaxct de asta e vorba, cum sa ii refuzi pe altii, mai ales cand sunt exagerati, zice de egosit in sensul bun. E super, eu mai cautasem carti scrise de el insa la edituri pe net nu o gaseam decat pe asta, mai erau doar in strainatate in germana asa ca am ramas cu pofta in cui. Eu am o mare problenma cu spusul lui NU asta si atat ma coonsum ca ma gandesc cand naiba ma mai schimb ca am 29 de ani si tot bleaga sunt.

Am vazut poze cu anais, maya, bob, ana, superbe toate.
ella, insista cu gardinita, pana la urma reusesti, imi inchipui ca esti stresata mai ales ca in jur nu ai super sustinere, cum zicea si Liviana si ei ii spuneau la inceput sa renunte, deh, familion "binevoitor", dar nu te lasa!
madaiulia, cum a iesit discutia despre bona?
poohy, uite cum faceam eu cu taratele, fierbeam apa si apoi umpleam cu tarate o soseta din aceea de ciorap fin de dama (desigur, noua si curata) si o plimbam prin apa, ca pe un pliculet de ceai, sau prin cadita de baie.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput