***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Cornelia, ce tare e asta http://picasaweb.google.com/gabichitac/Anais2Ani#5334655485767440242 . Si mai e una in care Anais vrea sa ciocneasca si ea paharul cu baietii. Super! Si ce mare mi se pare aici http://picasaweb.google.com/gabichitac/Anais2Ani#5334657336568413330 . Parca are cel putin 3 ani.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@

Am revenit cu poze de primavara aici

mami de Ana (22 mai 2007)

Mami de Ana, ce frumoasa e Ana in poza asta!!
http://family.webshots.com/photo/2421547040103589284cxQAQG

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Multumim pentru urari si LA MULTI ANI capsunicilor care si-au serbat ziua pana acum.

Am pus cateva poze de la ziua Mayei aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Azi l-am dus pe la gradi si era asa vesel cand ne-am dat jos din masina, topaia sa ajunga mai repede si spunea "la gadi, la gadi".
Mi-era mila de el ca stiam ce-l asteapta.
L-am lasat imediat ce am intrat in clasa, dar i-am spus ca o sa vin sa-l iau repede.

A plans aproape fara incetare; eu n-am plecat din gradinita, am stat sa vad ce face; il auzeam cum plange si am inceput si eu sa plang.
Mi s-a rupt sufletul.
N-a vrut sa manance nimic dimineata, a coborat cu biberonul la masa, probabil ca tetina de la bibe tine loc de suzi.

Dupa 2 ore jumate, mi l-a adus una din educatoare si mi-a spus ca pentru prima zi fara mine e suficient.
Cand m-a vazut a spus " mama, nu gadi, medem acasa".
Din ce am vazut, a plans tot timpul, doar la nisipar s-a jucat fara sa planga.
Sotul mi-a spus sa nu-l las daca plange mai mult de 15 minute; cred ca daca ii spuneam ca l-am lasat sa plana 2 ore si ceva , mi-as fi luat prima bataie in viata mea azi.

Dar totusi un progres am vazut fiindca ne-am intors in clasa ca sa-l spal pe fata si pe maini si am vazut ca putea sa stea intre copii fara sa se mai fereasca si fara sa mai vina fuga sa se urce la mine in brate.

Si dupa ce ne-am reintalnit si am plans amandoi, s-a linistit si parea ca a uitat tot; mi-a povestit multe lucruri si ma intreb cum de le-a retinut ca el s-a ocupat numai cu plansul cat a stat la gradi.
Mi-a povestit de gemenele din clasa lui, ca "numai Medeea a venit azi, Comina(cosmina) ae feba, e acita, cuge nasul".

Maine o luam de la capat.

Ma simt asa aiurea, ca si cum as fi cea mai rea mama de pe pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Antonioooooooo, LA Multi Ani!!! Andrada, sa-ti traiasca puiul! Te rog mai da-ne un semn despre voi!

Ella, atunci e f bine, nu stiam ca gradi are progr pana la 19. Cred ca e solutia ideala; si noua ne e f bine asa caci nu mai depindem de ajutorul nimanui. La faza cu negarea suntem si noi, insa eu rad si ii raspund lui B cu "DA". Dupa putin timp raspunde si el afirmativ. Nu dispera, tine-te tare pe pozitii, vei reusi cu gradi, trebuie doar timp. Aaaa, si eu sunt mai ferma ca sotul.
Poohy, cumperi tarate si le fierbi cu apa, ca la ceai, intr-o oala mai mare, atat cat crezi ca-ti trebuie pt baie. Racesti, strecori si ii pui in cadita; ideal ar fi sa il speli doar cu apa asta, dar daca e f concentrat merge si diluat cu apa rece. Sa stii ca este eficienta, noi am folosit la ambii copii asa. Si galbenusul de ou e bun, nu sunt babisme, daca il folosesti de 2 ori pe sapt pus in apa de baie e f nemaipomenit. La noi nici acum fratiorii nu pot dormi in aceeasi camera din motive tot de scandal, inghionteala, imbranceala, tipete etc. Multumim pt urari si sa se micsoreze anii lumina la cei normali!
Gabiu, welcome back si te poftim sa scrii mai des, nu doar din umbra. Nu esti batrana la 35 de ani, daca iti doresti BB2, nu abdica de la incercari. Mai arata-ne si poze sa vedem ce frumos a crescut Albert.

Ma duc sa vad printesele de An@ si Mica.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Anca imi pare rau sa aud ca Mihnea a fost diagnosticat cu DA, dar poate se dovedeste a nu fi. Stiu ca esti informata caci si Manu a avut bubite, dar daca vrei iti trimit pe pm diverse informatii legate de lupta noastra cu DA. Matei si acum are DA, nu l-am dat niciodata cu cortizon, am incercat o multime de creme dar pt noi cel mai bine ii este cu atoderm de la bioderma. El este alergic la lapte, galbenus de ou si albus de ou. Acum testez alimente care au iesit negative, dar deja mi-a facut alergie la mac. Si sa stii ca sunt diferite bubitele de la o etapa la alta. Si legat de ceai eu te-as sfatui la inceput sa nu folosesti la baita ceai, pt ca polenul din florile din care este facut ceaiul poate sa-i dea alte bubite.

Am vazut pozele de astazi, toate cu fetite. Mi-au placut asa de mult (fetitele evident) Astazi am intrat intr-um magazin sa ma uit de ceva de imbracat pentru mine si am plecat cu o rochita cu buline pentru finuta mea.
pentru Mara

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Pentru Mara mea? Multumim, Tamara. Imi pare rau ca nu cred ca o sa mai am ocazia sa-i dau rochita aia, deja s-a incalzit si rochita e destul de grosuta.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

La multi ani, Antonio

Cel mai iubit dintre pamanteni implineste azi 2 ani..avea musafiri.. evident.

Ella, cand l-am inscris pe R la gradi nu am avut nici o problema..cand ne-a sunat directoarea si mi-a spus ca avem locul, mi-au dat lacrimile involuntar. io am evitat si inca evit pt ca si pe D l-am dat de timpuriu sa citesc/port discutii despre lucruri care imi fac rau. Stim noi..mame care nu au alaptat..despre alaptat..etc..Meseria de parintie mi se pare fff grea..suntem testati in toate simturile noastre.
In legatura cu nu, va recomand o carte. nici io nu am terminat-o (oare a cata carte inceputa ?!)Cum sa spui nu, acasa, la serviciu, pretenilor, in viata de zi cu nu.. autor Marie Haddou, Ed Trei 1997.
se spune ca aceasta etapa din viata este ff importanta (ca toate celalate de altfel) Criza varstei de 2 ani este de fapt vointa de a actiona singur, de a hotara singur, isi manifesta independenta. si o mama care is forteaza copilul la un DA..cititi cartea..si vb impreuna..
Am facut o adevarata terapie cu mine, la maturitate pt ca nu puteam sa spun NU, clar si raspicat. ma incercam cu sarcini peste masura, nu le onoram si mai rau era decat un simplu nu, corect.
Lasati copii sa spuna nu, la mine e o adevarata lupta intre gandirea asta bolnavicioasa de a supne copilul si vointa lui.
De exemplu, aseara ploua pe la 19 si R a vrut sa alerge prin ploie. si David Evident. Asa ca am plecat la alergat prin ploaie. Sambata la piscina au vrut la piscina de afara si eram cu toii uzi pe cap..am mers afara, i-am atentionat in prealabil ca ploua (asta e laitmotivul la noi: ploaia) si acu is raciti pan in gat..
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Am vazut poze cu fetite tare frumoase!

Mami de Ana, ai o printesa tare frumoasa, are niste ochi albastri superbi!

Corap, ai niste copii mari si frumosi!

Mica, am vazut-o si pe Maya la 2 anisori cu prietenele ei, si Sonia ce frumoasa si ce mare e!

Ella, eu te admir!Procedezi corect dupa parerea mea si cred ca ti foarte greu. Oricum nu puteai sa stai cu el la infinit si sigur ii va place pana la urma, va tin pumnii pe maine. Cum le da carnea la gradi?

Didi, multumesc pentru informatii, am observat ca de cand zice nu, nu mai da mana pe strada deloc, mai rau e ca trece asa si strada cu masini, ieri mi-a stat inima in loc. Urca coboara scari singura, se urca la topogan si se da singura, deci isi manifesta f clar independenta. Mai rau ca m-am certat cu toate babele si mosii de pe langa bloc, ca mai rupe flori sau se urca de-a dreptul pe chestii cu flori amenajate si nu ma pot urca si eu gravida dupa ea sa o iau, si nici nu intelege f usor. Si la noi ma enerveaza ca se apuca oameni de pe strada sa ii spuna ce e bine si ce nu, ca nu o educ cum trebuie, deja ma scot din sarite. Eu stiu ca sunt unele chestii care deranjeaza sau nu e frumos sa rupi flori, arunci cu pamant si pietre, dar eu nu o pot forta sa nu faca un lucru anume asa repede si brusc, trebuie timp. Voi cum rezolvati problemele de genul asta? Eu deja iau taxi si plec de langa bloc, chit ca am un parculet aproape de gura lumii. Dar oriune ma duc parca toti se uita la mine ciudat ca nu-mi stapanesc copilul. Sincer mi greu si in situatia mea, altfel as lua in brate, as face-o avion, cumva as distrage-o mai usor, dar asa ramane sa o conving verbal. Doar nu ma pot apuca sa o bat, trag cum vad alte mame de prin zona, oricum as isteriza-o daca as face asa.

Pupici sa le treaca baietilor raceala, dar macar s-au bucurat. Eu nu am lasat-o azi sa sara in balti ca era cu sandale, de frica sa nu se raceasca si mai am tendinta acum sa o imbrac mai gros de am zis ca m-am prostit ca anul trecut o tineam mult mai goala.

Betty 34+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Gabiu bine ai revenit. lui Albert cu scuze de intarziere.
Antonio! Mami Andrada mai arata-ne si noua poze te rugam.
Ella si eu cred ca faci ce e mai bine pentru Bob. Si faptul ca ti-a povestit apoi si ca nu se mai fereste de copii e un semn bun cred. Va tinem pumnii in continuare.
Poohy si la mine tot asta a fost principalul motiv pentru care am evitat subiectul bona. Mama facem crize numai cand auzea cuvantul. Dar eu nu mai rezist. Asa ca maine vom avea discutia decisiva. Deja am emotii de acum. Sper sa nu se supere prea tare si sa inteleaga ca asa e mai bine pentru toti.
Didi sanatate la baieti. O sa caut si eu cartea de care ai zis. Si eu am avut mereu probleme in a zice nu, si acum e o adevarata aventura sa refuz pe cineva sau sa-mi impun punctul de vedere intr-o discutie cu anumite persoane (vezi mama).
Edit: am uitat sa zic ca am admirat poze de fetite frumoase care s-au aniversat zilele astea.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput