***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ella io zic sa nu cedezi.Este normal sa fie un alt copil la gradi din moment ce nu-i place si se simte ca nu este la locul lui.O sa se obisniuasca insa ca parinte suferinta lui te darama psihic

madaiulia cred ca ai cel mai vorbaret copil din odisee.STEFAN face propozitii din 3-4 cuvinte,insa puiul tau face deja fraze corecte,felicitari

Fetele ce se intampla cu OANA de nu mai vrea sa ne dea nici o veste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Multumim Doxinu. Andrei e destul de vorbaret, eu incerc sa nu-l vad mai grozav decat este, dar stim cu totii cum este, fiecare cioara isi lauda puiul. Dar si pediatrul lui imi zice in gluma sa-l fac politician la cat vorbeste. Dar nu face lucruri pe care le fac alti capsunei, asa ca fiecare cu abilitatile lui.
Stefan cu cine va ramane dupa 2 ani?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaiulia

Multumim Doxinu. Andrei e destul de vorbaret, eu incerc sa nu-l vad mai grozav decat este, dar stim cu totii cum este, fiecare cioara isi lauda puiul. Dar si pediatrul lui imi zice in gluma sa-l fac politician la cat vorbeste. Dar nu face lucruri pe care le fac alti capsunei, asa ca fiecare cu abilitatile lui.
Stefan cu cine va ramane dupa 2 ani?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Cu mine,postul meu s-a defintat asa ca..........este pe maini bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui poohy

am si eu o intrebare - cum se prepara baita cu tarate? ca eu la manu am facut baita cu amidon alimentar, asta mi-a recomandat si acum, dar nu am gasit nicaieri...

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Poohy, mie mi-a spus doctorita sa ii pun tarate intr-un tifon steril legat (ca o bocceluta) si sa le fierb intr-o oala cu apa, apa pe care apoi o amestec cu apa de la robinet.
Amidonul il dizolvi pur si simplu in apa?!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut!
multumim de urari mihamora si lbelciug.
La multi ani tuturor celor care au implinit sau vor implini mareata varsta de 2 ani!
Stiu ca nu am mai scris de o vesnicie dar v-am citit constant si sunt la curent cu tot ce vi s-a intamplat in perioada asta ( si ma refer acum la toate capsunelele)
ella_74 sunt alaturi de tine in incercarea cu gradinita. De la 1 iunie il duc si eu pe Albert la gradi. Sunt sigura ca se va adapta pt ca e foarte sociabil ( si cu copiii si cu oamnenii mari). Si fac asta nu pentru ca as avea probleme cu mama care sta cu el ( eu am venit la munca din vara trecuta), ci pentru ca e dornic de lume, copii, activitati, etc si in plus nu mai stiu eu ca parinte ce sa-l mai invat ca stie de toate( am preluat de la tine multe si acum citeste de la televizor).
De dezvoltat s-a dezvoltat frumos, are 92 cm si 15.6 kg.
Singura problema va fi la gradi ca sigur nu va manca pentru ca nu e mancacios deloc si daca nu-i dai mancare esti cel mai bun prieten. Inca mananca in scaunelul de masa ca sa-l pot lega cu hamurile ca altfel o zbugheste. Si inca ii pasez mancarea ( rusine mie!)si nici la olita nu face ( a facut doar o data). Sper totusi sa il invete la gradinita sa faca la wc ca am inteles ca se ocupa foarte bine de ei si pe toti i-au invatat cu toaleta.
In rest noi suntem bine, bb 2 nu a vrut sa apara ( avem deja 1 an de incercari) si pentru ca am o varsta totusi, m-am gandit sa renunt. 35......cam batrana!
Felicitari celor care sunteti insarcinate sau deja ati nascut. Sa va traiasca puii si sa se inteleaga cu capsunicile, iar voi sa faceti fata cu brio
Va pup pe toate si fiti sigure ca va citesc in continuare din umbra

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

merci mult Tamara, Madi Incep de azi...
Ieri i-am facut baita cu emolient de la Avene, ca mai aveam de la Manu... Tot doagnostic de DA ni s-a pus Are pe fata, gat, gusulita, scalp bubite mici mici la 2-3 mm una de alta, si pe piept, si pe spate... Of!
Evitam eu lactatele, dar acum chiar numai pui si paine mananc cat mai alaptez, ca la Manu

Gabiu, pe mine mama m-a facut la 36, iar sefa mea a nascut acum pe 8 martie la 38 de ani un baietel superb, frumos si sanatos! Se poate si mai tarziu. Asta daca iti doresti neaparat, eu zic ca tb sa fi pregatit sufleteste pt bebe 2 - daca bebe 1 sta si el acasa si ai grija si de el ;)

Ella, succes cu gradinita! Nu ma pricep, nu am citit carti, dar zic ca numai bine poate sa ii faca lui Bob iesitul in colectivitate. In timp se obisnuieste. Stiu eu cand eram mica stateam numai dupa fusta mamei, si au reusit sa ma dea imediat pe brazda spunandu-i lui mama sa plece. Dar cred ca pentru fiecare copil sunt metode diferite...
Si eu vreau sa o dau pe Manu in toamna in gradinita - 1) pentru ca mama nu mai poate (psihic) si in nici un caz cu doi, 2) pentru ca am probleme cu mama numai cand rostesc cuvantul bona - si a facut atatea pentru mine incat nu vreau sa ma cert rau cu ea, mai ales ca locuim deocamdata in aceeasi casa
Desi am intalnit si pediatrii care au zis ca bebe 2 la 6 luni e prea mic sa se duca Manu la gradinita, insa eu zic ca e destul de ok...

Liviana, o sa reusiti sa terminati casuta E a voastra, mai ramane doar de aranjat!!!! Sunteti cu ani lumina in fata mea :) Eu realizez acum ca e mult mai bine sa stea bebe in alta camera, Mihnea ma pandeste si tipa cum ma urc in pat. Daca ma duc in alta camera, nu zice nimic si doarme. Cu el in camera - scandal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu tot pe fuga salut capsuneii, multumesc de urarile pt ziua caisei-anaisei si urez la randu-mi "la multi ani" pentru sarbatoritii din zilele astea, din pacate sunt presata la job si nu mai fac fata - sper sa se relaxeze situatia si sa nu raman doar cu speranta

am pus poze de la ziua anaisei

pupici

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Poohy si Ana a avut probleme cu pielea pe la 3 luni, destul de rau ca i se pusese si ei diagn de DA si ne dadusera si pediatra si dermatoloaga crema cu cortizon pe care n-am folosit-o. Noi ne-am tratat f bine (si de atunci nici n-a mai avut vreodata probleme) cu tarate la baie (asa cum au zis si fetele fierte in apa - taratele puse in tifon) +limpezit cu ceai de galbenele+pelin sau mai pastram apa cu tarate si o limpezeam cu asta, dupa baie masaj cu trixera (Avene) - cu crema asta i-am dat pana la 1 an (eu n-am mai folosit bepanthen si nici alte creme, uleiuri de atunci. Cand venea cerasela la masaj ii facea masaj cu ulei de masline fiert).
Baia cu tarate si ceaiuri cred ca cel putin 2-3 luni am aplicat-o, chiar daca ii trecuse intre timp.

Am vazut poze cu Livia (mor dupa copanele ei), cu Mara (ce mare eee!! si imi place hainuta cu buline), cu Elias si primavara pe campii, cu moara, dar si cu trenuletul pe sine...

Liviana, imi pare rau ca nu vii la mare. Poate, totusi...

Mereu am senzatia ca mai trebuie sa raspund/scriu cuiva ceva...dar nu-mi amintesc ...ma duc sa caut niste poze sa pun pana imi aduc aminte ce mai vroiam sa zic.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Am revenit cu poze de primavara aici

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

An, merci Lui Manu i-au trecut cu baite cu amidon + crema stelatria de la mustela
Cele hidratante ii faceau mai rau. Eu pe ea pe corp nu am uns-o cu absolut nimic pe corp - ca facea bubite. Daca nu o ungeam - nu facea. Pe fata am folosit crema...
A, si cel mai important a fost tratamentul homeopat de la 4 luni...
Acu' tb sa incerc sa vad cu ce ii trece lui Mihnea - daca nu are pielea la fel ca Manu - si sa sper ca nu e cu adevarat DA - ci ceva ca la Manu... Sper si mai simplu

Madi - pt baita cu amidon se fierbe cam o cana de ceai + cateva linguri de amidon - si amestecul asta se varsa in baita

Mergi la inceput