Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(78)
Raspunsuri - Pagina 11
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yioanna_s sa ve-o spun si pe cea buna: sambata am oficializat relatia cu iuby meu,deci nu mai sant domnisoara |
Casa de piatra! AI fost o frumoasa!

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
dani3lla spune:
ioana ma bucur ca printesele sunt mai bine
roxi foarte tare ideea,ma bucur ca ati gasit o solutie,bafta multa
DANA
34+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui clodyac am venit de la doctor si pot sa va spun asa: bebe este cu capul in jos, are 2.800 gr , dupa masuratori a iesit de 36 sapt si 5 zile , dpn 27 mai , in rest toate ok , mi-a spus ca are circumferinta capului mare si nu stie daca imi permite sa nasc natural dar m-a chemat pe 18 mai ca sa stabilim planul de atac oricum orice mi-ar spune pana nu il vad sa il verific din cap pana in picioare nu ma linistesc |
Felicitari! Important e ca bebe e sanatos! Se poate "rasturna" situatia pana la urmatorul control! Fii optimista! Eu sper sa fie bine si sa poti naste natural!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
Clody, nasterea este o urgenta medicala si sunt obligati sa te primeasca. Mie mi se pare oricum mai bine in maternitate decat in spital. Ma gandesc ca poate ar fi bine sa treci pe acolo inainte de travaliu si poate "agati" un doctor sau aduni informatii, nu trebuie sa platesti ceva.
Cris, multumesc
. Iti tin pumnii sa poti naste natural.
Ioana, multumesc
. Ma bucur ca Sara este mai bine si creste frumos si tu ai reusit sa dormi mai mult. Cred ca este o haioasa, abia astept strambaturile.
Roxi, multumesc mult, partea cu ingrasatul in sarcina e genetica, n-am nici un merit. Ma bucur ca ati gasit o solutie pentru problema voastra imobiliara, un copil intotdeauna aduce noroc.
Carla,
s.34
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui cris_82 Eeehhhhhhh.........acum sa va spun si ce am facut la doctor.Ajung acolo si intru destul de repede.Dr. la mine"saptamana asta pe masa ca sa vedem colul".Ma urc si ce sa vezi?imi vine de pe acuma sa plang de frica.. ![]() colul s-a deschis putin si se vede si capul la copil.A vazut saraca dr. ca m-am facut curcubeu la fata si ma lasa macar sa ma dau jos de pe masa si sa ma intolesc la los,apoi ma invita sa iau un loc in spatiu![]() ![]() ![]() ![]() .Fetelor...sunt terminata de frica,asa ca morcovii aia si aprozarul cu totul s-au mutat la mine acuma ![]() .Mai naspa e ca sunt foarte mica in bazin si nu o sa pot naste natural![]() ![]() .Dr. a zis ca o sa incercam de dragul meu si natural,dar ca nu sunt sanse.In schimb am vb. cu ea de rezerva si toate cele si e ca si rezolvat |
Mai e un pic si-ti vezi minunea!
Gandeste-te mai mult la aspectul asta! Stiu ca sunt emotii si temeri! Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
citat din mesajul lui maria_bunica![]() ![]() Acum am primit mesaj de la Picky:"Azi la 19:17 s-a nascut printesa noastra Alessia Stefania de 3,670kg,51 de cm cu nota 10,prin cezariana!!Multumesc mult pt sprijin!Va pup dulce |
Felicitari Picky! Sa creasca mare Alessia! Refacere rapida!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
voicu_bebi spune:
salut fetele 

clody
bine k ai putut dormi pe o parte cum ti-a recomandat dr..pupic
cris
vad ca pe 15 este posibil sa nasti ..si cat despre colul intredeschis stai linistita in patutz sa mai stea si bebe la caldurica nitel si poate se va inchide si colul!
Serialbastre..eu am patutz tip tarc ,dar iti zic k esti mult mai avantajata k ai primit patutul de lemn asa mai faci ceva economie k de banii aia care ii dadeai pe pat iei altceva pt bebe ..daca pui aparatori la pat zic ca nu e nici o problema ! bafta azi la dr..sa vii cu vesti bune!

va pupic pe toate!

Anca..

36+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

alynta27 spune:
| citat din mesajul lui oanaalex Asa ca daca nu se intampla nimic nepravazut in 14 mai la ora 10 o sa avem bebe ![]() |
Acusica vine bebe! Ce putin mai este! Felicitari pentru vestile bune!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
clodyac spune:
carla ms pt sfat sa vad cum fac dar parca tind spre maternitate din ce in ce mai mult
lasa ca poate ajung pe acolo si cum ai spus tu poate ma agat de vreun doctor![]()
![]()
voicu_bebi
si eu sunt fericita ca am reusit sa adorm pe o parte si mai ales ca m-am odihnit![]()
de abia astept sa ne povesteasca ely cum a fost
bebe_beca tare ma bucur ca bebita se face bine multa sanatate si lui tati poate nu il agata tare raceala
si mai ales
ca te-ai odihnit
poate incet incet se face o rutina si ti se mai usureaza noptile
35 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
alynta27 spune:
Carla esti o mamica tanara, frumoasa si sexy!
BebeBeca ma bucur sa aud ca Sara e insre bine! SI David avea tot felul de strambaturi in dotare, inainte de a se trezi!
Pe mine m-au cuprins emotiile!....! Pe saptamana viitoare, cel tarziu spre final ma vad cu Matei! Duminica viitoare fac 40 saptamani si daca nu nasc sigur ma induce ca e deja grasan si placenta are grad 2 de maturatie!![]()
Voi da-ti/ ati dat sapun si prosop la moasa, genecolog cand veti/ ati nascut?! Eu una sunt mai "moderna" si nesuperstitioasa si am preferat sa le dau banuti!
Noi avem patut de panza, de la David! Ne-am impacat bine cu el! David a dormit in el pana acum o luna!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!