Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yioanna_s

sa ve-o spun si pe cea buna:
sambata am oficializat relatia cu iuby meu,deci nu mai sant domnisoara

Casa de piatra! AI fost o frumoasa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

ioana ma bucur ca printesele sunt mai bine
roxi foarte tare ideea,ma bucur ca ati gasit o solutie,bafta multa

DANA 34+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clodyac
am venit de la doctor si pot sa va spun asa: bebe este cu capul in jos, are 2.800 gr , dupa masuratori a iesit de 36 sapt si 5 zile , dpn 27 mai , in rest toate ok , mi-a spus ca are circumferinta capului mare si nu stie daca imi permite sa nasc natural dar m-a chemat pe 18 mai ca sa stabilim planul de atac oricum orice mi-ar spune pana nu il vad sa il verific din cap pana in picioare nu ma linistesc

Felicitari! Important e ca bebe e sanatos! Se poate "rasturna" situatia pana la urmatorul control! Fii optimista! Eu sper sa fie bine si sa poti naste natural!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Clody, nasterea este o urgenta medicala si sunt obligati sa te primeasca. Mie mi se pare oricum mai bine in maternitate decat in spital. Ma gandesc ca poate ar fi bine sa treci pe acolo inainte de travaliu si poate "agati" un doctor sau aduni informatii, nu trebuie sa platesti ceva.
Cris, multumesc . Iti tin pumnii sa poti naste natural.
Ioana, multumesc . Ma bucur ca Sara este mai bine si creste frumos si tu ai reusit sa dormi mai mult. Cred ca este o haioasa, abia astept strambaturile.
Roxi, multumesc mult, partea cu ingrasatul in sarcina e genetica, n-am nici un merit. Ma bucur ca ati gasit o solutie pentru problema voastra imobiliara, un copil intotdeauna aduce noroc.

Carla, s.34 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

Eeehhhhhhh.........acum sa va spun si ce am facut la doctor.Ajung acolo si intru destul de repede.Dr. la mine"saptamana asta pe masa ca sa vedem colul".Ma urc si ce sa vezi?imi vine de pe acuma sa plang de frica..colul s-a deschis putin si se vede si capul la copil.A vazut saraca dr. ca m-am facut curcubeu la fata si ma lasa macar sa ma dau jos de pe masa si sa ma intolesc la los,apoi ma invita sa iau un loc in spatiunu de alta dar sa nu cad pe jos la ce o sa imi zica.."pe 13 sa veniti la un eco ca sa vedem cu aproximatie grautatea la fetita si cum e placenta..si cel mult cred ca pe 15 nastem.Sa cad cu scaun cu tot si nu altceva.Mi-a luat piuitul.Asa ca pana saptamana viitoare am repaos total ca sa nu imi faca fi-mea o bucurie mai devreme.
Fetelor...sunt terminata de frica,asa ca morcovii aia si aprozarul cu totul s-au mutat la mine acuma.Mai naspa e ca sunt foarte mica in bazin si nu o sa pot naste natural.Dr. a zis ca o sa incercam de dragul meu si natural,dar ca nu sunt sanse.In schimb am vb. cu ea de rezerva si toate cele si e ca si rezolvat

Mai e un pic si-ti vezi minunea! Gandeste-te mai mult la aspectul asta! Stiu ca sunt emotii si temeri!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Acum am primit mesaj de la Picky:"Azi la 19:17 s-a nascut printesa noastra Alessia Stefania de 3,670kg,51 de cm cu nota 10,prin cezariana!!Multumesc mult pt sprijin!Va pup dulce

Felicitari Picky! Sa creasca mare Alessia! Refacere rapida!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele
clody bine k ai putut dormi pe o parte cum ti-a recomandat dr..pupic
cris vad ca pe 15 este posibil sa nasti ..si cat despre colul intredeschis stai linistita in patutz sa mai stea si bebe la caldurica nitel si poate se va inchide si colul!
Serialbastre..eu am patutz tip tarc ,dar iti zic k esti mult mai avantajata k ai primit patutul de lemn asa mai faci ceva economie k de banii aia care ii dadeai pe pat iei altceva pt bebe ..daca pui aparatori la pat zic ca nu e nici o problema ! bafta azi la dr..sa vii cu vesti bune!
va pupic pe toate!

Anca..
36+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaalex

Asa ca daca nu se intampla nimic nepravazut in 14 mai la ora 10 o sa avem bebe

Acusica vine bebe! Ce putin mai este! Felicitari pentru vestile bune!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

carla ms pt sfat sa vad cum fac dar parca tind spre maternitate din ce in ce mai mult lasa ca poate ajung pe acolo si cum ai spus tu poate ma agat de vreun doctor

voicu_bebi si eu sunt fericita ca am reusit sa adorm pe o parte si mai ales ca m-am odihnit

de abia astept sa ne povesteasca ely cum a fost

bebe_beca tare ma bucur ca bebita se face bine multa sanatate si lui tati poate nu il agata tare raceala si mai ales ca te-ai odihnit poate incet incet se face o rutina si ti se mai usureaza noptile

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Carla esti o mamica tanara, frumoasa si sexy!
BebeBeca ma bucur sa aud ca Sara e insre bine! SI David avea tot felul de strambaturi in dotare, inainte de a se trezi!

Pe mine m-au cuprins emotiile!....! Pe saptamana viitoare, cel tarziu spre final ma vad cu Matei! Duminica viitoare fac 40 saptamani si daca nu nasc sigur ma induce ca e deja grasan si placenta are grad 2 de maturatie!
Voi da-ti/ ati dat sapun si prosop la moasa, genecolog cand veti/ ati nascut?! Eu una sunt mai "moderna" si nesuperstitioasa si am preferat sa le dau banuti!
Noi avem patut de panza, de la David! Ne-am impacat bine cu el! David a dormit in el pana acum o luna!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput