Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Bebe Beca ............ma bucur sa aud ca micuta Sara se simte mai bine si tu ai reusit sa mai recuperezi la capitolul somn.Dar vrem si noi ceva poze cu piticuta care se stramba..cred ca e tare haioasa

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Cris, o sa o filmez cand o sa mai fie intr-un moment de strambaturi. In special cand se trezeste are numarul de efectuat.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Acum imi dau seama ca am si ap[aratoare pentru patutul de lemn, dar daca nu l-am vazut montat am mers numai pe banuieli ... care s-au dovedit eronate. Intr-adevar economia facuta cu acest patut este foarte importanta pentru noi, ca suntem destul de stramtorati cu banii.
Acum ma straduiesc sa incropesc lista cu chestii medicale si de igiena necesare in spital si dupa ce venim acasa. Sugestii ?

Andreea 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

serialbastre eu am luat deocamdata vata (2 pachete mari) si fasa sterila , servetele umede pt bebe, o sa iau supozitoate , bepanthen , am luat sapun pt moasa si pt asistenta si mama le-a luat prosoape (cica asa trebuie) trebuie sa mai iau pampers pt bebe , pentru acasa inca nu am luat nimic dar sper sa ma pun pe treaba

eu am luat astea dupa ce mi-a spus o mamica proaspata de 2 sapt ca asa se cere la noi la spital

fetelor nu stiu ce sa fac oare sa ma duc sa nasc in maternitate decat in spitalul judetean unde e doctorita mea ? oare nu comenteaza daca ma duc acolo ? nu stiu parca nu imi inspira incredere in nastere doctorita asta eu tot ii spuneam eu vreau sa incerc natural si daca nu merge si suferim atat eu si bebe facem cezariana si ea tot o tinea ca nu stiu ce ma asteapta oare daca atunci cand ma apuca nasterea ma duc la maternitate nu ma primesc?

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Buna dimineata mamici dragute!
Felicitari Picky, sa ai o fetita sanatoasa si desteapta! Refacere rapida!
Yoana, casa de piatra si sa fiti tare tare fericiti!

Carla, intr-adevar areti super!nu stiu cun reusesti! eu sunt cel putin cat o balenuta!!!
Serialbastre, eu zic sa incerci cu patutul de lemn. Pentru Sebi am avut si eu unul si nu s-a lovit deloc. Era ce-i drept mai maricel, dar cred ca depinde de copii,la al meu nici nu trebuia sa-i pun grilajul din fata ca nu a cazut niciodata din patut, chiar a invatat sa coboare repede din el...Acum am unul tip tarc, din lipsa de spatiu si chiar sunt curioasa cum ne vom descurca cu el. in primul rand cred ca trebuie sa-i cumpar o salteluta ca cea pe care o are mi se pare tare incomoda.

Acuma si vesti mai bune...
Am stat de vorba cu mami meu si sotul si ne-am facut un plan de bataie, dupa ce ne mutam la ea, luam un teren mic la 5 min de oras, ieri l-am vazut si, luam credit, vindem si ap lui mami si ne construim casuta noastra! Bine zicea cineva...orice sut in fund e un pas inainte!

Sper sa ne ajute si bebelina ca asa se spune ca toti copii veniti in familie aduc suflu nou.
V-as arata cartierul dar nu stiu cum sa pun link. poate ma ajutati voi...

va pe toate!

Roxi, 36 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput

Bebe Beca.............de abea astept

Serialbastre..........eu am facut cu dr. mea listuta pentru spital si suna cam asa(bine ca le am cumparate):garmastan unguent,supozitoare cu glicerina,supozitoare cu diclofenac,tampoane pentru lauze(sunt din vata cu fasa sterila)pentru mine..si pentru bebe:bepanthen pentru fundulet,pampersi si hainute mai lejere si paturica ca sa il invelesc seara ca e mai racoare.Sper sa iti fie de folos

35+MIRUNA-ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Andreea, noi am cumparat: ser fiziologic, comprese sterile, glicerina pt guritza (cand este nevoie), vigantol, apa de mare, pompa pentru nas, sampon, ulei de masaj, crema, crema pt schimb (toate sunt de la Klorane), tampoane always din acelea mari pentru lohii, servetele umede, scutece, tampoane pentru sani (Nuk Ultra Dry), garmastan pentru sani... si nu mai stiu.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

roxi.............super vestema bucur ca se rezolva.eu am pus poze cu picasaweb sau snackimage

clody............ca sa nu ai vreo surpriza..cred ca trebuie sa mergi din timp sa vb acolo sa nu aiba cine stie ce politici de ale lor

35+MIRUNA-ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yioanna_s

dragele mele..am o motivatie de am lipsit si nu am fost printre voi in asa momente deosebite,venirea pe lume a primelor albinute!
la mn sant vesti proaste,parca s-ar tine toate lant..tata a fost operat de hernie si e inca in spital,iar eu trebuia sa stau cu nepotelul meu acasa la mama.

Sanatate tatalui! Ai grija sa nu te soliciti prea tare cu nepotelul!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Acum am primit mesaj de la Picky:"Azi la 19:17 s-a nascut printesa noastra Alessia Stefania de 3,670kg,51 de cm cu nota 10,prin cezariana!!Multumesc mult pt sprijin!Va pup dulce

Felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic pt printesa mica!!
Alessia Stefania,bine ai venit,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Felicitari,Picky !...sa va traiasca bebelina ,sa fie sanatoasa si mancacioasa !iti doresc refacere rapida dupa operatie si mult laptic pt bebelina!

Anca..
36+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput