Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
Dr. a zis ca o sa incercam de dragul meu si natural,dar ca nu sunt sanse.In schimb am vb. cu ea de rezerva si toate cele si e ca si rezolvat

imi pare rau sa aud ca micuta se cam grabeste..dar sigur va sta ea inca 2 saptamini la caldurica ...

si eu sunt foarte foarte foarte mica in bazin, dar dr meu nici macar o sekunda nu mi-a dat impresia ca nu as putea nastea natural..eu chiar nu inteleg dr astia, programeaza cezarianele de parca asta ar fi "modul natural" de an naste ..

ps.: sora mea este MARE in bazin, si nu a putut naste natural, sa facut cezariana de urgenta, din cauza ca bebele sa blocat in canal si nu mai iesea..deci poate sa se intimple la TOATE felurile de bazin sa se blocheze bebele nu doar la bazine MICI ....sorry dar m-am agitat ca un cind am citit ca "de dragul tau" incercati de parca nu ar fi nici o sansa pe calea naturala ..te rog sa ma scuzi daca m-am bagat unde nu imi fierbe oala

38+ cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Felicitari Pickysi o bebelina mancacioasa si cuminte

Bebe Becasuper ca Sara e bine....si mie mi e frica ca o sa vina Marc cu niscai microbi, sper sa se incalzeasca odata si sa terminam cu bolile.

Crisstai linistita in pat , doua saptamani trec repede, uite eu am inceput cu contractiile la 27 de saptamani si nici nu speram sa ajung la 37

Roxiai vazut ca totul se rezolva pana la urma, ma bucur ca te ai linistit
Yoannafoarte frumoase poze, arati super

NOI
Cristina 36 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

picky felicitari,sa va traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii
yioana_s casa de piatra,multa sanatate si fericire alaturi de sotul tau
de azi dimineata am niste dureri si niste intepaturi groaznice...si lichidul e maroniu la culoare.e ceva in neregula?poate stiti voi ceva sa-mi spuneti.trebuie sa ma pregatesc sa ma duc la spital oare?ar trebui sa nasc pe 10,duminica.cine stie?

ancaAMR 4 zileAlexandru George

Mergi la inceput

clody dr si soacra ta ma fac sa imi vina sa imi smulg parul din cap ...in legatua cu dr daca nu te simiti in maini bune la ea atunci dute la maternitate..ascutalti inima
in legatura cu soacra soacra mea cind ia spus sotul ca vom primi un bebe raspunsul ei a fost citat :" NO COMMENT"...dupaia a inceput sa ne tina ea noua morala ca .."no daca asa ati vrut voi dar e cam devreme"..si suntem de 7,5 ani impreuna si de 2,5 ani casatoriti!!!...si despre tot ce-i povestim ca am cumparat pt bebe DESPRE ABSOLUT TOT spune a vai ce scump a fost...ca mai ieftin nu am gasit???..si eu m.-am invat sa-i raspund: " pai era si mai ieftin dar asta mi l-am dorit eu si asta mi l-am cumparat pt ca diaia merg la munca" --> si este casnica, nu a lucrat in viata ei!!! dar nu.-i spun pe un ton impertinent ci pe un ton "normal"..asa incit sa nu fie sigura daca tocmai am jignito sau nu ... vorbeste cu sotul tau..spunei ca te doare cind ea spune lucruri din astea, spune-i ca tu esti gravida si ca esti mai sensibila si ai nevoie ca el sa fie 100 la 100 linga tine

38+ cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancy_2405
de azi dimineata am niste dureri si niste intepaturi groaznice...si lichidul e maroniu la culoare.e ceva in neregula?poate stiti voi ceva sa-mi spuneti.trebuie sa ma pregatesc sa ma duc la spital oare

anca..eu zic ca cel mai bine este daca suni la spital (sau la dr tau), si ceri sa vb cu cei de la ginecologie..le explici situatia, si ei stiu cel mai bine daca sa mergi pina acolo sau nu..eu asa as face

38+ cu Sebastian Gabriel
GUGU

Mergi la inceput

FELICITARII PICKY!! BINE AI VENIT ALESSIA

si eu abia astept sa ne povesteasca ely cum a fost...picky nu avea programata cezariana..sau? off..neuronul asta

38+ cu Sebastian Gabriel
GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca
Problema noastra este ca cel mai bine si mai mult doarme pe burtica mea. Cum o pui in pat, casca ochii mari si gata somnul.
Acum doarme, din fericire in scaunelul ei balansoar, pe care l-am scos pe balcon, la aer.

Draga de ea - pai pe pieptul tau aude bataile inimii mamei, se simte ca in burtica si de-aia se linisteste...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip
ei, uite ca nu mai stiu ce-am vrut sa mai scriu, asta-i tot ce-mi amintesc pe moment.
trag o fuga pana la un magazin si poate mai intru mai tarziu, desi voi veti fi toate la nani.

Ai uitat sa imi raspunzi mie la intrebarea cu cetatenia lui bebe nascut in America (automat americana?).
Pupicei si somn usor.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Neata si de la noi!

Oana si PiKy felicitari mamicilor! Bun venit Dan si Alessia!
Yoanna, sa fie intr-un ceas bun! Multa fericire va doresc!
Off, fetelor mult ati scris nu mai reusesc sa va prin din urma...
Clody nu fii suparata
Carla, la fel de sexy ai ramas
Ioana ma bucur ca aud vesti bune despre printesa mica
Ancy, lichidul maroniu nu e cumva ceva gelatinos, ca asta ar fii dopul, daca ai si contractii regulate e posibil sa nasti daca nu poate sa dureze, intepaturi ai probabil pentru ca se dilata colul.
Eu maine merg iar la monitorizare la Niculescu, pana acum totul e ok, doar ca bb nu vrea sa coboare, mai mult pierd din dop zilnic, e posibil sa incercam o inducere, chiar daca am ceza cica au ei in spital nu stiu ce medicamente nemaipomenite potrivite si in cazuri dastea. Nu o sa ma mai lase sa stau din cauza placentei, so maine va anunt daca trebuie sa scoateti agitatele
Pupam gasca.

Mihaela 38+ Dorotea si Irina nov. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancy_2405

de azi dimineata am niste dureri si niste intepaturi groaznice...si lichidul e maroniu la culoare.e ceva in neregula?poate stiti voi ceva sa-mi spuneti.trebuie sa ma pregatesc sa ma duc la spital oare?ar trebui sa nasc pe 10,duminica.cine stie?

UMBLAM LA NAFTALINA?SCOATEM AGITATELE?

DANA 34+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput