Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si inca nu mi-au trecut greturile...chiar am varsat ieri...
..sper sa nu ma mai tina mult asa..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Cami mi s-a ridicat parul pe sira spinarii cand am citit ca a miscat bebe. Ma bucur pt tine, mi-au dat lacrimile de hormonata ce sant. Sa fiti sanatosi.
Pupici

13+

Mergi la inceput

Lidia, imediat o sa-l simtiti si voi...imediat!!!!

De acum, astea sunt vestile care vor circula pe aici...

A miscat bebe de dimineta...si i-am spus lui Cristi...s-a dat jos din pat incet si imediat incet-incet m-a deschis la halat sa puna mana sa simta...dar nu a simtit nimic...dragalasul...asa de zambaret devenise Pustache al meu...e asa de fericit!

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata fetelor
Se vede treaba ca am inaintat in varsta... sarcinii, lucrurile devin tot mai linistite.
Camy - o sa-ti treaca si tie, ai rabdare, fiecare organism e altfel. Zi cum s-a simtit miscarea - felicitari! - compar-o cu ceva pls ca s-o recunoastem si noi cand o veni vremea. Am gasit un site care iti spune data la care simti ca misca prima oara, il caut si il pun.
Pirelia - oriunde citesti vei gasi ca in sarcina cosmarurile sunt f f dese. Eu daca va povestesc ce vise am, facem un film. Sau o depresie
Madyna - asa e cu pantalonii, trebuie luati cam dupa marimea pe care o porti acum. Eu am primit de pomana niste hainute de gravida de la o prietena de-a mea care a nascut vara trecuta si nu-mi sunt f f bune, doar pentru ca ea e mai scunda cu 10 cm si cu fundul usor mai mare. Deci tot dupa cum esti tu normal trebuie luate.
Claudia, Ralia - bun venit. Claudia, lasa varsta in pace, si eu am destui ani - neajunsul e ca se fac muuulte analize, in rest toate bune
Dienutze - cu zilele de concediu e asa: se dau prorata temporis
doar daca nu lucrezi anul intreg in companie, sau daca ai avut concedii fara plata. In pre/postnatal tu esti angajata companiei si ai dreptul la 21 de zile de co pe an. E drept ca cei de la hr sau de la personal pot pretinde ce ziceai si tu, dar atentie - in lege nu scrie in clar nicaieri asa ceva, asa ca lupta-te pentru toate zilele.
Miramar - eu cred ca e ceva in neregula cu Krelia - de 2 zile ma tot abtin sa spun asta. Chiar daca ar fi hotarat precum Laura Gartner sa nu ne mai citeasca, macar ne-ar fi scris asta. offf, sper tare sa ma insel

Pupici

monis 14

Mergi la inceput

si eu imi fac griji pt Krelia, sper sa nu se fi intamplat nimic, fereasca bunul D-zeu....

Fetele, nu vreti ca pe mail-ul comun, unde toate avem acces (si nimeni altcineva) sa lasam numarul de tel al fiecareia dintre noi si adresa de e-mail?

Ma gandesc ca asa macar nu ne mai intrebam ce-i cu noi...ce ziceti?

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

buna fetele...sa nu ma dati disparuta....
bunicul meu a murit marti...sambata il ingropam...mai multe, nu va pot spune...sunt asa trista...stiu doar ca trebuie sa fiu tare pentru buni si pentru mama....

va pup....sa aveti grija de voi si de bebei!

(am fost ieri la dr....tzutzi a mea e ok, creste, ne mai vedem peste 1 luna la triplu test....)

krelia 12+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Multumesc lui D-zeu~!

krelia imi pare rau pentru aceasta pierdere, Dumnezeu sa-l ierte!

DAR ma bucur ca tu si bebe sunteti bine!

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Asa cum am spus, eu am intrat pe mail-ul comun (cine nu are parola sa ridice manuta si sa spuna, ca trimitem prin PM) si pe coloana unde este INBOX, mai jos scrie CONTACTS.
Am intrat pe conrtacts si apoi pe casuta de sus cu "+" o singura persoana, am dat click si mi-am bagat datele mele, sunt si salvate.

Eu am facut primul pas, aveti acolo si nr meu de tel si adresa de e-mail.

Sper sa-mi urmati exemplul ca sa stim una de alta...oricum o sa ne trebuiasca nr de telefon si pt altele...mai ales atunci cand galeriile se vor tine in lant si va trebui sa stim amanunte ...c am nascut, cand, cum e bebe....samd...

o zi buna...ma intind in patut...poate fac si un

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Krelia, imi pare rau pentru pierderea suferita. Te asteptam inapoi cand vei avea timp si dispozitie.

monis 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Buna dragelor

Eu ieri am lipsit pt ca am fost la doctor la 10 sapt si...pentru ca azi am facut 11 saptamani..... si am venit profund dezamagita...pentru ca am ajuns in iasi si nu mi-a facut nimic ....in afara de a se uita pe niste analize de la urina pe care le-am repetat si in aceasta luna...mi-a zis ca analiza la urina se face in fiecare luna pe sarcina...si m-a intrebat cum sunt daca mii bine i-am zis ca in afara faptului ca vomit in fiecare dimineata e totul ok...si ca foarte rar am niste intepaturi in zona ...asa parca a ovarelor dar ca nu e ceva exagerat dar am vrut parerea ei...ca poate nu e normal si mi-a dat sa iau utrogestan....si in rest nimic mi-a zis ca sa ma duc tocmai pe la jum lui iunie la un ex echografic dar ea nu mi-a facut nimic acum...totusi au trecut 1 luna si 1 saptamana...de unde stie ea ca e inca in evolutie?????acuma sa imi explic acest lucru nu stiu....ca a scris pe o hartie sarcina in evolutie 10 saptamani...dar de unde stie daca nu mi-a facut o echografie???

m-am dus asa de entuzasmata ca am tot citit pe aici pe la voi ca a-ti auzit inimioara...eu cand am fost data trecuta la 6 sapt nu se auzea iar acum nu mi-a facut nimic.... dar mi-am facut eu o programare aici la un eco ca eu tre sa stiu daca e ok ca nu pot sta asa iresponsabila m-am gandit eu pana atunci...nu?? voi ce parere aveti??

11+

Mergi la inceput