Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata mamicute!

Pirelia, chiar m-ai distrat! Credeam ca eu sunt ultima paranoica de pe lume :)) Dar tu ma intreci, nu zici nimic pe aici dar..te chinui in vis. Stai linistita, nu esti decat o mamica cu multe temeri si atat. Visele nu reprezinta neaparat ceva, mai ales cand tu esti in permanenta ingrijorata de starea ta si a lui bebe, e clar ca subconstientul tau e suprincarat cu gandurile astea. Asa ca relaxeaza-te si nu te mai gandi deloc la rele. Visul tau inseamna ca esti ingrijorata, atat! Cred ca dupa trim 1 o sa fim mult mai calme.

Claudia, bine ai venit! Stai linistia ca nu ai apucat sa citesti tot, ne cunoastem pe parcurs. Si bine ai venit in clubul veteranelor la prima sarcina :) Si eu voi face 34 in sept, tot prima sarcina, emotii pana la cer... Sa fim optimiste si sanatoase!

Miramar, felicitari pt 12 saptamani!!! Cand ai eco morfo??

Dankutza, tot ce stiu de cantacuzino este ca nu se fac cezarine, prof de acolo nu e de acord cu aasta, de aia am fugit eu de acest spital.

Carmina, mi se pare asa de frumos sa ai copii, eu cred ca daca DD asa ti-a dat, sigur o sa va ajute sa ii faceti mari si frumosi! Mai lasati gura lumii! Sa vorbeasca doar cei care ajuta intr-adevar la cresterea si educarea lor!

Cristina boc, nu stiu cat te avantajeaza sa intri in concediu de acum, pt ca acei 85% cere ti-i da statul dupa nastere rezulta din media ultimilor 12 luni inainte de nastere, deci iti vor scadea bine veniturile. Dar in acelasi timp si riscul expunerii la mediul toxic... Ideal e sa poata sa te bage pe munca de birou, fara riscuri. Iti tin pumnii!

Bine ai revenit betty!

Fetelor, ce stiti de zuza de krelia??

Eu de maine am liber, 3 zile de odihna, abia astept! Stiti ce voi face, nu?! Sooomn!! Inca nu m-au lasat starile de somnolenta. Trebuie sa gatesc ceva si nu mai stiu ce, dati-mi, va rog, un sfat de mancare sa tina macar 3 zile si sa nu ingrase rau asa.

Va puuup!

9+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

Am o intrebare:
cum calculati sarcina: in functie de ovulatie sau de UM?
eu am avut UM in 21 martie, decia as avea maine 7 saptamani, dar dupa ovulatier as avea 5 saptamani?
cume corect?
pt ca eu nu am simptome de sarcina, desi am testul cu 2 liniunte, dorm ca Fulga si atat.. am avut cateva zile sanii mari si umflati, acum nimic..
maine am programare la eco.. am avut saptamana trecuat dar dn dr nu a considerat ca este necesar sa ma consulte, ca sa mai astept o saptamana..
innebunesc cand vad ca toate aveti greturi, rau, pofte...
soer sa fie sarcina, nu cred ca testul minte, in plus nici ciclu nu am.. iar cand mananc ma balonez..

oli 6 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

bine ai venit Claudia
Sa stii ca eu tot 36 de ani si cateva zile..am si eu multe emptii din cauza varstei dar sa speram c-o sa fie bine.
Oricum unde traiesti tu este alta viata, cred ca nu esti stresata asha cum suntem noi cele din tara.
Si mai cred ca poti face multe investigatii in sarcina pe bani suportati de stat nu?
E la noi trebuie sa ai buzunarul plin..statul nu-ti ofera nimic...decat multe piedici.ma scuzi cred ca am deviat de la subiect
Iti doresc sarcina usoara si stai linistita noi suntem aici pe forum..

lorelix 12+ sa fie sanatos/a
Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine sa ai incredere si a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Buna dimineataza!!!
Bine ai venit Claudia! sarcina usoara!
Ralia... in mod normal..dak ai ciclu regulat de 28 zile ...se calculeaza de la prima zi a ultimului ciclu... dar dak nu il ai regulat.. atunci poti sa te bazezi pe masuratorile doctorului si in functie de asta afli varsta exacta a bebelusului (eu asa am facut si fac).Oricum trebuie sa tii cont de primele masuratori.. "cat e mic..ca apoi fiecare copil se dezvolta in felul lui"...asa mi-a zis DR.
Va pupik pe toate si sa aveti o zi frumoasa... chiar dak ploua afara

bya 8+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetele...

BEBELUSUL MEU AZI A MISCAT PRIMA DATA>...foarte usor, dar a miscat....a incercat si Cris sa simta, dar cred ca numai eu simt deocamdata.
Dr a zis ca il pot simti pt ca este o sarcina destul de recenta, plus ca la al doilea il simti muuuuult mai devreme.
Eu la prima sarcina l-am simtit pe Darius la 16 saptamani.

Sunt atat de fericita..

Dau de baut!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Neata.
Ralia ma bucur sa te vad de la aspirante la viitoare mamici. Vezi ca poti calcula DPN-ul chiar aici pe site in functie de UM.
Azi-noapte am visat ca aveam un baiat care semana leit cu sotu'. Si manca lapte praf .
Vroiam sa va intreb cum va descurcati cu vitaminele ? Aseara am luat vitamina si dupa 5 secunde am vomat tot ce mancasem. Bineinteles si pastila.

9+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

BV,Cami!Ne bucuram pentru tine!!! Sa fie intr-un ceas bun!! Abia astept sa ajung si eu la acel moment!
Claudia ,bine ai venit in club !Asa cum ziceau fetele suntem multe peste 30 ...asa ca don't worry ..eu am 34 peste o luna jumate si sunt la prima sarcina ,dupa o foarte lunga asteptare !Sa ne ajute DD sa ajungem pana la capat si sa avem copii sanatosi!

miany
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Felicitari Camy.

Multumesc tuturor de incurajari. Probabil ca stresul isi spune cuvantul. Dupa-amiaza am programare la ecografie. Poate ma mai linistesc.

In rest, sunt putin anemica (mama spune ca arat ca un cadavru), glicemia putin sub limita (cica sa mananc mai mult, dar deja am luat 3 kg pana acum), si o infectie urinara pentru care va trebui sa fac urocultura. Sa vedem ce mai spune si medicul ginecolog.

Viitoare mamica in culmea fericirii 8+ (10+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

floricik, pai asa am calculat si eu si mi-a iesit ca am 6 saptamani si 6 zile. dar sora mea mi-a spus aseara ca se scad 2 saptamani de la UM si se calculeaza in functie de ovulatie, adin adin 4-5 aprilie, as avea, dupa calc acesta, 4 saptamani si 6 zile!
am 34 ade ani, e prima sarcina.. mi-o doresc ca aerul! cred ca devin paranoica!
pana maine cand ajung la Dr. cred ca innebunesc. junghiuri ca mai multe fete de pe forum .. am simtit si eu.. am luat un nos-pa..
va scriu maine sa va zic de BB meu..

oli 6 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Floricik eu numai de azi incep sa iau vitamine, mi-am cumparat Centrum Materna.... in sarcina cu Darius m-am simtit bine de la ele.

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput