Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(17)
Raspunsuri - Pagina 15
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Ramonika, Lidia74, Dienutze, Miany75 multumesc mult de raspuns. M-ati linistit. Si sora-mea zice ca e normal. Incepe sa creasca uterul. Totusi am luat un No-Spa pentru siguranta. Mie asa de frica sa nu pierd sarcina. Pana ajung in trimestrul II cred ca o sa albesc. Junghiuletele nu sunt foarte puternice. Simt doar ceva, ca un mic curent. Nu sunt dureri mari si nici nu am vreo sangerare. Voi stiti ceva de dr Briceag de la Cantacuzino? Eu am fost pacienta Cezarei Bucur dar a inceput sa ma dea laoparte. Ma da pe mana dr Bechir sau Chadi si eu nu vreau. Ma gandeam la Briceag. Am auzit de bine de el de la o persoana. Voi stiti ceva de el? Pupici 7+ |
Eu sunt la doc Dan Secara (are cabinet particular)

12+Mariana
Mazarica
clau_dia spune:
Salutari tuturor viitoarelor mamici. Nu am reusit sa citesc chiar tot ce ati scris voi pana acum dar primele 4 pagini m-au facut sa rad cu lacrimi. Cred ca de asta avea nevoie bebele meu. Sunt si eu insarcinata, azi facem 6 saptamani si am emorii foarte mari. E prima sarcina chiar daca am deja 36 de ani (oi fi cea mai batrana de aici????) dar ma simt tanara si plina de viata. Si nu am deocamdata nici o problema cu greturile. Poate doar niste pofte ciudate cum inainte nu aveam (de asta am si incetat sa citesc despre branzica de acasa!!!! ca aici nu am de unde lua asa ceva). Sotului inca nu-i vine a crede ca vom primi cadou de Craciun un bebic mic si dragut asa ca deocamdata ne ignora
. Dar o sa se dea el pe brazda mai incolo. Il vad ca se lupta cu tot felul de emotii, de la exaltare la nepasare
. Ma bucur mult ca v-am gasit am nevoie sa citesc despre cum se simt alte mamici in devenire mai ales ca aici sunt cam singurica. Va salut pe toate si sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si bebelusi super frumosi si sanatosi ![]()
dymomo77 spune:
Bine ai venit cla udia sarcina cat mai usoara si bb sanatos. Eu una nu am avut nici o problema cu greturile(absolut deloc) asa ca esti norocoasa(la fel ca mine). Despre varsta.. si eu fac sapt viitoare 32 si sunt la prima sarcina.
14+
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Fetiliii am gasit la scutece fulguleti de nov.dec2006 Le-am scris un mesaj, poate ca nu vor sa avem denumirea ca a lor!!! |
fulguleti nu e acelasi lucru cu fulgusori
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
Ramonika spune:
in al doilea rand, neata ![]()
azi iar am de munca, nu stiu daca o sa mai pot intra.
o zi usoara va doresc
la Iasi ploua 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
A_driana spune:
neata...eu raportez stari de rau non stop...greata, varsaturi, greata, varsaturi.....tot asa o tin...
referitor la cele doua teste, la ambele mi-a iesit baiat...asa cum cred si eu, asa cum zice si familia, cum cred toti......
bine ai venit claudia, sarcina usoara si bebel sanatos 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
9+
strumfulet + poza strumfulet + poze
Pirelia spune:
Neata, ofer limonada celor care vor.
Bun venit noilor buticute.
Fetelor, sunt putin ingrijorata. Cine stie sa interpreteze vise?
Am visat ca ma duceam la toaleta sa urinez si am vazut cateva pete de sange pe chilot. Apoi, spre final imi curgea sange odata cu urina si la sfarsit de tot a cazut si balonul cu micutul meu. Era transparent si foarte mic, neformat complet, si plangeam si imi tot curgea sange si incepuse sa ma doara. M-am trezit foarte speriata si nu am mai putut dormi, cum atipeam cum incepeam sa visez iar toaleta si eu, si ma trezeam. Am preferat sa stau treaza decat sa mai am un asemenea cosmar. Oare ce sa fie?
PS.: In ambele teste mi-a iesit baiat. Exact ce imi doresc si eu.
Viitoare mamica in culmea fericirii 8+ (10+)
Lidia74 spune:
Bine ai venit Claudia. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Nu te gandi ca esti cea mai in varsta; important e ca te simti bine, plina de viata. Eu am 34 de ani si sunt la primul bebe. Asa ca...wellcome in the club!!!
In alta ordine de idei, azi noapte am poftit la cascaval, am luat 2 inghitituri si nu mi-a placut deloc iar azi dimineata am dat de 3 ori la ratuste.![]()
Sa aveti o zi minunata.
12+
pishko spune:
Pirelia, nu intra in panica. Cosmarurile in timpul sarcinii sunt perfect normale si nu prevestesc nimic. Visul tau nu inseamna decat ca esti f stresata sa nu ti se intample ceva. Stai linistita, ca ai sa vezi cu cat te vei apropia mai mult de trimestrul II o sa incepi sa te relaxezi si nu vei mai avea nici un fel de vise. Ai grija de tine si stai linistita ca asta-i cel mai important. 
pishko
+14 
Miramar spune:
Azi am implinit 12 saptmani dau limonada si ceai si bere fara alcool si prajituri si...branzica cu rosii
la toata lumea.
Clau_dia si eu implinesc 33 in iulie, tot la prima sarcina dupa 4 ani de chin. Spiritul conteaza si bebeii nostrii sa fi sanatosi.
Mie fetita mi-a iesit la ambele teste si mai facusem unul in trecut dar nu stiu pe unde l-am pus tot fetita, bine nu ca as crede prea mult in ele. Oricum nu conteaza copil sa fie si sanatos ca mami si tati oricum il adora.
Kreliaaaaaa unde esti????
12+