Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(17)
Raspunsuri - Pagina 18
monis5 spune:
Myrella - fa o investie pentru linistea ta si fa-ti o echo la un cabinet de specialitate.
Cel mai rapid si simplu 
monis
14
Pirelia spune:
krelia, imi pare rau pentru pierderea suferita. Speram sa te avem cat mai curand in randurile noastre.
Camy, buna ideea. Eu nu am parola. Daca se poate sa imi parvina si mie ar fi super.
Viitoare mamica in culmea fericirii 8+ (10+)
vias spune:
Pirelia ai PM cu parola 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
vias spune:

Simonette, scumpa noastra, La Multi Ani, sa fii sanatoasa, sa-ti dea DD fetita pe care ti-o doresti, sa fiti sanatoase amandoua.
Toate dorintele tale sa se indeplineasca! 

ingerasul Darius-Andrei
13+
POZE
vias spune:
ceva de mancat si de baut primim si noi????????? ![]()
![]()
![]()
Hai ca maine primim si de la Floricik ![]()
![]()
ingerasul Darius-Andrei
13+
POZE
carminabulina spune:
Buna fetelor!
Am o mica pauza ca puiu mic doarme si am intrat sa citesc ce ati m-ai facut.
Cosmarurile de genul asta sunt normale in sarcina. Si eu am avut nenumarate...Si din pacate nu se termina o data cu primul trimestru
.
Camy felicitari!!! Sau felicitari samburelului, e foarte puternic se pare
. Eu primul copil l-am simti la 18 saptamani pe al doilea la 22 de saptamani si eram panicata ca si eu aizisem ca pe al doilea il simiti mult mai devreme. Se pare ca nu-i o regula.
Mirela foarte bine ca te duci sa faci o eco in alta parte sa te linistesti. Eu daca nu vad la eco ca bebe misca si e bine nu mai cred nimic si stiu ce zic ca sunt patita.
pe de alta parte pe vremuri cand nu erau ecografe trebuia sa aiincerdere in ce spunea medicul.
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum
8+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
carminabulina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dienutze [ Carmina, mi se pare asa de frumos sa ai copii, eu cred ca daca DD asa ti-a dat, sigur o sa va ajute sa ii faceti mari si frumosi! Mai lasati gura lumii! Sa vorbeasca doar cei care ajuta intr-adevar la cresterea si educarea lor! |
Din pacate persoana care a spus asta m-a ajutat la cresterea celor 2 copii si probabil o face si cu acum dar chiar si asa mi se pare foarte urat sa spui asta mai ales in cazul in care noi am decis sa-l avem si ne bucuram de el. Nu vad de ce nu am merita sa fim felicitati? Doar pentru ca tie iti dispalace ideea de a avea multi copii?
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum
8+ cu bb3 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
monis5 spune:

eu nu stiu sa pun emoticon ca si Cami, dar LA MULTI ANI!!!! si toate bune pentru SIMONETTE si Magdaz_ina

monis
14
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralia Am o intrebare: cum calculati sarcina: in functie de ovulatie sau de UM? eu am avut UM in 21 martie, decia as avea maine 7 saptamani, dar dupa ovulatier as avea 5 saptamani? cume corect? pt ca eu nu am simptome de sarcina, desi am testul cu 2 liniunte, dorm ca Fulga si atat.. am avut cateva zile sanii mari si umflati, acum nimic.. maine am programare la eco.. am avut saptamana trecuat dar dn dr nu a considerat ca este necesar sa ma consulte, ca sa mai astept o saptamana.. innebunesc cand vad ca toate aveti greturi, rau, pofte... soer sa fie sarcina, nu cred ca testul minte, in plus nici ciclu nu am.. iar cand mananc ma balonez.. oli 6 saptamani + |
Stai linistita si mai bine bucurate ca nu ai gretzuri, nu sunt chiar asa de placute. Se spune ca ele se manifesta la 50-90% din gravide. Nasa mea, de exemplu, nu a avut nimic nimic 9 luni, doar burtica mare-mare.
Ginecologii calculeaza varsta sarcinii dupa um pt ca nu se poate stabili exact cand s-au contopit ovulul cu spermatozoidul. Dar ecograful stabileste mai exact varsta lu bb dupa masuratorile pe care le face, adica dupa dimensiuni.
6+asa incepe odiseea mea