Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(17)
Raspunsuri - Pagina 13
miany75 spune:
Dienutze,e normal sa ai emotii si eu am avut de numa...Iti tin pumnii!!
Sa auzim de bine!!![]()
miany
13+
simonette spune:

Io mi-s balonataaaaa!
Peste putin timp plec acasik la iepurasii mei...Asa ca vb maine de-acum!!! O seara frumoasa si somn usor la burtici!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Madyna spune:
Monis si eu mi-am luat pantaloni cu burta, numai ca am facut o prostie (cred) luandu-mi mai mari decat ar trebui. Adica eu faceam 34-36 sau XS si S si pantalonii de gravidutza i-am luat 40 si M (!!!) ca am zis daca imi creste burta peste noapte si nu ma mai incap dup-aia
Cum am mai spus mie n-ai ce sa imi ceri ca sunt prea varza, blonda pe par si mai ales pe creier, la 24 de ani si
, show-ul total.![]()
Acum bineanteles ca stau si ma uit acum luuuuung la pantalonii husa de camion pe care i-am achizitionat, ca am luat 3 sa fie, si ma gandesc, ok cand o sa fiu ain luna a 80-a am cu ce sa ma imbrac da' acu' ce pun pe mine?? 

Aaaa si n-am zis ca mi-am luat si bluze da' S, din alea cu burtica numai ca burtica mea e mai mica decat locul pe care il rezerva bluza burticii...
Asa ca fetele care a-ti mai avut bebei, spuneti-mi si mie, cate talii se schimba pe timpul sarcinii asa in general.. adica macar sa stiu daca o sa ajung sa port vara asta pantalonii ce i-am luat, si burtica cand o sa creasca mai substantial?![]()
![]()

Madyna spune:
Carmina bine ai venit!! Sa te incurajez un pic: am eu o surioara mai mare care are 27 de ani si e insarcinata acum in luna a 6-a cu al 4-lea bebe si e foarte happy chiar daca gurile rele si invidioase mai critica, parca trebuie sa vina ei sa se ocupe de bebe tau! Asa ca fii curajoasa si tu stii cel mai bine ce iti doresti si copii iti aduc mai multe bucurii decat orice avere sau cariera! De fapt cariera de mamica e cea mai frumoasa din lume
si tu tocmai iti dai doctoratul
![]()

Madyna spune:
Mor de ras cu testele alea..
Mie mi-a iesit la amandoua baietzel dar am facut si pentru sora mea care stie sigur ca e baiat si a iesit fata.
Si mi-am facut si mie si ar fi trebuit sa fiu baiat!!!

Lidia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madyna Carmina bine ai venit!! Sa te incurajez un pic: am eu o surioara mai mare care are 27 de ani si e insarcinata acum in luna a 6-a cu al 4-lea bebe si e foarte happy chiar daca gurile rele si invidioase mai critica, parca trebuie sa vina ei sa se ocupe de bebe tau! Asa ca fii curajoasa si tu stii cel mai bine ce iti doresti si copii iti aduc mai multe bucurii decat orice avere sau cariera! De fapt cariera de mamica e cea mai frumoasa din lume ![]() si tu tocmai iti dai doctoratul![]() ![]() |
Uah....4 copii...fetelor chiar va admir...

12+
edelyia spune:
buna seara burticute!imi place schimbarea...fulgusori
eu raportez stari de greata si
mai ales seara,plus arsuri de stomac .sper sa mai treaca de acum din simptomele astea.apropo de test...f amuzant...mie mi`a iesit fetita si chiar am visat ca voi avea fetita,dar deh visele din timpul sarcinii nu`s valabile
, desi sotul vrea mai mult baietel...
nu conteaza sanatos sa fie! apropo de nume noi ne`am hotarat pt.baiat arnold-cristian si pt.fetita ingrid-raisa.
va pup
somnic usor sa aveti
delia
10+
vias spune:
faine testele...mi-a iesit la amandoua fata...dar sper sa am baiat..![]()
...oricum...nu-i adevarat...
Mie inca mi-e rau...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
Madyna spune:
Camy ma mir ca ti-e asa rau la 13 saptamani, eu ma gandeam ca numai la inceput trebuie sa iti fie..
Eu de exemplu am greturi dar mi-e foame in acelasi timp si mai ales nu am vomitat niciodata.
Bunica mea zice ca daca ti-e rau tare inseamna ca v-a avea bebe muuuult par... Da' astea-s superstitii... cat par poate sa aiba !? Doar n-o fi Yeti !!![]()
simina_kin spune:
Fetiliii am gasit la scutece fulguleti de nov.dec2006
Le-am scris un mesaj, poate ca nu vor sa avem denumirea ca a lor!!!
Sunt melancolica

fetele mele de la Mamici de ghiocei de martie-aprilie2009 au incheiat odiseea acum ,si ,s-au mutat la scutece!!!
Au trecut prin multe impreuna , si bucurii si necazuri, dar au devenit un grup fff legat si se sustin una pe cealalta!!
Sa dea Dumnezeu sa ajungem si noi la fel

12+
Mariana
Mazarica