Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

M-a sunat Dr sa-mi spuna ca rezultatele sunt bune si ma asteapta saptamana viitoare la eco! Papa Nicolau -normal, Toxoplasmoza-am imunitate, Rubeola-am imunitate, Cito-megalo-virus-am imunitate si toate celelalte sunt in limite normale!!! Dau o limonada

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Eu vreau limo Simonette - felicitari!!! super testele tale
si nu te mai juca cu sie-uri de astea - ala dat de tine e ciudat, eu am pus mai multe luni de conceptie si in toate iese fata, adica in orice luna a anului l-as face tot fata ar iesi, ceea ce....

monis 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Carmina, dr meu mi-a zis ca morfofetala si dublu test le face pana in maxim 13 saptamani si o zi doua.
Se fac in aceeasi zi.
Bafta! Eu am pe 19 mai! Va tin la curent.

9+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Fetelor, eu stiu ca se iau proportional ca nr de zile de concediu de odihna cate ai fost la munca pana intri in concediu prenatal, deci nu toate 21 sa zic. Mai sap, dar asa stiu la ora asta.

9+
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Buna fetele,

Sunt si eu de accord cu fulgusori, desi la mine o sa fie o Craciunita sau un Craciunel. Asta numai daca totul merge bine. Doamne Ajuta.
Eu am acum 7 saptamani si 3 zile. Am simtit astazi niste junghiulete prin uter. Nu foarte dese si nici foarte puternice. E normal? Incepe deja sa se mareasca uterul? Pun mana pe telefon sa ma duc la dr? Am intrat deja in panica. Am avut o sarcina oprita din evolutie. De fapt era sacul gestational gol. Si acum, mor de frica pentru orice.

As mai avea cateva intrebari. Ce inseamna bitest? Dr mi-a recomandat sa-l fac. Este o ecografie? Test de sange? Amandoua? Cat de sigur e? Unde sa-l fac? Ea mi-a recomandat sa-l fac la 12 saptamani la Adela Dinu la Dacia Medical Center. Sa ma duc la altcineva? Si unde? Cam cat costa?

Multumesc mult pentru raspunsuri.

7+
DANKUTZAunele junghiuri prin burtica sunt absolut normale..si eu am avut asa la inceputul sarcinii(cand tuseam -ca am fost racita la un moment dat -ma durea in ambele parti)...stai linistita nu e ceva anormal..important e sa nu ai sangerari si sa nu fie dureri persistente. ..crede-ma si eu am fost stresata ..am pierdut o sarcina acu aproape 8 ani..Legat de bitest ,asta presupune o echografie si o recoltare de sange...intre sapt 12-14..La noi la Cluj e 150 ron..eu tocmai l-am facut azi..

miany
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

deinutze, multumesc frumos. Eu pe 8 iunie o sa am 13 saptamani si 3 zile cand fac morfofetala ebine sau e prea tarziu? Si spui ca in aceiasi zi ar fi bine sa merg si la un laborator sa fac dublu test? Medicover face? sau medlife?

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna ,mamici de fulgusori (si celor mai noi dintre noi)!Suna bine asa ,imi place!
Abia am reusit sa ajung acasa de azi dimineata..am fost la dublu test si sunt in ...totul e k..[;)
Dupa echo ..am 13 saptamani si 5 zile asa ca ..marim lista cu cele de trim II ..si la mai mare!!
cred ca trebuie sa mi schimb si semnatura

P.S ce teste ati facut sa vedeti ce este?!

miany
12+

Mergi la inceput

Bravo fetelor de trim II
Dar sa stiti ca venim si noi ...repede repede

Dankutza, eu fac la polisano, acolo e medicul meu. Dar da un telefon pe unde ziceai tu si intreaba, eu stiu ca se fac in aceeasi zi, eco cu analiza, sa te interesezi sa ai timp.

Uite, Miani75, a facut la 13 sapt si 5 zile, deci e super ok cum esti tu preogramata. Bafta! Sa auzim numai lucruri frumoase!

Bravo Miani, abia astept sa va dau si eu vesti bune, am niste emotii :)

9+
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Simonette multumim pt site-ul unde se determina sexul bebeului. Chiar m-am amuzat un pic...Culmea e ca eu imi doresc o fetita insa cand am aflat ca sunt insarcinata am simtit ca parca e baiat. Testul de pe site zice ca la mine o sa fie fata...yuuuhhuuu....Ce bine ar fi...Om vedea...Pe site-ul trimis de larisel imi iese insa baiat...hi hi

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la mine a iesit baiat

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput