Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Techila cate kilograme ai luat? Stiu ca ai gemenushi baietei, adica .
Am vazut ca ai luat caruciorul din Ungaria, frumos, l-am admirat, dar ai facut ceva pana acolo.

Monica, ce bine ca ai pus lucrurile in miscare la tine la firma. Va fi benefic pt toata lumea sa puna lucrurile ca lumea la punct.

Clau 20+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pentru cumparaturi sa stiti ca intre 21 si 24 mai este Baby Expo la sala polivalenta. MErita mers si vazut una alta, eventual si cumparat Eu ma voi duce sigur si poate cine stie, cu ocazia asta am putea pune si de o intalnire

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

fetelor destepte, faceti-va mila si deschideti un capitol nou
nu am luat exagerat de multe kg, am luat 8, dar le-am pus numai pe burta si ma misc ff greu, ma doare spatele de mor si deja ca sa schimb pozitia in pat ma impinge Sotz...I-am spus doctoritei toate astea si mi-a zis sa ma astept la mult mai rau....am mers la inot de cateva ori, dar tocmai s-a gasit o bacterie la bazin si nu mai pot merge. pacat, ca ma ajuta f bine...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (21+) de 2 copii cu putze baietzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata!
Eu deja am facut schimb de locuri in pat cu sotul ca trebuia sa-l sar ca sa ma duc la baie. Si asta se intampla de cateva ori pe noapte.

Iulia 17+ cu "probabil" Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata si de la noi cei morcoviti astazi!
Am fost aseara la cabinet la consultatie si bebe e ok. Ramane tot baiat, asa cum stiam de prima data si a fost frumos sa-l vad din nou. Astea sunt vestile bune.
Din categoria cealalta, se pare ca am un col foarte frumos si lung (stiu ca a fost o discutie pe dimensiunile astea), inchis pe 4,7cm si, se pare, deschis pe interior pe 8mm. Probabil si de la atata tusit si suflat nasul cu putere, si de la perioadele de hipertonie a uterului. (Evident, cand sa merg sa-i arat medicului, era moale ca untul.) Asa ca tratament cu paracetamol, Olynth, sirop de tuse, strepsils. (M-am chinuit ingrozitor sa nu iau nimic de sambata pana azi.) Si, evident, odihna... Ori aici incepe calvarul fiindca nu am nici o ruda mai aproape de 400km, la munca am primit sarcini in plus in vara asta plus doctoratul pe care trebuie sa-l finalizez intr-un fel. Ca sa nu mai vorbesc de lucrurile marunte gen dus copilul la gradinita, spalat, mancare etc. Colac peste pupaza, sotul meu a fost promovat la serviciu, ceea ce nu inseamna neaparat salariu mai mare ci volum dublu de munca, in sensul ca i s-au dat sarcini in plus dar a fost anuntat ca nu va renunta la nimic din ceea ce facea pana acum. Asa ca astazi de dimineata deja ni s-au intins arcurile la amandoi si am inceput ziua rau.
Gata, m-am plans!

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata
Am schmbat semnatura...23 de saptCu D-zeu inainte pana la 40 pt toate dintre noi

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 23+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata fetelor!!!Eu am dormit azi noapte fff rau si nu stiu de ce...vreo 2 ore numai m-am zvarcolit in pat...si eu si sotul...in fine a trece sumva si ziua de azi...

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Buna, fetele, referitor la sporul de 75% vreau sa va spun ca la mine nu mai apare pe fluturasul de aprilie. Azi am avut o mare dezamagire.

Ioana

Ioana, ce veste urata...ma gandeam eu ca asa va fi...pacat ca au investit in noi sa ne formeze si acum isi bat joc de noi...

Monica, sper ca ai rezolvat la serviciu

Bia, stiu ca e greu...si eu am si parintii si socrii in alt oras...sper sa ma descurc totusi...sa ai mare grija de tine!

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

biaz,daca ai sti ce te intelegTu ai avut vorbe linistitoare pentru toatee,ai fost intelegatoare intotdeauna
Si eu am plins asa,de neputinta azi-dimineata,in primul rind m-au durut oasele de la picioare toata noaptea,de m-am zvircolit de durere,azi am aranjat sa ramin acasa si acasa..jale,eu nu ma deplasez decit limitat datorita evident....uterului care nu este elastic ma iau imediat dureri,ma asez in pat (sa traiasca!offffffffffffffff).Sotul grabit,iaurtul expirat,altele la fel,,tata s-a dus la alimentara mi-a adus ce s-a gindit de pe acolo,maninca daca ai ce...eu nu ma deplasez,am plins de neputinta..Burta a inceput sa ma doara..cu Dumnezeu inainte..intii o sa stau citeva ore in pat si pe urma,sa vad ce mai prepar de mincare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata!

Monica si Roxxy80, ma bucur ca sunteti mai linistite!
Ionika, eu am facut doar dry test-ul, doctorul nici nu mi-a recomandat sa mai fac si TT. Am fost multe discutii pe aceasta tema ca aceste teste oricum nu sunt relevante!
Biaz29, tot ce conteaza este ca bebita este bine! Pentru restul vei gasi tu rezolvare caci esti o persoana inteleapta, nu paranoica ca noi !

21+ cu

Floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

kiki_cri si ioana,pentru ce primeati voi spor 75%?si acum nu mai apare?

Mergi la inceput