Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)
Raspunsuri - Pagina 22
happy_uka spune:
Buna seara! Revin si eu dupa vacanta ...mi-am facut temele, v-am citit la zi, ma bucur ca sunteti bine 
Apelez la voi sa ma linistiti (daca e cazul)..mi s-a intamplat sa racesc intr-una din seri - era racoare - si evident am facut un inceput de cistita..panica, tara straina..primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost clasca sticla cu apa fierbinte care intr-adevar a ajutat, a diminuat durerile, apoi am luat Urinal , permis in sarcina de altfel.
Acum ma simt bine dar inca nu am ajuns la dr sa intreb daca era sau nu permisa sticla aia fierbinte pe vezica (departe de bebe zic eu ) ..cineva mi-a zis ca i-a facut rau lui bebe ...stiti ceva despre asta? Nici nu mi-a trecut prin cap ca i-ar dauna prntesei mele...
Stau de cateva zile cu nervii intinsi la maxim, o simt miscandu-se, dar parca nu la fel de energic (deh,paranoia)
Va multumesc si va pup pe toate! Noapte buna , vise frumoase 
Uka,
19+ 
mimika spune:
Corpul uman are mecanisme de termoreglare, s-o fi incalzit si BB un pic, dar nu i s-a intamplat nimic, stai linistita. Daca ai sta cu dansa la soare, chiar si soare bland de dimineata, n-ai simti ca se incalzeste? Si nu ti-ai face probleme ca se coace BB, nu?
21+
Alexandru Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
happy_uka spune:
mimika, merci de raspuns...asa ma gandeam si eu da-s panicoasa rau..acum in timp ce-ti scriu bebita mea imi da semne ca e bine (11 e ora ei de trezire ) asa ca ma linistesc ..
of ce bine ca existati..
pupici pt grasuneii tai 
Uka,
20+
Printesa noastra
http://family.webshots.com/album/571720534NsfhZm
claucia spune:
Happy Uca, nu strici asa usor pe bebe. pe de alta parte nu e ok sa fie prea fierbinte in zona, nici bai indelungate nici cu apa fierbinte. Nu strica bebe dar se face vasodilatiatie si nu e cel mai indicat.
Roxxy bravo, asa vreau, ce frumos ca vin sa te ajute parintii. Foarte bine. Stiu cum este in parc cu copiii, si eu merg cu Alessia insa mergem de manuta sau pe trici ca ea nu mai merge cu caruciorul de mult, si eu ma bucur ca nu l-as fi dat de la ea la surioara sa nu o supar pe Alessia. Si asa nu prea isi imparte jucariile. BIne ca cea mica va fi mica tare si nu va vrea jucarii vreo 3 luni cel putin. Scaun de masa iarasi nu mai folosim, mananca la masa mare cu noi sau pe canapea cu bona (pe cea de piele ca pe cealalta nu mai are voie de cand a intins niste almette cu danonino pe ea
). Eu o mai ridicam sa o pun in scaunul de masina dar acum se urca singura si eu ii pun curelusele. dar tot o mai iau in brate ca mi-e draga tare si o strang bine la piept, numai ca merg repede la o canapea si ne asezam acolo.
In parc e greu, asa e, vrea pe tobogan si nu poate cateodata sa urce desi s-a perfectiuonat si aici, vrea sa ne jucam in nisip si pozitia nu e f comoda, la carrefour vrea sa vada pe top-top, iepurii care nu sunt si ei pusi mai jos ci sus, etc.
STIU sigur ca bebita ta o sa stea la mami pana la 37 implinite (de atunci nu mai e prematur ci la termen) si nastem amandoua la inceputul lui septembrie ok?
Cu pozitia pe scaun, asa mi-a zis si mie dr, sa nu stau chiar in fund dreapta, ci pe spate ca sefii, sa nu preseze bb direct pe col ci intr-o parte asa, sa nu vina chiar perpendicular, in fine intelegi tu.
ce bine ca o sa ai ajutor, uite asa vreau eu sa vina bona cand vine bb2, pe la 9-10 si sa plece dupa ce o culca pe alessia pe la 2-3, ce, nu ma descurc cu bb mic dimineata si cu bb mare care face nani si bb mic care probabil tot doarme pana vine tati pe la 6-7? Daca dorm amandoua zanele stau si pe DC! ![]()
Clau
20+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
adimercedes spune:
Cristina_ana, Monica, multumesc pt incurajari. Am intrat in sapt 18, deci ma astept sa simt si eu bocanelile in curand...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine.
O zi cat mai buna sa aveti 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
techila spune:
buna dimineata si de la noi. va doresc o zi usoara!!
am reusit sa pun si la semnatura acolo 21+ ca sa stiti si despre noi cat de mari suntem.
mi-e asa o lene si nu am chef de munca
....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (21+) de 2 copii cu putze baietzesti
claucia spune:
Buna dimineata si de la noi,
Nici eu nu am chef de munca, dar avand in vedere ca maine plecam la munte in loc sa merg la birou parca parca suna mai bine.
si ne intoarcem duminica.
In rest mai nimic, totul la fel...astept sa se faca maine ca sa schimb saptamana (eu schimb vinerea) si mai astept sa se faca si astazi 5 sa plecam acasa. Si mai astept sa mai puneti un subiect de discutie aici sa mai trag un ochi, sa mai zic ceva...
Clau
20+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Emy10 Techila chiar sunt curioasa in cate saptamani esti cand vad cate lucrusoare frumoase ai luat la bebei! Eu nu m-am miscat sa cumpar nimic inca, mereu zic ca mai este destul timp. 21+ cu ![]() Floricica |
eu am cumparat de acum macar caruciorul ca de-abia am gasit ceva potrivit, l-am adus de departe si din cauza ca sunt deja cat balena, am restrictii la mersul cu masina pe distante mari, asa ca alta solutie nu am avut...nu mai am cand bantui prin lume dupa lucruri.
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (21+) de 2 copii cu putze baietzesti