Mimika, daca lucrezi la stat eu stiam ca nu se primeste acel salariu pt nasterea copilului, pt. cei de la stat nu e valabil contractul colectiv de munca. Cel putin asa stiu eu.
17+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Unombun, sporul de 75% este/era pentru cei care lucreaza cu fonduri europene.
Ioana, cum nu mai apare acest spor pentru aprilie??? Nu lucrai exclusiv cu fondurile europene?
In legatura cu acel salariu mediu acordat la nastere conform Contractului colectiv de munca si eu stiu ca cei care lucreaza la stat nu beneficiaza de el!
21+ cu 
Floricica
Stati cuminti sa va fac capitol
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Neata fetele!
Danuta1979 eu tocmai azi am intrebat la HR despre zilele de CO si mi s-a spus sa le iau pe toate (adica 24 zile) in cursul acestui an ptr. ca ele pot fii reportate la anul dar atunci eu voi in concediu de maternitate si practic le vio pierde dc nu le iau in conditiile in care sunt programata in septembrie sa nasc.
Fetelor asta noapte am avut carcei la un picior si a fost ingrozitor. va rog dati-mi un sfat cu ce pot face. Carceii sunt cauzati de lipsa de ceva (gen magneziu)? Am voie sa iau magne b6 in perioada sarcinii?
Sa aveti o zi usoara!