Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(122)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Multumesc pentru raspunsuri! Maine ma inshuruez in tanti aia are mi-a dezinformat motanul.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Intreb si eu, va place lista in mijlocul paginii? Ca eu tare as modifica-o, si asa am vazut si la alte odisei, dar nu sunt eu sefu aici.
Danadelia a nascut, stiu si cand i-am facut galerie si cred ca am primit PM de la ea. Datele de la Anca le aveti?
Cine are timp si rabdare sa arunce un ochi pe lista sa vada daca e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

FELICITARI ANCA!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Anca, felicitari pentru ghiocel!!! Refacere rapida si va asteptam la scutecele!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

mi se pare ok.
cred ca daca le-am alinia la stanga ar fi mai usor de citit. parerea mea.
si mi se pare ok cu asteptam vesti de la ...

topicul nu cred ca ar mai trebui sa se numeasca mamici de ghiocei. ca doar discutiile principale ar trebui sa fie despre ghiocei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

CRIS_TIANUS da, al meu a facut reactia dupa o luna jumate, aproape doua, dar m-a avertizat pediatra de cand l-a vazut ca o sa apara asa ceva. So, fetelor, daca ii apare o bubita pe mana acolo unde i-a facut vaccinul, nu va speriati, vaccinul asta e bomba cu reactie intarziata.

Stie cineva cum l-as mai putea convinge pe pui sa se mufeze? Cand vede titi parca l-a muscat un sharpe de fund, se pune pe urlat

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

Pune pe sfarcul la tzitzi putin sirop dulce sau compot (sa nu pui miere...ca e periculoasa)o sa-i placa. poate ai succes...eu am incercat, dar a fost un succes scurt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

mi se pare ok.
si mi se pare ok cu asteptam vesti de la ...

topicul nu cred ca ar mai trebui sa se numeasca mamici de ghiocei. ca doar discutiile principale ar trebui sa fie despre ghiocei.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Multumesc!
Eu nu vad rostul link-urilor utile, de vreme ce cand apare o problema o dezbatem pe forum, inclusiv cu linkuri sau postari pe blogul nostru.
Vad ca nici multe dintre alte odisei nu au asa ceva.
Promit ca incerc sa refac lista de sarbatoriti dar s-a trezit pisica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Ei, a nascut Anca, felicitari si numai bine!

Ce am mai retinut:
- re. vaccin de 2 luni, noi il vom cumpara, am inteles ca are in plus chestia anti-meningita ;
- ... acum incerc sa-mi amintesc ce s-a mai discutat
- aha, Galusca, si eu il tin pe bebe in pat destul de mult si este foarte fericit si linistit; cel mai bine doarme cu noi;
- programul "de zi" al lui bebe: somn mai mult decat pana acum, Monvas parca si tu spuneai ceva asemanator, nu? Azi ne-am plimbat 3 ore si a dormit non-stop ; Monvas, tare faza cu "sa traga si el macar de politete"
- scoica se prinde in spate, cu spatele la sensul de mers, e explicat Ayla f bine de ce;
- Ayla, Luana este simpatica foc!
- Florinela, , intr-adevar ideea cu PM daca nu se raspunde pe forum sau este o chestie care nu e de interes general (ex. Polizu) este f buna, am mai procedat si eu asa;
- dosarul se depune intr-adevar dupa terminarea concediului de maternitate;
- si la noi a facut bubita de pe manuta cam la o luna dupa vaccin, dar....I-AM TOT FACUT BAITA, NU NI S-A SPUS SA NU-L UDAM ACOLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gata, atat am retinut

tuturor!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Petra, mami de Bogdanel...cum va este cum cresteti?
Ce vavin ai cumparat pentru bebe Infarix Hexa....si pe mine ma intereseaza...il faci la Polizu?
Eu acolo vroiam sa-l fac,mi-e frica la astea la policlinica.....noi am facut o diaree si se pare ca avem o intoleranta la lactoza....vreau sa-i fac vineri niste investigatii la laborataor sa ma dumiresc ce si cum, ca m-am saturat de burtica dureroasa si caca cu schincit si bazait..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ZoRi

Ciao mamici!
N-am mai intrat de ceva timp deoarece sambata am avut botezul si a fost o nebunie!
N-am apucat sa le multumesc din suflet pentru pozele de pe site lui Monica si lui Alex. voua si Luanei.
Paul a fost tare cuminte la botez, doar a facut ochii mari si a zambit preotului. O sa incerc sa pun poze de la botez daca nu reusesc poate ma ajuta din nou Monica .
Ieri am fost la control la neonatologul lui, care a fost foarte multumita de Paul. Si vom incepe diversificarea de saptamana asta: suc de morcovi la o masa si cereale la o alta masa. La inceput cate putin, marind cantitatea in fiecare zi cate putin. Sunt tare curioasa cum va reactiona puiul la papica asta sper sa fie bine.

Gaza si lui Paul i-au aparut niste bubite rosii pe fata, dr mi-a spus ca e dermatita grasoasa si ii curat fata cu putin spirt si il dau cu o crema (Dermalibour). Si-a revenit foarte bine.

Paul doarme din ce in ce mai putin ziua dar noaptea doarme 7-8 ore continuu. Dar noi avem deja 4 luni si o saptamana.
Are si el zile cand doarme cam de 3 ori ziua cate 1-2 ore sau de 2 ori cate 3 ore.Acum de ex a adormit de la 10.30 si inca .
Si inca ceva eu cred ca i-au disparut colicii. Nu se mai strange si nu mai plange decat cand vrea in brate . A devenit un smecher cum il punem jos cum parca l-am pune pe arici .

Multa sanatate si pupici tuturor!

ZoRi mamica de Alexandru-Paul

ZoRi sa va fie de bine botezul. Ma intreb de ce incepeti diversificarea atat de devreme? Aici se recomanda sa se astepte pana a 6 luni, in toate brosurile ce le am de la spital, centrul medical si pe site-ul asigurarii de sanatate etc tot asa zice.
Daca nu exista un motiv a naibi de serios sa fii atenta sa nu fie dr depasit.....

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

mi se pare ok.

Numai ca n-ai idee ce urat apare, pt ca nu la toate datele e trecut anul (dar remediem), si la unele e doar o cifra (de ex 1 aprilie, nu 01 aprilie).

Mergi la inceput

denisamada, mergi tu ca si pe mine tot asa m-a lamurit al meu cu alea 42 de zile.....bine ca am fost ca-mi expira negatia de la sect.1.....ca el a inteles ca depunem toate dosarele odata.
Cand termini medicalul, alea 126 zile, cu data imediat urmatoare nu te mai plateste CAS prin angajator, ci contractul se suspenda cat stai tu acasa 1 an -2ani; deasta tb dupa ZILELE DE MEDICAL DEPUS DOSARUL...VEZI CA AU ADEVERINTE TIP sa le ceri tot ce-ti tb pt. CIC
http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49#trusou_nou_nascuti
daca ai timp printeaza-ti deaici si intreaba care tb la dosar.

Mergi la inceput