Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(122)
Raspunsuri - Pagina 19
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
DAR: a luat cineva tot concediul de sarcina si lauzie postnatal si abia apoi sa depuna actele pt CIC? Sau trebe dupa 42 zile? Si inca o kestie, dar asta e mai intortokeata... Daca in ultimul an am avut, in afara contractului de munca "de baza" inca unul, pe perioada determinata (pentru garzi, intr-un alt spital), din care s-au oprit toate taxele (de-a ramas putiiiiiiiin ) se ia in considerare si asta, pentru lunile respective, nu? Eu asa am inteles si mi s-ar parea si normal. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042 |
Denisamada, eu mi-am luat tot concediul dupa nastere (mare parte) si o sa-mi depun actele pt CIV de abia pe 1 iunie pana atunci ma avantajeazasa stau in postnatal
Cele 42 zile se refera la minimul de zile ce trebuie luate dupa nastere
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
Ma mai primiti si pe mine? Stiu ca scriu rar dar nu vroiam sa se inchida odiseea fara sa va salut.
Ca graviduta nu prea am fost activa ...sper ca macar la scutece sa apar si eu mai des, avand in vedere ca ne confruntam cu aceleasi dileme, aceleasi probleme legate de ghioceii nostri.
Felicitari Anca, refacere rapida si multa sanatate tie si celui mic!
Va rog frumos sa ma considerati in continuare si pe mine ca facand parte din grupul acesta si sa ma treceti pe listuta de la scutecele"
.
Giulia mea creste vazand cu ochii, saptamana viitoare face 2 luni si multumesc lui D-zeu ca e bine, sanatoasa.Ma ajuta foarte mult pt ca este cuminte si nu plange mai deloc...mai avem putini colicei dar speram sa scapam cat de curand si de ei.Ziua doarme si ea putin si ii place sa stea in brate, in schimb noaptea doarme foarte bine, se trezeste pe la 4 sa manance si adoarme imediat pana la 7-8.
Va pup!

georgiana
mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/
florinela79 spune:
Apropo de ce intreba Ilinca
![]()
, daca lohia ia pauza?, da ia pauza...eu am terminat cu lohiile campe 16 aprilie, pe 17 am facut injectia contraceptiva(mi s-a spus ca o sa am sangerari)deci m-am asteptat la un ciclu....mi-a incep[ut sangerarea pe 24 aprilie....ee pana pe 4 mai a curs sange mult si rosu.....acum de doua zile mai erau mici scurgeri...zic gata am scaoat....ma duc la baie si iar a inceput sa vina.......sa sun doctora??????
m_monique spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mart.apr09
Numai ca n-ai idee ce urat apare, pt ca nu la toate datele e trecut anul (dar remediem), si la unele e doar o cifra (de ex 1 aprilie, nu 01 aprilie). ![]() |
imi place cum a iesit.
pentru munca depusa.
Gaza22 spune:
Oaaauu!! Nu-mi vine sa cred ca ne mutam. Incepe sa ma apuce nostalgia. Parca mai ieri ma confruntam cu tot felul de simptome de sarcina si saream repede pe forum sa vad daca si alte fete se simt ca mine. Ufff mie putin dor de burtica. Ce frumos a fost!!!!!
Mami de Gazii mica si frumoasa
1+
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique Ayla21 la topicul "fulguleti de nov-dec 2006" avem pe prima pagina pasi de urmat in caz de febra sau diaree. daca ti se pare util putem sa punem asta in locul link-urilor despre sarcina. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Buna ideea !
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
mart.apr09 spune:
M-Monique, am intrat la odisee dar nu aveti linkuri decat sfaturi in caz de nevoie. Le-am trecut in blogul nostru, nu mi se par necesare sa le caram dupa noi capitol de capitol. Adica sfaturile sunt necesare dar nu sa le avem pe prima pagina la fiecare capitol.
Am vazut ca nici o odisee nu are linkuri, decat tot asa, trimiteri la paginile lor sau bloguri, povestile nasterilor, etc, nu informatii.
Inca o intrebare: cum vi se pare mai frumos "Ghiocei" sau "Ghiocei curajosi"? Sau alta propunere.
Thanx 
Cand trecem la pagina 20 incepem petrecerea, da?
simina_kin spune:
wwwooowww
plecati la scutece???

Ma luati si pe mine cu voi???????
12+
Mariana
Mazarica

) se ia in considerare si asta, pentru lunile respective, nu? Eu asa am inteles si mi s-ar parea si normal.
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )