Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(122)
Raspunsuri - Pagina 17
m_monique spune:
azi am fost si noi la controlul de o luna. avem 5,2 kg si 56 cm. deci ne inscriem la categoria grea.
ioana s-a nascut la 4 kg si a iesit din spital la 3850g. in prima saptamana abia a ajuns la 4 kg, dar pe urma a crescut...
si ioana are bubite pe fata. mi-a zis sa o las in pace ca-i vor trece de la sine, ceea ce stiam deja.
eu ca de obicei sunt pe fuga. dimineata merg cu ioana cu tramvaiul in parc sa ne intalnim cu andrei. eu ma ocup de andrei, iar soacra sta cu ioana. cel mai greu imi este cand ne despartim si andrei incepe sa planga. sper ca in curand sa reusesc sa-i fac ioanei un program astfel incat sa ma pot ocupa si de andrei, si sa-l aduc acasa. mamicilor care sunteti la al doilea copil cum va descurcati?
si fiindca nu aveam destule pe cap, mi-au plecat si chiriasii si trebuie sa caut altii.

Ayla21 spune:
Fetlor, eu ma loghez sa incerc un capitol nou la scutece, va rog nu scrieti inca acolo pana nu e sigur cum ramane, desi se poate edita ulterior.
Nu stiu:
-cum se procedeaza cu fetele care nu au dat nici un semn. le trec pe lista, dar le scot DPN-ul, e bine asa?
-scot linkurile referitoare la sarcina, dar ce pun?
-cum refac lista de sarbatoriti. asta nu-i urgenta, incerc sa vad intr-un capitol mai vechi. Cine nu-i pe lista va rog PM cu datele de completat. Azi sunt aici la raport, ma puteti trage de maneca.
ASTEPT PROPUNERI, VA ROG!
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
denisamada spune:

FELICITARI ANCA!!!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
m_monique spune:
Ayla21 la topicul "fulguleti de nov-dec 2006" avem pe prima pagina pasi de urmat in caz de febra sau diaree. daca ti se pare util putem sa punem asta in locul link-urilor despre sarcina.
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
NU! Bebe nu sta in fata, mai ales daca ai abs acolo, chiar pe oglinda din fata ai un semn horror, ca e risc de moarte daca se deschide abs-ul, si bebe sta in fata, din cauza impactului, ii poate frange gatul. Bebe sta in scoica, legat in centuri, si scoica legata in centura de masina, NEAPARAT pozitionat cu spatele la directia de mers. La o frana, gatul lui bebe fiind flexibil capul ii va fi sustinut de spatarul casuletului, altfel i se va duce in barba si e ricant. Noi nu avem landou, si nu stiu cum il poti ancora in siguranta in masina, dar mi se pare periculos. La inceput imi era frica singura cu Luana in masina, dar ea sta cuminte, daca nu doarme, in scoica. Acum o leg in siguranta si e ok. Daca e sa planga opresc masina sa vad care e problema, dar nu am avut incidente. Azi de ex i-am avut pe amandoi copiii in masina, si au stat cuminti, fiercare la locul lui. |
Perfect adevarat! As mai adauga doar ca unele landouri au sistem de prindere cu centura, caz in care poti sa il folosesti in masina. Daca nu, scoica! Oricum, doar pe banketa din spate!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
gigelica20 spune:
Fetelor, sunt necajita!!!
Cred ca mi-a venit

!
Pana sapt trecuta am avut lohii, dar incepusera sa se termine, iar de aseara...a inceput sa curga sange curat. Am crezut ca e o intamplare si ca se va opri. Dar observ ca volumul creste si deja ma doare burtica
.
De ce asa repede?! Sa fie altceva? Oare de la efort?
Mentionez ca am exagerat cu urcat si coborat caruciorul (landoul) scarile de la bloc cand il scot afara in fiecare zi. E destul de greu...
Alta idee nu am si inca nu am reusit sa vb cu dr.
Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
rivali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique mamicilor care sunteti la al doilea copil cum va descurcati? |
destul de greu. Saptamana asta este la bunici ,dar de obicei il tin cu mine(asa m-a sfatuit psiho de la serviciu) Cat timp doarme bebe ma joc cu Vlad,cand doarme Vlad stau cu bebe. Pe bebe il mai las singurel in patut atunci cand este linistit. Nu am stat prea multe zile singura cu amandoi . Mai greu este cu iesitul in parc.Eu am noroc totusi ca stau chiar panga parc si nu trebuie sa merg prea mult.
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
carmenada spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Fetelor, sunt necajita!!! ![]() Cred ca mi-a venit ![]() ![]() !Pana sapt trecuta am avut lohii, dar incepusera sa se termine, iar de aseara...a inceput sa curga sange curat. Am crezut ca e o intamplare si ca se va opri. Dar observ ca volumul creste si deja ma doare burtica .De ce asa repede?! Sa fie altceva? Oare de la efort? Mentionez ca am exagerat cu urcat si coborat caruciorul (landoul) scarile de la bloc cand il scot afara in fiecare zi. E destul de greu... Alta idee nu am si inca nu am reusit sa vb cu dr. Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) ![]() |
Nu este de la efort, eu cred ca este ceea ce se numeste "mica menstruatie". Pe mine doctorita m-a avertizat ca poate sa apara pana la 6 saptamani, dupa nastere, si sa nu ma sperii.

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela
mart.apr09 spune:
| citat din mesajul lui m_monique Ayla21 la topicul "fulguleti de nov-dec 2006" avem pe prima pagina pasi de urmat in caz de febra sau diaree. daca ti se pare util putem sa punem asta in locul link-urilor despre sarcina. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Ai acces la prima postare, cu linkuri? Sunt pe mess, daca vrei sa ne ajuti.
Am creat subectul, dar inca lucrez la el, cel putin la aspect acum.
m_monique spune:
gigelica20 e mica menstruatie. daca alaptezi, s-ar putea sa-ti planga putin copilul de la hormoni. dar nu te speria ca trece repede.
rivali merci de incurajare. eu incerc sa-l aduc pe acasa macar 2 zile pe saptamana ca sa mai stea si cu noi. partea proasta e ca atunci cand plange ioana incepe si el sa planga.