Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(122)
Raspunsuri - Pagina 16
carmenada spune:
AYLA, ai o minune de copil
, s-a facut Luana o frumoasa si o bucalata 

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenada Fetelor, vroiam sa va mai zic ceva poate functioneza si pentru alte mamici ....Eu de 2 sapt ma lupt cu colicile si am incercat toate picaturile si siropurile de pe piata insa nimic nu a functionat. Aseara mama mea a venit cu ideea sa-i facem un saculet pe care sa-l umplem cu sare, sa-l incalzim si sa-l punem pe burtica. Si ce credeti... a functionat ... a fost prima noapte in ultima luna in care am dormit 4 ore legate , iar Ina a fost linistita. Fetele voi cum stati cu moralul, ca eu de cateva zile as plange non-stop si zau ca nu am motive ![]() ![]() Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela |
Wow, lume noua, ce dor imi era de tine!

La fel ar putea functiona un scutec de finet calcat cu fierul incins, apoi sa ii pui scutecelul incalzit pe burtica. dar cred ca saculetul de sare isi pastreaza caldura mai mult. Sau o perinita electrica? Dar in orice caz orice pui cald pe burtica sa ii pui peste hainute, niciodata direct pe piele.
Hai, ca trece si perioada asta cu moralul zero. Eu nu pot decat sa te incurajez ca e normal si ca va trece, ma crezi? Plange-te la noi, ca noi sigur te intelegem.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui carmenada AYLA, ai o minune de copil ![]() , s-a facut Luana o frumoasa si o bucalata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela |
Multumesc!
Multumesc si la restul fetelor pt apreciere. Si acuma sa ma laud si eu, imi dati voie?Suntem la pagina 16, cred ca in curand incheiem capitolul asta. Mai facem unul aici? Io zic urmatorul sa il facem la scutecele, acum ca a nascut si Anca.
Deci... am promis ca pana la sfarsitul odiseei o sa am si eu bebe adevarat, sa nu ne facem de ras. Cred ca am reusit.

Simina, daca ai idee ce sa facem te astept mai tarziu pe mess.
Maaariaaaa!!!
_
m_monique spune:
Gaza22 si fata mea in prima saptamana abia a ajuns la greutatea de la nastere. nici nu ma gandeam sa-i dau completare cat timp e linistita si multumita.
zori bafta cu diversificarea! e greu la inceput. incearca sa stabilesti niste reguli si un ritual: spalat pe maini inainte de masa, dat o lingurita in mana daca e curios, spalat pe maini dupa masa. incearca sa nu-l inveti cu jucarii la masa.
denisamada eu imi voi lua tot concediul de sarcina si lauzie, adica cele 126 de zile, si apoi intru in cic. dosarul pt cic se depune dupa incheierea concediului medical. trebuie sa faci o cerere catre angajator, pe baza careia angajatorul iti va elibera adeverintele necesare pt cic.
cris_tinaus eu lui andrei i-am facut vaccinul de la stat si nu a vut nici o problema. acum ma gandesc pe care sa-l fac.
bravo anca!
Gaza22 spune:
Mai fetelor stiu ca s-ar putea sa fiu naiva da am o dilema, am observat ca atunci cand prepar laptele praf dupa amestec si incalzire, cantitatea de 90 de ml se transforma in 100-110. E ok? ca azinoapte cand gaza mea nu s-a saturat i-am facut nitel si dupa ce a baut copilul meu am constatat ca, cantitatea era de 100 de gr, si ma holbam la biberon si ma gandeam cu groaza ca am gresit cantitatea prin somn, dar azi am experimentat iar si s-a intamplat la fel. So e ok, sa-si mareasca asa volumul?
Mami de Gazii mica si frumoasa
1+
carmenada spune:
Wow, lume noua, ce dor imi era de tine! ![]() ![]() La fel ar putea functiona un scutec de finet calcat cu fierul incins, apoi sa ii pui scutecelul incalzit pe burtica. dar cred ca saculetul de sare isi pastreaza caldura mai mult. Sau o perinita electrica? Dar in orice caz orice pui cald pe burtica sa ii pui peste hainute, niciodata direct pe piele. Hai, ca trece si perioada asta cu moralul zero. Eu nu pot decat sa te incurajez ca e normal si ca va trece, ma crezi? Plange-te la noi, ca noi sigur te intelegem. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Am incercat cu scutec de finet dar nu a functionat, probabil pentru ca asa cum zici si tu nu statea cald suficient de mult. Dar cu saculetul este foarte linistita dar si haioasa pentru ca l-a facut mama sa arate ca o bustiera.

m_monique spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Mai fetelor stiu ca s-ar putea sa fiu naiva da am o dilema, am observat ca atunci cand prepar laptele praf dupa amestec si incalzire, cantitatea de 90 de ml se transforma in 100-110. E ok? ca azinoapte cand gaza mea nu s-a saturat i-am facut nitel si dupa ce a baut copilul meu am constatat ca, cantitatea era de 100 de gr, si ma holbam la biberon si ma gandeam cu groaza ca am gresit cantitatea prin somn, dar azi am experimentat iar si s-a intamplat la fel. So e ok, sa-si mareasca asa volumul? Mami de Gazii mica si frumoasa 1+ |
e ok.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Mai fetelor stiu ca s-ar putea sa fiu naiva da am o dilema, am observat ca atunci cand prepar laptele praf dupa amestec si incalzire, cantitatea de 90 de ml se transforma in 100-110. E ok? |
Da, mami, e ok, de aceea se pune apa prima data, ca asa o poti masura corect. Normal ca daca peste apa pui laptele praf isi creste cantitatea.
_
denisamada spune:
| citat din mesajul lui florinela79 Ei uite la intrebarile astyea greu de raspuns, la un moment dat a dat Dodo, un site unde erau elucidate o parte din problerme, da-i un PM sa-l mai posteze odata. pe la cap 115 parca l-a dat.Dar cel mai sigur, eu asa am facut mergi la DGP...cum ii zice, la sectorul de care apartii si pune-le sa-ti scrie ce tb sa faci in cazul tau, eu asa am procedat....mi-am facut timp intr-o vineri...vezi ca au priog scurt vinerea. |
Presupun ca raspunsul e la o alta intrebare a mea.

Teoretic, eu mi-am cam facut o parere, dar intrebam daca a procedat cineva asa, ca sa stiu ce le cer cand ma duc. De dus, ma duc kiar maine la primarie. Am mai povestit eu, noi locuim de 11 ani in Bucuresti, dar avem CI de Targoviste, de-aia a fost mai greu de ajuns cand Adelina era foarte mica. Acum s-a facut fata mare si plecam la plimbare.
Si zice ca tanti aia i-a zis sa depunem restul dupa 42 zile, in termen de 1 luna, ceea ce nu se potrivste cu ce citisem eu prin legi, de-aia intrebam...Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
carmenada spune:
| Suntem la pagina 16, cred ca in curand incheiem capitolul asta. Mai facem unul aici? Io zic urmatorul sa il facem la scutecele, acum ca a nascut si Anca. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Da, daca a nascut si Anca si nu a mai ramas nimeni ar fi bine sa fie ultimul capitol si sa migram la scutece. Insa, in lista de pe prima pagina sunt o multime de fete despre care nu stim nimic, asa ca ma gandeam daca nu ar fi o idee buna ca in lista sa ramana doar mamicile ....cat de cat active....

, iar Ina a fost linistita.