Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(122)
Raspunsuri - Pagina 15
Monnvas spune:
CRIS_TIANUS da, al meu a facut reactia dupa o luna jumate, aproape doua, dar m-a avertizat pediatra de cand l-a vazut ca o sa apara asa ceva. So, fetelor, daca ii apare o bubita pe mana acolo unde i-a facut vaccinul, nu va speriati, vaccinul asta e bomba cu reactie intarziata.
Stie cineva cum l-as mai putea convinge pe pui sa se mufeze? Cand vede titi parca l-a muscat un sharpe de fund, se pune pe urlat 
Monica mami de
CRISTIAN
CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3
rivali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Fetelor sunt un pachet de nervi cu botezul. Am pus pe 24, am rezervat o carciuma de max. 40 de locuri si m-am trezit cu 45 de oameni - zau ca nu am invitat atatia!! Unii s-au autoinvitat, altii au fost invitati de alte neamuri inainte sa fiu si eu consultata. Si cica vroiam un botez intim! Sunt mai multi decat la nunta!![]() |
Noi nu am reusit sa ajungem nici macar la etapa de cautare a carciumii. Daca ar putea altii sa ne gaseasca. Oricum mai este pana la botez . Vrem pe 20 iunie
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
rivali spune:
CRIS_TIANUSla noi vaccinul din maternitate ,dupa o luna s-a a copt,era ca un furuncul. Nu trebuie sa umblii la el. Si atunci cand sparge sa ai grija sa nu ii dai cu apa.
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
Monnvas spune:
MARIA K ce bine ca ai revenit!
Mi-era dor de tine!
Monica mami de
CRISTIAN
CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3
cris_tinaus spune:
| citat din mesajul lui rivali CRIS_TIANUSla noi vaccinul din maternitate ,dupa o luna s-a a copt,era ca un furuncul. Nu trebuie sa umblii la el. Si atunci cand sparge sa ai grija sa nu ii dai cu apa. Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746 |
Exact asa arata si al nostru...inca nu s-a spart...si ne-a zis sa nu dam deloc cu apa pe el...de atunci facem baita la lighean
Cristina, mami de
Ana , 5 saptamani, 4kg+Poze broscuta harnicuta
georgiana310 spune:
Monnavas. multumesc pt sugestie! Da, in continuare mergem pe ideea de Voronet dar nu am vorbit inca la manastire/biseric... In week-endul viitor mergem pana acolo sa rezervam si pensiune si tot. Cred ca in ultima sapt din iunie vom face...
Mami de Bris, 2+, maine 3
gia
carmenada spune:

toate fetele
Joanna si Darius 
ca analizele sa fie bune
Vad ca avem vesti despre Maya. Slava Domnului ca este ok!
Anca felicitari, sa-ti traiasca puiul
Ayla, super propunerea ta pentru mesajul de predare stafeta

Maria K bine ca ai revenit!
Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela
novus spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Offff, novus, io chiar am vrut sa iti raspund... Sa stii ca asa am patit si eu. Asa ma enerveaza cantarele astea!!! Eu acaa mi-am luat mecanic, doctorita are electronic. E diferenta de vro 120gr la cantarit. Dar eu am cantarit pe al meu 1 kg de zahar FIX si mi-a dat FIX 1 kg. Mami de Bris, 2+ gia |
Superr ideea , nu m-am gandit !!! o sa verific diseara cantarul

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
PetraTudor spune:
Ei, a nascut Anca, felicitari si numai bine!
Ce am mai retinut:
- re. vaccin de 2 luni, noi il vom cumpara, am inteles ca are in plus chestia anti-meningita
;
- ... acum incerc sa-mi amintesc ce s-a mai discutat ![]()
- aha, Galusca, si eu il tin pe bebe in pat destul de mult si este foarte fericit si linistit; cel mai bine doarme cu noi;
- programul "de zi" al lui bebe: somn mai mult decat pana acum, Monvas parca si tu spuneai ceva asemanator, nu? Azi ne-am plimbat 3 ore si a dormit non-stop
; Monvas, tare faza cu "sa traga si el macar de politete"![]()
- scoica se prinde in spate, cu spatele la sensul de mers, e explicat Ayla f bine de ce;
- Ayla, Luana este simpatica foc!
- Florinela,
, intr-adevar ideea cu PM daca nu se raspunde pe forum sau este o chestie care nu e de interes general (ex. Polizu) este f buna, am mai procedat si eu asa;
- dosarul se depune intr-adevar dupa terminarea concediului de maternitate;
- si la noi a facut bubita de pe manuta cam la o luna dupa vaccin, dar....I-AM TOT FACUT BAITA, NU NI S-A SPUS SA NU-L UDAM ACOLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gata, atat am retinut ![]()
tuturor!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
carmenada spune:
Fetelor, vroiam sa va mai zic ceva poate functioneza si pentru alte mamici ....Eu de 2 sapt ma lupt cu colicile si am incercat toate picaturile si siropurile de pe piata insa nimic nu a functionat. Aseara mama mea a venit cu ideea sa-i facem un saculet pe care sa-l umplem cu sare, sa-l incalzim si sa-l punem pe burtica. Si ce credeti... a functionat ... a fost prima noapte in ultima luna in care am dormit 4 ore legate
, iar Ina a fost linistita.
Fetele voi cum stati cu moralul, ca eu de cateva zile as plange non-stop si zau ca nu am motive 

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela