Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(122)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

CRIS_TIANUS da, al meu a facut reactia dupa o luna jumate, aproape doua, dar m-a avertizat pediatra de cand l-a vazut ca o sa apara asa ceva. So, fetelor, daca ii apare o bubita pe mana acolo unde i-a facut vaccinul, nu va speriati, vaccinul asta e bomba cu reactie intarziata.

Stie cineva cum l-as mai putea convinge pe pui sa se mufeze? Cand vede titi parca l-a muscat un sharpe de fund, se pune pe urlat

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Fetelor sunt un pachet de nervi cu botezul. Am pus pe 24, am rezervat o carciuma de max. 40 de locuri si m-am trezit cu 45 de oameni - zau ca nu am invitat atatia!! Unii s-au autoinvitat, altii au fost invitati de alte neamuri inainte sa fiu si eu consultata. Si cica vroiam un botez intim! Sunt mai multi decat la nunta!

Noi nu am reusit sa ajungem nici macar la etapa de cautare a carciumii. Daca ar putea altii sa ne gaseasca. Oricum mai este pana la botez . Vrem pe 20 iunie

http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

CRIS_TIANUSla noi vaccinul din maternitate ,dupa o luna s-a a copt,era ca un furuncul. Nu trebuie sa umblii la el. Si atunci cand sparge sa ai grija sa nu ii dai cu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

MARIA K ce bine ca ai revenit! Mi-era dor de tine!

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

CRIS_TIANUSla noi vaccinul din maternitate ,dupa o luna s-a a copt,era ca un furuncul. Nu trebuie sa umblii la el. Si atunci cand sparge sa ai grija sa nu ii dai cu apa.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Exact asa arata si al nostru...inca nu s-a spart...si ne-a zis sa nu dam deloc cu apa pe el...de atunci facem baita la lighean

Cristina, mami de Ana , 5 saptamani, 4kg+

Poze broscuta harnicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Monnavas. multumesc pt sugestie! Da, in continuare mergem pe ideea de Voronet dar nu am vorbit inca la manastire/biseric... In week-endul viitor mergem pana acolo sa rezervam si pensiune si tot. Cred ca in ultima sapt din iunie vom face...

Mami de Bris, 2+, maine 3

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

toate fetele

Joanna si Darius ca analizele sa fie bune

Vad ca avem vesti despre Maya. Slava Domnului ca este ok!

Anca felicitari, sa-ti traiasca puiul

Ayla, super propunerea ta pentru mesajul de predare stafeta

Maria K bine ca ai revenit!

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Offff, novus, io chiar am vrut sa iti raspund... Sa stii ca asa am patit si eu. Asa ma enerveaza cantarele astea!!! Eu acaa mi-am luat mecanic, doctorita are electronic. E diferenta de vro 120gr la cantarit.

Dar eu am cantarit pe al meu 1 kg de zahar FIX si mi-a dat FIX 1 kg.

Mami de Bris, 2+

gia

Superr ideea , nu m-am gandit !!! o sa verific diseara cantarul

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Ei, a nascut Anca, felicitari si numai bine!

Ce am mai retinut:
- re. vaccin de 2 luni, noi il vom cumpara, am inteles ca are in plus chestia anti-meningita ;
- ... acum incerc sa-mi amintesc ce s-a mai discutat
- aha, Galusca, si eu il tin pe bebe in pat destul de mult si este foarte fericit si linistit; cel mai bine doarme cu noi;
- programul "de zi" al lui bebe: somn mai mult decat pana acum, Monvas parca si tu spuneai ceva asemanator, nu? Azi ne-am plimbat 3 ore si a dormit non-stop ; Monvas, tare faza cu "sa traga si el macar de politete"
- scoica se prinde in spate, cu spatele la sensul de mers, e explicat Ayla f bine de ce;
- Ayla, Luana este simpatica foc!
- Florinela, , intr-adevar ideea cu PM daca nu se raspunde pe forum sau este o chestie care nu e de interes general (ex. Polizu) este f buna, am mai procedat si eu asa;
- dosarul se depune intr-adevar dupa terminarea concediului de maternitate;
- si la noi a facut bubita de pe manuta cam la o luna dupa vaccin, dar....I-AM TOT FACUT BAITA, NU NI S-A SPUS SA NU-L UDAM ACOLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gata, atat am retinut

tuturor!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Fetelor, vroiam sa va mai zic ceva poate functioneza si pentru alte mamici ....Eu de 2 sapt ma lupt cu colicile si am incercat toate picaturile si siropurile de pe piata insa nimic nu a functionat. Aseara mama mea a venit cu ideea sa-i facem un saculet pe care sa-l umplem cu sare, sa-l incalzim si sa-l punem pe burtica. Si ce credeti... a functionat ... a fost prima noapte in ultima luna in care am dormit 4 ore legate , iar Ina a fost linistita.

Fetele voi cum stati cu moralul, ca eu de cateva zile as plange non-stop si zau ca nu am motive

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela

Mergi la inceput