Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(122)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Offff, novus, io chiar am vrut sa iti raspund... Sa stii ca asa am patit si eu. Asa ma enerveaza cantarele astea!!! Eu acaa mi-am luat mecanic, doctorita are electronic. E diferenta de vro 120gr la cantarit.

Dar eu am cantarit pe al meu 1 kg de zahar FIX si mi-a dat FIX 1 kg.

Mami de Bris, 2+

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

millie, stii reclama aia - "COMUNICAREA ESTE SOLUTIA"!!! Fa si tu ca mine: io intreb pana se indura de mine :D

EGZACT! Asa ca revin cu o intrebare e ieri. Cu alocatia am elucidat, a depus, dar nu stia... Cand l-am luat la bani marunti, a marturisit. Ma duc eu maine si verific, oricum, DAR: a luat cineva tot concediul de sarcina si lauzie postnatal si abia apoi sa depuna actele pt CIC? Sau trebe dupa 42 zile?
Si inca o kestie, dar asta e mai intortokeata... Daca in ultimul an am avut, in afara contractului de munca "de baza" inca unul, pe perioada determinata (pentru garzi, intr-un alt spital), din care s-au oprit toate taxele (de-a ramas putiiiiiiiin ) se ia in considerare si asta, pentru lunile respective, nu? Eu asa am inteles si mi s-ar parea si normal.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Galushka mie mi se pare super pompa de la Avent. Eu scot 60 ml in max 10 min Daca ma straduiesc si dau mai repede scot si in 5 min Poate nu o fixezi cum trebuie?

Si mie mi se pare ok, dar n-am cronometrat sa vad cat scot, in cat timp.

Mergi la inceput

Denisa, deci, dupa ce ai nascut, esti obligata sa iti iei 42 zile de concediu de maternitate, chiar daca inainte nu ti-ai luat nicio zi de concediu de M. In astea 42 zile, bagi actele pt CIC, care se va calcula sa inceapa dupa ce ti se termina zilele de CM, alea 42.

Mai aveai o intrebare dar... am uitat!

Mami de Bris, 2+

gia

Mergi la inceput

gata, am revazut! Deci, daca ai mai avut un venit in ultimele 12 luni, ti se ia si ala in calcul! TREBUIE!!!

Mami de Bris, 2 +

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

A...si eu am renuntat urjent la pompa, tot cu mina mulg...dar nici nu mastraduiesc vreodata sa golesc sinul.

gata, am comandat wrap yupiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Felicitari Anca sa ai un bebe sanatos!!!!

Dar eu chiar nu sunt suparata ,ca daca era asa numai intram de mult pe forum,mi-am spus si eu parerea atata tot,ce sa fac daca mie asta mi sa parut.Data viitoare vorba fetelor o sa postez o intrebare si de 10 ori pana se incumeta careva sa-mi raspunda si mie

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Denisa, deci, dupa ce ai nascut, esti obligata sa iti iei 42 zile de concediu de maternitate, chiar daca inainte nu ti-ai luat nicio zi de concediu de M. In astea 42 zile, bagi actele pt CIC, care se va calcula sa inceapa dupa ce ti se termina zilele de CM, alea 42.

Cred ca nu am pus eu bine intrebarea, si nu s-a inteles... Stiu ca trebuie sa imi iau min 42zile, dar eu as vrea sa imi iau 121. Ca imi convine mai bine sa fiu in CM decat CIC... Pot? Astia imi cer sa depun o dovada de suspendare a contractului de munca, deci nu pot sa depun actele inainte de inkeierea CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

denisa, depui actele dupa ce efecuezi cele 126 zile...pt ca ai nevoie de decizie. iar pe cererea pt ramanere in CIC o sa ai de bifat si venituri din alte activitati..dc ai avut. Oricum vei primi bani..pentru crestere copil din momentul in care depui...adica cand epuizezi cele 126 zile. Sper ca te-am lamurit
Millie la noi a fost de efect Dentinox pentru gingii.e mai bun decat Calgelul, sau mai e Chamomilla Vulgaris..insa asta se cam da la prescriptia dr..in functie de greutatea copilului.
Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

asta nu stiu.... nu cred ca poti asa ...

gia

Mergi la inceput