Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Novus eu nu stiu ce sa-i mai fac,i-am marit si cantitatea de lapte m-am gandit ca-i este foame si nu se satura dar da de unde papa si apoi ai din nou cu pumnul in gurita si-l misca in toate directiile,tin sa precizez ca din pacate suntem de 3 saptamani doar pe lapte praf.Cea ce este suparator e ca ai maraita toata ziua,trebuie sa o tin doar in brate altfel incepe sa-mi planga.Ieri de ex toata ziua mia dormit jumatate de ora,temperatura nu are deci chiar nu stiu ce ar putea avea.Acum am sunat-o pe mama mea sa mearga sa-mi cumpere de la farmacie un gel pt gingi sa am in casa in caz ca gigiile sunt hiba

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Iti raspund eu, are afta in gura, uita-te bine, glicerina boraxata cu stamicin pe compresa sterila, sterge bine in gurita pe gingii si bolta palatina, obrajori, deasemenea da-ti pe sfarcuri sau pe biberon, depinde la ce papa.
Nu te supara cand nu se raspunde, eu in astfel de cazuri folosesc PM, si intreb pe mamica Shasa, pe petre, Nikoleta....chiar daca nu apuca sa posteze iti vor raspunde la PM....deobicei daca stiu raspund...si binenteles daca apuc sa citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Galushka mie mi se pare super pompa de la Avent. Eu scot 60 ml in max 10 min Daca ma straduiesc si dau mai repede scot si in 5 min Poate nu o fixezi cum trebuie?

Si mie mi se pare ok, dar n-am cronometrat sa vad cat scot, in cat timp.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Ei uite la intrebarile astyea greu de raspuns, la un moment dat a dat Dodo, un site unde erau elucidate o parte din problerme, da-i un PM sa-l mai posteze odata. pe la cap 115 parca l-a dat.Dar cel mai sigur, eu asa am facut mergi la DGP...cum ii zice, la sectorul de care apartii si pune-le sa-ti scrie ce tb sa faci in cazul tau, eu asa am procedat....mi-am facut timp intr-o vineri...vezi ca au priog scurt vinerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

Gata fetelor dragi, sunt fericita, bb e frumos, eu in salon, parca 3600, revin mai tarziu cu info. Va multumesc mult pt tot, mai vb.

Felicitari Anca!

Fetelor, io daca stiu raspund, si iau postarile din urma cu quote sa nu uit ce si cui trebe sa raspund, dar daca sunt si eu pe langa? Ca si io-s incepatoare doar, acuma nu oi posta quote intrebarea pusa si raspunsul meu "nu stiu". Nu va suparati pe mine. Eu chiar cred ca asa cum e atmosfera intre noi trebuie sa fie, altfel nu vad cum si de ce. Toti avem probleme in viata de zi cu zi, si frustrari, dar nu venim pe net sa le dam drumul, aici cautam prietenie si incurajari, nu samanta de scandal.
Va iubesc mult, si sa mi se ierte si mie micile scapari.
Cred ca eu am simtit cel mai bine de cate ori m-ati incurajat si mi-ati fost aproape, iar micile atentii pe care vreau sa le fac pt voi, sunt micute si putine fata de cat de aproape v-am simtit mereu de sufletul meu.
Thanx

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:

Gata fetelor dragi, sunt fericita, bb e frumos, eu in salon, parca 3600, revin mai tarziu cu info. Va multumesc mult pt tot, mai vb.

[bisFELICITARI ANCA!!!! Sa fiti sanatosi!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

FELICITARI ANCA!!!

Si iata ca s-a nascut si ultimul ghiocel (ca in curand apar crizantemele ). Sa fii sanatos, ghiocel scump, si sa ai noroc mult in viata! La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Florinela aseara chiar mi-a trecut prin cap sa o sterg cu glicerina boraxata ,eu am fara stamicin si am reusit doar limbuta sa io sterg ,nu am mai insistat cand am vazut ca incepe sa tipe cand ai ating gigiile ,la afta oricum nu m-am gandit nici o clipa.Acum o sa o rog pe mama sa-mi caute o glicerina cu stamicin,multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Millie eu una raspund cand intr-adevar ma simt in stare sa dau un raspuns, si fetele cred ca fac la fel. Daca nu stiu despre ce e vb, nu ma bag si probabil mai sunt intrebari la care nu se gasesc raspunsuri

Pisigri la cursul de diversificare la fel ne-au invatat - se incepe la 4 luni daca ii dai formula si la 6 daca alaptezi.

Noi am fost la plimbare si tare bine a fost, insa nu prea avem pe unde sa ne plimbam. De maine vreau sa merg intr-un parc mai mare. Fetele care conduceti cum v-ati descurcat singurele cu bebe? l-ati pus in landou sau scoica? In fata sau in spate? Eu as vrea sa-l pun in landou, dar pe scaunul din fata. E ok oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:

[bisFELICITARI ANCA!!!! Sa fiti sanatosi!!!

felicitari Anca!!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
Eu as vrea sa-l pun in landou, dar pe scaunul din fata. E ok oare?

NU!
Bebe nu sta in fata, mai ales daca ai abs acolo, chiar pe oglinda din fata ai un semn horror, ca e risc de moarte daca se deschide abs-ul, si bebe sta in fata, din cauza impactului, ii poate frange gatul.
Bebe sta in scoica, legat in centuri, si scoica legata in centura de masina, NEAPARAT pozitionat cu spatele la directia de mers. La o frana, gatul lui bebe fiind flexibil capul ii va fi sustinut de spatarul casuletului, altfel i se va duce in barba si e ricant.
Noi nu avem landou, si nu stiu cum il poti ancora in siguranta in masina, dar mi se pare periculos. La inceput imi era frica singura cu Luana in masina, dar ea sta cuminte, daca nu doarme, in scoica. Acum o leg in siguranta si e ok. Daca e sa planga opresc masina sa vad care e problema, dar nu am avut incidente. Azi de ex i-am avut pe amandoi copiii in masina, si au stat cuminti, fiercare la locul lui.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
Dodo-pui, iti cumparam noi vaccinul pentru Isabella, cand il cumpar si pentru Eric. Pot sa ti-l pun la posta, sau sa ti-l aducem in Constanta. Sotul meu vine in Constanta in fiecare saptamana, miercurea si joia. Zi-mi cum iti e mai bine, si se rezolva.

Noi locuim in Navodari si-mi e mai greu sa ma deplasez in Ct cu doi copii cu microbuzul de aceea prefer posta---vaccinul il cumperi pt Victor Christian nu?

Anca

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Eu pe Teea o pun in scoica pe bancheta din spate in partea dreapta ,scoica pozitionata invers directiei de mers prinsa in centura

Mergi la inceput