Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(122)
Raspunsuri - Pagina 11
petrean spune:
felicitari Zori..ai baiat mare
imi aduc aminte cand am inceput eu diversificarea la Andrei..eram disperata ca el scotea cu limba tot ce-i dadeam..ca saracul nu stia sa pape cu lingurita..insa totul a decurs atat de bine, incat chiar nu ma pot plange ca a fost sau este un copil mofturos.Mananca fructe si legume..cat incape..si ciorbe la greu. Nu e carnivor..si asta e foarte bine(din punctul nostru de vedere si al pediatrului).
Bafta cu diversificarea si rabdare
Iar de colici..bravo ca ati scapat, cam pe la 3 luni catre 4 se spune ca nu mai au colicei..deci..felicitari
Bogdana - mamica de 3 minuni
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
SimonaMami spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui![]() ![]() pentru toate cele care se simt ignorate .Sigur va sunt citite mesajele dar ...ex.:eu uit cui trebuie sa raspund una sau alta si nici timp sa scriu (notez) nu amMonica suuuper mesajul. ca ne-ai aratat-o pe Luana fara sa o mai caut![]() Joanna27 sa dea DD numai vesti bune. Anca![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mai avem o luna pana la vaccinul de la 2 luni.Trebuie sa comand la dr de familie Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta Isabella-Elena goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Dodo-pui, iti cumparam noi vaccinul pentru Isabella, cand il cumpar si pentru Eric. Pot sa ti-l pun la posta, sau sa ti-l aducem in Constanta. Sotul meu vine in Constanta in fiecare saptamana, miercurea si joia. Zi-mi cum iti e mai bine, si se rezolva.
novus spune:
| citat din mesajul lui millie BUNA FATA mea e foarte agitata,asi baga pumnul in gurita si al tot roade iar cand este la mine in brate incearca sa ma prinda de mana cu gurita si din cate ami dau seama o doar gingiile,e foarte maraita. E posibil sa inceapa sa o doara asa devreme din cauza dintisorilor ???? Aveti idee la cate luni incep sa iasa primi dintisori????? Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009) |
Millie, exact asa face si a mea de vreo saptamana
isi baga tot pumnul in gura si roade cu o pofta 
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
SimonaMami spune:
Monica esti o norocoasa: Luana e o dulce (nu mai zic ce bine ii sta cu margelute la gat!) iar Alex a dream come true. Nu-i mai face reclama multa ca risti sa punem mana de la mana si sa ti-l furam! ![]()
ZoRi , bravo mami pentru bebe mic crescut deja mare! 4 luni!!!
Nu-s cine zicea de bisericute... Eu vreau doar sa zic multumesc ca sunteti aici, fiecare atat cat poate fi de disponibila. Conteaza enorm suportul moral, faptul ca nu suntem singure in fata problemelor, in fata lacrimilor, si, de ce nu, si in fata zambetelor pe care ne e atat de drag sa le impartim cu cei/cele dragi! 
Nu am sa uit niciodata ce panica am avut in sarcina descoperind urina rosie intr-o dimineata, si ajutorul si suportul tuturor de atunci, si... cum as putea sa uit galeria de la nastere, sms-urile, telefoanele... Si, sigur, nu uit nici faptul ca s-au gandit la noi fetele si cand am implinit o lunita! Prima lunita!
Pentru toate astea, MULTUMESC mult tuturor! 
Noi mergem azi la pediatru, la controlul de o luna. Tineti-ne pumnii!
novus spune:
| citat din mesajul lui Maria_K buna fetelor! ![]() ![]() revenim si noi dupa ceva timp petrecut la mama. am facut si botezul. aici sunt poze http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/Botez25042009# crestem (avem 60 cm si 5300 gr), burtica ne chinuie mai rar, radem si povestim itr-o veselie, dar ince ne place in brate si ne miorlaim cu pasiune pt asta eu din 25 mai trebuie sa merg la serviciu de 2 zile am gasit o tanti. sper sa fie ok. Aris si casia plangea la baie si m-a spus cineva ca e din cauza nesigurantei. se simte expusa, in pericol. si mi-a spus sa-i pun un prosopel sau scutec pe burtica, iar colturile sa i le dau sa le tina in mana. de asemenea ii trec degetul cu putina apa peste buze la inceput. de cand fac asa nu mai lange (decat f rar daca ii e foame rau)pup toata gascha. Maria, mami fericita de Maria-Casia ![]() Pozele noastre Bine ai revenit !!!! ![]() ![]() ![]() Buna ideea cu prosopelul o sa incerc si eu pt ca la fel face si micuta mea, parca ii e teama cand o bag in apa, de aceea de obicei o tin de manute si se linisteste Apropos de baie cam ce temperatura are apa la noi cam 37-38 dar diseara cred ca o pun mai rece |
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
olishka spune:
Gata fetelor dragi, sunt fericita, bb e frumos, eu in salon, parca 3600, revin mai tarziu cu info. Va multumesc mult pt tot, mai vb.
[bisFELICITARI ANCA!!!!

Sa fiti sanatosi!!!

Olga, mamica lui David iepurasul 

novus spune:
| citat din mesajul lui millie Georgiana nu sunt de acord la faza cu bisericutele,eu de multe ori vorbesc singura ![]() Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009) |
Stai linistita ca si mie mi se intampla dar nu ma supar sau daca ma supar imi trece
Chiar zilele trecute ma plangam ca la cantarul oficial pisicuta mea pare ca a scazut vro 200 grame
dar nu mi-a raspuns nimeni Una peste alta eu ma simt bine la taclale cu voi chiar daca stau mai in spate si nu pe scena

Mamica fericita de
novus spune:

FELICITARI ANCA !!!!!!!!!!!!!

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
pisigri spune:
Pentru bubitele de pe fata la noi a mers ff bine ceaiul de galbenele, s-au estompat in citeva ore si au disparut de tot in 2-3 zile.
vaccinul trebuie sa stea la rece deci tb transportat in ladita frigorifica, cu gheata sau rezerve.
mai era ceva si am uitat..a, la ce virste vi s-a spus de diversificare? mie mi-a zis la 6 luni daca papa doar tzitzi, 4 luni daca pina atunci ajung sa dau (si) formula
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
millie spune:
Novus eu nu stiu ce sa-i mai fac,i-am marit si cantitatea de lapte m-am gandit ca-i este foame si nu se satura dar da de unde papa si apoi ai din nou cu pumnul in gurita si-l misca in toate directiile
,tin sa precizez ca din pacate suntem de 3 saptamani doar pe lapte praf.Cea ce este suparator e ca ai maraita toata ziua,trebuie sa o tin doar in brate altfel incepe sa-mi planga.Ieri de ex toata ziua mia dormit jumatate de ora,temperatura nu are deci chiar nu stiu ce ar putea avea.Acum am sunat-o pe mama mea sa mearga sa-mi cumpere de la farmacie un gel pt gingi sa am in casa in caz ca gigiile sunt hiba
Monica mami de
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

.Sigur va sunt citite mesajele dar ...ex.:eu uit cui trebuie sa raspund una sau alta si nici timp sa scriu (notez) nu am
sa dea DD numai vesti bune.
Anca