Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

nici mie nu mi se pare asa putin 200g, toti copiii au perioade in care iau mai incet in greutate si altele cind cresc ca din apa. si nu inteleg nicci obsesia asta, sa ia cit mai mult in greutate no matter what

ilinca nu a purtat nici o secunda manusi sau caciula in casa. afara daca e mai racoare sau bate vintul ii ridic gluga de la costumas, dar de multe ori nu o suporta...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Maria, Casia e o frumoasa e tare dulce....ne bucuram ca sunteti bine.
Mami Plici nu a mai aparut deloc peaici......

Cat despre laptele congelat asa mi-a zis pediatra de la spital...si ei pastreaza pentru prematuri, dar nu mai mult de o luna....eu il pastrez asa cum mi-a zis in biberoane la -19grade (am cumparat la biberoaneeeeeee 20 de la primi pasi...provizii sunt)...poate e doar cazul meu cu intoleranta la lactoza...nu stiu??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si io stiu ca si tine, georgiana, la alaptat se iau intre 150 si 200grame la saptamina, deci e foarte bine, Gaza, te incadrezi. Si vb pisiciigri, ce atita tevatura cu a luat atita si nu atita, principalu e sa fie copilul bine, vesel...
noi plecam la piata acum, nu stiu daca cu sau fara dragoana (acu doarme ).

si scoatem majoretele pt anca

Hai anca!!!
Hai anca!!!
Hai anca!!!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Georgiana nu sunt de acord la faza cu bisericutele,eu de multe ori vorbesc singurain sensul ca de multe ori am observat ca daca intreb ceva foarte rar mi se raspunde.Acum nu vreau sa jingesc pe nimeni dar asta mi sa parut mie

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

millie, stii reclama aia - "COMUNICAREA ESTE SOLUTIA"!!! Fa si tu ca mine: io intreb pana se indura de mine :D

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Hai Anca!! Desi cred ca "felicitari" ar merge mai bine, probabil deja e gata!

Si un morcov, de control:

Acu apelul:
Gia, eu is de acord ca e foarte misto grupul. Eu am fost si la odiseea de piersicute de iulie-august 2006 si nu mi s-a parut nici pe departe la fel de prietenoasa atmosfera. Se imparteau informatii medicale, da parca nu era la fel de calduros. Acu nu stiu. Si millie are dreptate, ca e greu sa urmaresti sa retii toate intrebarile puse si sa raspunzi, chiar daca stii. Asa ca multe intrebari raman neraspunse si pentru ca nu mai retin fetele nickul sau uita intrebarea. Insista cand vrei ceva, nu cred ca e cineva rauvoitor. Pupam fata ca sa treaca supararea

Aris

pisicugri, io folosesc wrap. Am folosit doi ani la galushca mare si urmeaza inca doi (Si dup-aia inca doi, daca o vrea Doamne-Doamne si nu-si face tati vasectomie pe sestache, cum mai ameninta cand plang amandoua odata )

Cu luatul in greutate, aici au limita minima de 150 g pe luna. Abia daca ia sub, se considera ca poate fi o problema si fac investigatii. Asa ca stai calma, Gaza, Gazii mica e ok. Nu-i da inca lapte praf, dezavantajele sunt mai multe, se constipa, plange ca nu poate face caca, intri intr-un cerc vicios... Luatul in greutate trebuie sa fie si sanatos, una e sa umfli celula adipoasa, alta e sa se lungeasca neuronul, muschiul, osisoarele etc. Zic io Pastreaza alternativa asta pentru singurul moment cand e obligatoriu sa ii dai lapte praf: cand simti tu ca asa vrei.

Cu somnul, va sa zica nu-i e somn si tu n-ai cum sa o fortezi sa-i fie. Na. Multi au o perioada mai lunga in cursul zilei in care stau treji.

Cu pastratul laptelui, Florinela, se pare ca nu laptele e chestiunea, ci tipul congelatorului. Uite aici, vezi daca nu cumva ai din ala in care poti tine laptele chiar pana la un an: http://www.babycentre.co.uk/baby/breastfeeding/pumpingexpressing/storingbreastmilkexpert/
Probabil la spital au un congelator mai vechi. Sau primesc destul si nu vor sa-l pastreze pe cel mai vechi, ma gandesc ca la un bebe prematur in primele zile de viata iei ceva mai multe precautii decat la un grasunel de 4 kile jumate...

Eu mai scot lapte pentru o bebita mica si frumoasa, pana i se stabilizeaza productia lu mama ei. Intrebare la fete: mai mulge cineva laptele cu mana? Mie pompita (aia manuala de la Avent) mi se pare o mare ce-are-ursu-n-loc-de-mana. Adica imi ia juma de ora sa scot 60 ml cu ea, ori cu manuta mea scot cantitatea asta in 5-10 min. Si nu am senzatia aia naspa de vid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

pentru toate cele care se simt ignorate .Sigur va sunt citite mesajele dar ...ex.:eu uit cui trebuie sa raspund una sau alta si nici timp sa scriu (notez) nu am.

Monica suuuper mesajul. ca ne-ai aratat-o pe Luana fara sa o mai caut
Joanna27 sa dea DD numai vesti bune.
Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mai avem o luna pana la vaccinul de la 2 luni.Trebuie sa comand la dr de familie...dar nu am avut curaj s-o intreb cat costa

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Galushka mie mi se pare super pompa de la Avent. Eu scot 60 ml in max 10 min Daca ma straduiesc si dau mai repede scot si in 5 min Poate nu o fixezi cum trebuie?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

dodo pe vaccin eu am dat 260 lei. il gasesti si in Sensiblu. trebuie sa-i pastrezi in frigider

Maria, mami fericita de Maria-Casia

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao mamici!
N-am mai intrat de ceva timp deoarece sambata am avut botezul si a fost o nebunie!
N-am apucat sa le multumesc din suflet pentru pozele de pe site lui Monica si lui Alex. voua si Luanei.
Paul a fost tare cuminte la botez, doar a facut ochii mari si a zambit preotului. O sa incerc sa pun poze de la botez daca nu reusesc poate ma ajuta din nou Monica .
Ieri am fost la control la neonatologul lui, care a fost foarte multumita de Paul. Si vom incepe diversificarea de saptamana asta: suc de morcovi la o masa si cereale la o alta masa. La inceput cate putin, marind cantitatea in fiecare zi cate putin. Sunt tare curioasa cum va reactiona puiul la papica asta sper sa fie bine.

Gaza si lui Paul i-au aparut niste bubite rosii pe fata, dr mi-a spus ca e dermatita grasoasa si ii curat fata cu putin spirt si il dau cu o crema (Dermalibour). Si-a revenit foarte bine.

Paul doarme din ce in ce mai putin ziua dar noaptea doarme 7-8 ore continuu. Dar noi avem deja 4 luni si o saptamana.
Are si el zile cand doarme cam de 3 ori ziua cate 1-2 ore sau de 2 ori cate 3 ore.Acum de ex a adormit de la 10.30 si inca .
Si inca ceva eu cred ca i-au disparut colicii. Nu se mai strange si nu mai plange decat cand vrea in brate . A devenit un smecher cum il punem jos cum parca l-am pune pe arici .

Multa sanatate si pupici tuturor!

ZoRi mamica de Alexandru-Paul

Mergi la inceput