Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(122)
Raspunsuri - Pagina 9
Gaza22 spune:
Salut fetele ! acum am intrat si eu si incerc sa recuperez putin, am vazut ca Maya e bine . Yupiii

ma bucur mult ca eram cam ingrijorata si ma gandeam la ce e mai rau. Ce fericita sunt ca suntem toate bine si ne apropiem de final.
Gazii a implinit o spatamana
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florinela79 am terminat mulsul, doctora imi zice ca pierd laptele ca ma mulg |
De ce zici ca expira intr-o luna? Eu peste tot am gasit ca poate fi tinut 3luni la congelator. Si eu am facut stoc.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Maria_K spune:
buna fetelor!

revenim si noi dupa ceva timp petrecut la mama.
am facut si botezul. aici sunt poze http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/Botez25042009#
crestem (avem 60 cm si 5300 gr), burtica ne chinuie mai rar, radem si povestim itr-o veselie, dar ince ne place in brate si ne miorlaim cu pasiune pt asta
eu din 25 mai trebuie sa merg la serviciu
de 2 zile am gasit o tanti. sper sa fie ok.
Aris
si casia plangea la baie si m-a spus cineva ca e din cauza nesigurantei. se simte expusa, in pericol. si mi-a spus sa-i pun un prosopel sau scutec pe burtica, iar colturile sa i le dau sa le tina in mana. de asemenea ii trec degetul cu putina apa peste buze la inceput. de cand fac asa nu mai lange (decat f rar daca ii e foame rau)
pup toata gascha.
Maria, mami fericita de Maria-Casia
Pozele noastre
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Si va mai stresez cu ceva. Ce-i laptele ecologic, ala la cutie, pt adulti? A scos Dorna lapte ecologic. eu nu prea am voie lapte ca ma balonez rau de tot si mi-e frica sa nu-i trasmit Luanei. Cel ecologic o fi mai bun? Care-i diferenta, ce are asta mai cu motz? |
Nu sunt sigura, dar cred ca e laptele dat de vacutze "ferite de shtres" (vorba reclamei), de pe pasuni din zone nepoluate, fara erbicide etc Cred ca fetele din Strainezia stiu mai bine ca am inteles ca pe-acolo e trendy, numai noi nu ne incadram...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
chatonel spune:
salutare!
si dragoana e intr-o stare oribila, de aseara nu se mai opreste din plins, azi noapte abia a adormit pe la unu dimi.
laptele biologic este cel muls de la vacutze care au mers pe pasuni si nu care au mincar tot felul de taritze chimice si faina animala...
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
Neata!!!
Am primit mesaj de la Anca. Ii face ceza.
HAI ANCA!!!!!!!! 

Olga, mamica lui David iepurasul 

pisigri spune:
Foloseste careva wrap?
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
georgiana310 spune:
Ayla, ma gandesc ca dc as lasa-o cu bona, m-as mulge pana mi-ar iesi ochii sa fac provizii. Fetita ta e mare, ce-ti pasa, puteti trece lejer pe supliment.
As incerca macar pana la 2-3 luni sa o tin cu laptele meu - exclusiv! Acum, sa vedem daca ne ajuta DD.
Fetelor, nu va stresati ca bebele are mainile mai reci, nu inseamna neaparat ca ii e frig. Circulatia periferica acum se regleaza. Eu numai noaptea am tinut-o cu manusi.
Aris, nu stiu daca face livrari DAAAAR, ma duc sa iti iau si imi dai adresa si ti-l trimit! Nu e bine asa?! 
Eu iar am dormit 6 ore, in 3 reprize. V-am zis - simt ca am energie de curatenie generala!
Ce-mi place cand se trezeste doar sa pape si adoarme la loc...
Joannna, ma rog si eu sa fie bine cu Darius ca am trecut deja prin prea multe in odiseea asta. Sper ca la Scutece sa avem numai vesti bune, ZILNIC!
Mami de Bris, 2+
gia
Gaza22 spune:
Asaaa am reusit sa mai citesc din urma. Uaaau asta inseamna ca mai am un pic de timp liber si uite ca se vede ca incep incet incet sa mai intru pe forum. Promit ca pun si poze cu Gaza mica cat de curand.
Hai sa va zic despre noi. Am scris mai demult ca ne-au aparut si noua pe fata niste bubite asa ca si cosuletele, uraat au de tot. Ieri am fost la Dr dar nu prea sunt satisfacuta de tratamentul care ni l-a dat (sters cu infuzie de plante si uns cu Visphenol) hmmmm sa vedem. Ideea e ca a masurat-o, cantarit-o si am revenit la greutatea de la nastere adica in 10 zile am luat 200 de gr si Dr a zis ca e ff putin.
Dar parca eu stiam altfel voi ce ziceti e putin sau nu ca acu nu mai stiu nimic. Ideea e ca a zis sa incep sa o indop cu papa mai des, asa ca probabil voi recurge la completare.
O alta grija e faptul ca mi se pare ca doarme ff putin pt varsta ei, adica sta treaza prea mult timp, are vre-o doua reprize ziua una de dimineata si una dupamiaza de aprox 3 ore fiecare plus noaptea inca o tura de 2-3 ore in care n-are somn. Zilele trecute a stat si 4-5 ore continuu treaza. E normal? voi ce ziceti?
Va pupic si va multumesc ca sunteti alaturi de mine cu sfaturile voastre si faptul ca am cu cine vorbi ma ajuta mult sa mai ies din depresie sau mai bine zis sa nu cad in ea. Sunteti mana cereasca pe langa casa omului.
Anamariame stiu cat iti e de greu pt ca si eu trec prin aceeasi perioada mai ales ca fetitele noastre sunt de aceeasi varsta. Dar capul sus mami ca o sa fie bine. Uite fetele de pe forum ne ajuta cu cate un sfat, ne mai incurajeaza, daca ele au trecut de perioada asta si noi o sa putem trece cu bine. Hai sa vedem care din noi doua tine moralul ridicat mai mult timp. Da? 
Ilinca pe tine nu te pun la socoteala ca vad ca stai ff bine cu moralul. Probabil Sophephee e tare cumintica un pupic din partea noastra pt ea.
Gazii a implinit o spatamana
georgiana310 spune:
Ayla, foarte fain propunerea ta de mesaj pentru fetele de la mai-iunie :)
Mai m-am gandit la ceva (ca tot vorbim in reclame) - am intrat si pe alte Odisee si ce am vazut/citit acolo... m-a facut sa imi dau seama ca noi suntem cu adevarat norocoase!!! Sunt unele fete care, desi fac parte din aceeasi odisee se jignesc, isi vorbesc urat sau... sunt tot feluld e "bisericute". Am mai intrat apoi si pe alte forumuri si am vazut la fel... Apai la noi, nu cred ca s-a zis o vorba urata, numai sfaturi, incurajari si
. Aaaaa, si morcovie, clar![]()
Poate ca asta ar trebui sa fie o parte a mesajului catre fete: sa ramana impreuna si la scutece si sa ramana unite! Eu cred ca "grupul de suport" din care facem parte e atat de important atat psihic cat si practic. Asadar, inca o data, multumesc ca existati! 
Aaaa, si am mai vrut sa zic dar nu mai stiu pentru cine
ca mie 200gr in 10 zile, nu mi se pare putin. Deloc!!! Din cate stiu eu, in prima luna iau PANA LA 200 gr/saptamana. Dar, asa stiu eu...
Mami de Bris, 2+
gia